EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Alttan muayne olmadı mı daha hic benim doktorum her gidişle alttan da bakıyor 3 kez muayne etti alttan

Değerler iyi mi bilmiyorum ama hamilesin kesin. Doktorun ne dedi?

iki günde bir iki katına çıkmalı değer biraz düşük gibi geldi bana ama doktoruna sor öncelikle tabi ki
sagolun kizlar cevaplariniz icin
Dr.um once ultrasonla kontrol etti dis gebelikten suphelendi ama ultrasonda yumurtalarim cok buyuk oldugu icin goremedi progesterona bakalim dedi 15in ustu ise dis g. Degildir dedi. Baktirdik ve progesteron 34.5 cikti. Buna gore de dr ilaclara devam dedi cok sukur

Alttan muayne olmadı mı daha hic benim doktorum her gidişle alttan da bakıyor 3 kez muayne etti alttan
Hayır hiç yapmadı. Neden alttan muayene ediyoki açılma varmı diyemi? Bnmki günü geçerse doğumu başlatmak için parmaklarıyla muayene yapıcam dedi Rahim ağzına.Doğum öncesi sancı vs yoksa neden yaptı senin ki

Son düzenleme:
Hayırlı olsun cnm sevindim adına sağsalim alırsın inşanlah kucagına.

Ben belimde kasiklarimda ağrı var deyince açılma var mı diye bakalım dedi son gittiğimde de bebek aşağı inmiş mi diye kontrol etti alttan cumartesi kontrole çağırdı gün vermedi çatı dar demişti ama doğum için hiç bir şey demedi normal ya da sezeryan diye beklediğine göre normal düşündü son gittiğimde sanırım

Hayırlı olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Hmm anladım cnm. Hayırlısı olsun bakalım inşanlah

Nasılsıniz arkadaşlar doğum yapan varmı nasıl gidiyor
Teşekkür ederiz iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma :) ben doğum yapmadım cumartesi kontrolum uz var 39 hafta olucak Allah nasip ederse doktorum 6-7 eylül de alırız demisti 5 eylül kontrole gittik bebek aşağı inmemiş dedi bekletti cumartesi gel dedi sezeryan yanlısı değil doktorum olsa alırdı beklemeyi tercih etti bakalım nasip

Bnmde belimde karnımda agrılar artıyo sürekli belim agrıyo zaten karnımada sancı gelip gidiyo korkuyorum kızlar erken mi olucak acaba ? Pazartesi başlamıştı bugün perşembe her geçen gün arttı bugünde düne göre çok fazla

Bu zamanlar tam zamanı erken değil yani 37 den sonraki doğumlar zamanında oluyor benimde başladı karnım sertlesiyor karnım da ve belimde ağrılar oluyor yarın kontrolum uz var bakalım ne der doktorumuz

Bu zamanlar tam zamanı erken değil yani 37 den sonraki doğumlar zamanında oluyor benimde başladı karnım sertlesiyor karnım da ve belimde ağrılar oluyor yarın kontrolum uz var bakalım ne der doktorumuz
Evt zamanı aslında. Dün çok oldu sancı ama akşama doğru azaldı gece hiç kalmadı bu sabahta hiç Yok. Ne olacağı bellisiz :)

Benim 39 +3 de geldi dahada erken olabilir 39 diyelim normal sanciyla gittim ama olmadı tansiyonum yukseldi 7.8 saat sancı çektim ama sezeryan olmak zorunda kaldım hiç istemedim ama tehlikeye girdik bebegim de bende sezeryan çok zormuş şimdi biraz düzeldim bebegim de iyi allah hepinizin yardımcısı olsun hepimizde dua edelim birbirimize

Hayırlı olsun cnm allah acısını göstermesin inşanlah.

Evt zamanı aslında. Dün çok oldu sancı ama akşama doğru azaldı gece hiç kalmadı bu sabahta hiç Yok. Ne olacağı bellisiz :)
Benim sancılarım başladı ama düzensiz biraz moralim bozuldu bebegimin kilosu 21 agustosta 3465 gramdı 5 eylülde gittim 3305 gram dedi 9 eylülde gittim 3100 gram dedi dedim niye geri gidiyor duruşuyla ilgili dedi doktorum sorun yok dedi ama kafama takıldı açıkçası salı günü aç gel dedi sanırım sezeryan olacağım normal doğurmani istiyorum ama imkansız gözüküyor dedi yine

Canım bnce kilosuna hiç kafanı takma çünkü her seferinde degişik çıkabilir farklı farklı makinelerde de degişik çıkıyo aynı makinede de degişik çıkabilir doktorunun dediği gibi duruşundan kaynaklı. Kilosuda iyi bnce. Sezeryan belki de daha hayırlısıdır üzülme sağlıkla alırız inşanlah kucagımıza. Bnmde perşembe çok agrı sancı oldu hatta dedim üç güne kalmaz ama Cuma cumartesi pazar hiç bişey yok tık Yok yani. Bekliyoruz bakalım. Galiba grupta en son bn dogurucAm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…