- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Aynı durum bende de var çok merak ediyorum bu perşembe kontrol varBana bir kez verdi özelde kan tahlili 12 ocaktaydi ikinci gittiğimde 16 ocakti devlettede doktorum en erken 26 ocakta aslında 10 günlük bir zaman var biraz merakta ediyorum ne durumda bebeğim diye inşallah bir sorun yoktur
Gerçekten öyleymiş inşallah güzel haberler veririz benim de pazartesi dua edin kızlarİlk çocuk olunca heyecan fazla oluyormuş güzel bir duygu inşallah güzel haberleri veririz hepimiz benimde perşembe günü kontrolüm
Her zaman dualrımdasınız arkadaşlar rabbim hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşursun inşallahDualarımız sizinle inşallah sizde dua edin hamilelerin duaları daha çok kabul olurmuş
bende katiliyorum cunku bazi doktorlar pek bisy söylemiyo bilgilerimizi paylaşirsak hepimz icin cok guzl olurkızlar kontrolden gelince bizi de bilgilendirin. doktorlarımız ne tavsiye etti, besin, spor vs hepimiz paylaşırsak güzel olur..
Ben de tam dediğin noktadayim kafayı yicem az kaldı.. Bugün yine test yaptırdım çarşamba 786 olan değer bugün 956 olmuş... artış çok az.. doktoru aradım söyledim onun da hoşuna gitmedi bu durum gerileme olasılığı var dedi pazartesi bidaha yaptir dedi. Çok korkuyorum acı sonla karşılaşmaktan. Moralim 0.pazartesi kontrole gidecek olan arkadaşlar kalp atışı için mi yoksa kese için mi gideceksiniz ben pazartesi 6+5 olacağım gitsem duyarmıym. Ya kendi kendime herşey de var bi hikmet diyorum. İyi ki adet gecikmesinden 2 hafta sonra kan tahlili yaptırdım önce ogrenseydim meraktan ölürdüm herhalde arttı mı değerlerim diye
canım artış hep 2 katı büyümüyor. dr alper mumcu yanlış hatırlamıyorsam, sitesinde artış nasıl olmalı paylaşım yapmış bir bak istersen. inşallah herşey yolundadır.Ben de tam dediğin noktadayim kafayı yicem az kaldı.. Bugün yine test yaptırdım çarşamba 786 olan değer bugün 956 olmuş... artış çok az.. doktoru aradım söyledim onun da hoşuna gitmedi bu durum gerileme olasılığı var dedi pazartesi bidaha yaptir dedi. Çok korkuyorum acı sonla karşılaşmaktan. Moralim 0.
Canım değerin arttığı sürece sorun yok endişelenme yumurtlamadan 15 gün sonra 96 saatte bir 2 katına çıkması lazımBen de tam dediğin noktadayim kafayı yicem az kaldı.. Bugün yine test yaptırdım çarşamba 786 olan değer bugün 956 olmuş... artış çok az.. doktoru aradım söyledim onun da hoşuna gitmedi bu durum gerileme olasılığı var dedi pazartesi bidaha yaptir dedi. Çok korkuyorum acı sonla karşılaşmaktan. Moralim 0.
İnşallah dediğin gibidir canim TeşekkürlerCanım değerin arttığı sürece sorun yok endişelenme yumurtlamadan 15 gün sonra 96 saatte bir 2 katına çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?