Valla baba olmakkk ahhh araştır bencede biraz daha bakalım ama çocuk doktoru olması mühim herkes bilmez ama herkesin bir fikri var :)

Olmadi sadece tattiririm gunde 2_3 kasik esime sen tabi hep disardasin cocukla ben ugrasiyorum perisanim uykusuzum diye yakininca bende kac cesit adamla ugrasiyorum diyo bende bigun bebisle ugras kac cesit adamin kac kati zor diyorum kabul etmiyolarki isimizin zor oldugunu

Canim esinin kiz kardesinin dedigini bizimlede paylas bidaha cocuk yaparsan baba ol bu sefer

Valla baba olmakkk ahhh araştır bencede biraz daha bakalım ama çocuk doktoru olması mühim herkes bilmez ama herkesin bir fikri var :)

yok nasıl başlanır diye sormayacağım canım o konu da doktorun listeye uyacağım sadece başlamak için erken mi kilo alımı çok mu kötü bir fikir alayım çok iyidir sağ olsun doktorun dediğinin de tersini demez ama kafamda soru işareti kalmasın

benim ki Allahtan kabul ediyor ama işin kötü yanı sadece kabul ediyor bir yardım yok ama sorsan bez getiriyor ya dünyanın en büyük yardımını yapıyor o yüzden ben nankörüm

bir de o var unutup istiyor muşsun eşim bana sende fil hafızası var unutmazsın dedi ya bakalım seneye ben çocuk istiyorum diye yazarsam bugünü hatırlatın

Sen istersen hemen bize yaz engel olalim senin ilk cocukmu? Benim bu ikinci ve maalesef ikisindede ayni seyleri yasadim biri zorbuyuddu diye ikinciside ayni mi olcak yap dediler kandirdilar beni ama simdi herkes illallah dedi

Sen istersen hemen bize yaz engel olalim senin ilk cocukmu? Benim bu ikinci ve maalesef ikisindede ayni seyleri yasadim biri zorbuyuddu diye ikinciside ayni mi olcak yap dediler kandirdilar beni ama simdi herkes illallah dedi

üçüncüye kandırmazlar artık keşke alın yaptım bakın bakalım şimdi deyip kucaklarına atsaydın... benim ilk canım 31 yılda ancak cesaret edebildim

Anladım canım tabi sor ozaman:))) bol bol emiyor mu mama veriyor musun

Kızlar Pazartesi aşımız var 4. Ay aşısı nerelere yapılıyor ve kaç tane bilen var mı

Anladım canım tabi sor ozaman:))) bol bol emiyor mu mama veriyor musun

mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor kilo alımı da bu yüzden dalgalı kur gibi :)

4. ay aşısı da iki bacaktan bizde ateş yaptı ben sarıp sarmaladığım için yoksa ilk gün huysuzlukla atlatacaktık ikinci aydaki aşının devamıymış

Gecelerikaç kez besliyorsun ben gün içinde 4-5 öğün annesütü veriyorum gece 2 sefer aptamil veriyorum doktor ona bile gerek Yok dedi ama gece süt birikimi yapıp gün içinde daha iyi yetiriyorum.
Koldan Yok yani bu sefer aman Yok ben hiç sarmam zaten kudurur sarınca ev çok sıcak 25 derecenin altına düşmüyor uzun kollu bi atlet bide altla duruyoruz hep bir uyanınca penye yelek giydiririm okadar

Masallah yaa benim bebis zor ya butun beebekler boyle olur saniyorum ne guzel yaa gipteyle bakiyorum sizlere masallah

H

Sonsuzaskkk ilk ay nasıl geçti anlamadım annem vardı bebeğe bakmıyordu ama en azından iki kelam ediyorduk... Sonra annem gitti... Oğlum bir gün sabaha kadar uyudu ay düzeldi herhalde dediğim anda yaklaşık bir ay gece uyumadı 5-6 ya kadar oturuyorduk gündüz de pek uyumuyordu ikinci ayı dolduracaktı biraz biraz düzene girdi sonra bir kaç kere bütün gün uyumadı hastaneye gittik bir şeyi yok dediler... Zamanla ben artık beklentilerden vazgeçtim kendi haline bıraktım...sakinleştim... Sonra zamanla 2-3 gibi uyuyup sabah uyanmaya başladı... Sonra saati 00-01 e çekti kendi kendine bir iki gün 00 dedin mi yattı şu aralar 11 e aldı... Uykusuzluğun en dibinide gördük ama uyuyunca iyi uyuyor buna da şükür diyorum hayırlısıyla düzene girer senin kuzuda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…