EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza alırız bebislerimizi Rabbime dua ediyorum her gün

Bana bir kez verdi özelde kan tahlili 12 ocaktaydi ikinci gittiğimde 16 ocakti devlettede doktorum en erken 26 ocakta aslında 10 günlük bir zaman var biraz merakta ediyorum ne durumda bebeğim diye inşallah bir sorun yoktur
Aynı durum bende de var çok merak ediyorum bu perşembe kontrol var

İlk çocuk olunca heyecan fazla oluyormuş güzel bir duygu inşallah güzel haberleri veririz hepimiz benimde perşembe günü kontrolüm

kızlar kontrolden gelince bizi de bilgilendirin. doktorlarımız ne tavsiye etti, besin, spor vs hepimiz paylaşırsak güzel olur..

Perşembe gününe kadar bekleyemem belki de pazartesi özele giderim merak ediyorum içim rahat değil 16 sında her şey yolunda demişti ama kese ve kalp atışı oluşmuş olmalı gittiğimde gorememisti keseyi neye göre herşey yolunda dedi onu da bilmiyorum

Kizlar benimde pazartesi kontrolum var bende heycanla bekliyorum pazartesi inşallah hayirli haberlerle geliriz

pazartesi kontrole gidecek olan arkadaşlar kalp atışı için mi yoksa kese için mi gideceksiniz ben pazartesi 6+5 olacağım gitsem duyarmıym. Ya kendi kendime herşey de var bi hikmet diyorum. İyi ki adet gecikmesinden 2 hafta sonra kan tahlili yaptırdım önce ogrenseydim meraktan ölürdüm herhalde arttı mı değerlerim diye

Ben de tam dediğin noktadayim kafayı yicem az kaldı.. Bugün yine test yaptırdım çarşamba 786 olan değer bugün 956 olmuş... artış çok az.. doktoru aradım söyledim onun da hoşuna gitmedi bu durum gerileme olasılığı var dedi pazartesi bidaha yaptir dedi. Çok korkuyorum acı sonla karşılaşmaktan. Moralim 0.

Bu arada asilama yaptiranlara hep progestan verilmis bana verilmedi bi etkisi var mı acaba diye düşünmeden edemiyorum simdi

Ben kese için pazartesi gitmeyi düşünüyorum en son 16 sında görmedi keseyi
Moralinizi bozmayin dua edin bol bol inşallah sorun çıkmaz

canım artış hep 2 katı büyümüyor. dr alper mumcu yanlış hatırlamıyorsam, sitesinde artış nasıl olmalı paylaşım yapmış bir bak istersen. inşallah herşey yolundadır.

Canım değerin arttığı sürece sorun yok endişelenme yumurtlamadan 15 gün sonra 96 saatte bir 2 katına çıkması lazım

ben de 5+3 te gitmiş olucam sanırım kese görünür ancak kalp atışını inşallah duyarız ama erken daha ben de her kaşık ağrımda korku duyuyorum sağ kaşığım ağrıyor ara ara bugün bulantım oldu pazartesi 9 da inşallah güzel haberler ve bilgilerle gelicem size benim artış iyi gidiyordu 3 sefer yaptırdım 5 e yaklaştı artık yaptırmıcam keseyi ve bebeği görüver inşallah

Eylül anneleri ben yeni üye oldum. Fransadan yaziyorum lütfen bir akil verin.

29 yasindayim Turkiye de isim gücüm vardi ama burada calisamiyorum daha dili öğrenemedim.

Cuma günü idrar testi poz. Cikti ve doktora gittim burda kan testi yapmiyorlar, doktor kesinlikle gerek yok dedi. Son adet tarhime gore 5+2 hamileyim ama cuma günü kese görünmedi. Zaten haftayi söyleyen teste göre 2 hafta hamileyim (doktor hrsabina göre 4 hafta oluyor) kafam cok karisti burda ailem de yok ne yapacagim bilmiyorum

Ayrica esimin maasi bize yetmiyor yemekten bile kisiyoruz. O dili biliyor o yuzden is buldu. Ama para yuzunden aldirmam icin cok baski yapiyor. Herkes kocasina surprizlerle soylemis, ben soyledikten 5 dakika sonra tamam aldircam demek zorunda kaldim ama istemiyorim. Ilk kez bu duygulari yasiyorum eger dis gebelik falan degilse nasil kiyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…