Valla baba olmakkk ahhhcanım kilo alımı iyiyse bekle bence ben geçmeden eşimin kız kardeşine de danışacağım doktor kendisi bir doktor görüşü daha alayım bakalım o ne diyecek
hoş aslında sadece tadacak hani kaşık kaşık yemeyecek amannn ben artık baba olmak istiyorum
Canim esinin kiz kardesinin dedigini bizimlede paylas bidaha cocuk yaparsan baba ol bu sefercanım kilo alımı iyiyse bekle bence ben geçmeden eşimin kız kardeşine de danışacağım doktor kendisi bir doktor görüşü daha alayım bakalım o ne diyecek
hoş aslında sadece tadacak hani kaşık kaşık yemeyecek amannn ben artık baba olmak istiyorum
Valla baba olmakkk ahhharaştır bencede biraz daha bakalım ama çocuk doktoru olması mühim herkes bilmez ama herkesin bir fikri var :)
Olmadi sadece tattiririm gunde 2_3 kasik esime sen tabi hep disardasin cocukla ben ugrasiyorum perisanim uykusuzum diye yakininca bende kac cesit adamla ugrasiyorum diyo bende bigun bebisle ugras kac cesit adamin kac kati zor diyorum kabul etmiyolarki isimizin zor oldugunu
Canim esinin kiz kardesinin dedigini bizimlede paylas bidaha cocuk yaparsan baba ol bu sefer
Sen istersen hemen bize yaz engel olalimsenin ilk cocukmu? Benim bu ikinci ve maalesef ikisindede ayni seyleri yasadim biri zorbuyuddu diye ikinciside ayni mi olcak yap dediler kandirdilar beni ama simdi herkes illallah dedi
Allah bu kuzucuklara saglik versin insallah bu arada hangi sehirlerdesiniz kizlar sakincasi yoksa?üçüncüye kandırmazlar artık keşke alın yaptım bakın bakalım şimdi deyip kucaklarına atsaydın... benim ilk canım 31 yılda ancak cesaret edebildim
Anladım canım tabi sor ozaman:))) bol bol emiyor mu mama veriyor musunyok nasıl başlanır diye sormayacağım canım o konu da doktorun listeye uyacağımsadece başlamak için erken mi kilo alımı çok mu kötü bir fikir alayım çok iyidir sağ olsun doktorun dediğinin de tersini demez ama kafamda soru işareti kalmasın
Anladım canım tabi sor ozaman:))) bol bol emiyor mu mama veriyor musun
Gecelerikaç kez besliyorsun ben gün içinde 4-5 öğün annesütü veriyorum gece 2 sefer aptamil veriyorum doktor ona bile gerek Yok dedi ama gece süt birikimi yapıp gün içinde daha iyi yetiriyorum.mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor kilo alımı da bu yüzden dalgalı kur gibi :)
4. ay aşısı da iki bacaktan bizde ateş yaptı ben sarıp sarmaladığım için yoksa ilk gün huysuzlukla atlatacaktık ikinci aydaki aşının devamıymış
Hsabaha doğru bir kere kalkıyor emip geri yatıyor bazen hiç kalkmıyor
Masallah yaa benim bebis zor ya butun beebekler boyle olur saniyorum ne guzel yaa gipteyle bakiyorum sizlere masallah
H
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?