Teşekkürler benim transferim dondurulmadan once yapildi kalan 3 tanede donduruldu su an transferin 3. Gûnündeyim beklemedeyimBenim de biri yüksek ikisi orta kalite 3 taneyi dondurduklarini söylediler bugün artık önümüzdeki ay transfer olacak sizin de hayırlı olsun
Süper bir haber tebrik ederim
tebrik ederim, darısı hepimizin başına inşallahSüper bir haber tebrik ederim
Nasılsın. Belirtiler var mı. Ben nedense bugün ishal oldum 7. GünümBende 4 Eylül de oldum
5. Gün embriyosu dondurulmuş ilk transfer canmKaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuş mu taze transfer mi?
Sende yazacaksın bak gör kızzzlarrr hamileyim diyeİnşallah hrpimizin tutsun ya
Onu ilaçlar yapıyor canım endişe etme. Bide kabız olmaktansa ishal iyidir. Bolca su tüket birde sabah 1 tane aç karnona patates ye dengelerNasılsın. Belirtiler var mı. Ben nedense bugün ishal oldum 7. Günüm
Haşlanmış patates dimi. Tamam teşekkür ederimOnu ilaçlar yapıyor canım endişe etme. Bide kabız olmaktansa ishal iyidir. Bolca su tüket birde sabah 1 tane aç karnona patates ye dengeler
Evet canım haşlanmış patates 1 tane ye aç karnına sadece fazla yersen kabız olusun tuzlamadan ye bide bol su iç vucudun bu dönemde çok suya ihtiyacı oluyorHaşlanmış patates dimi. Tamam teşekkür ederim
Bende gaz sancısı var şişti karnım sadeceNasılsın. Belirtiler var mı. Ben nedense bugün ishal oldum 7. Günüm
İnşallah ilk deneme olacak benim bakalımmSende yazacaksın bak gör kızzzlarrr hamileyim diye
Benimde ilk denememİnşallah ilk deneme olacak benim bakalımm
Doktorunuz kimdiBenimde ilk denemem
Merhaba ayın 16 sında transfer olucak bana dün catlatma ignesi yaptırdılar herkes mi yapıyor sizler yaptınızmı
Benim de 22 eylülde transferim :)
Hangi hastanedesiniz siz
Memorial şişliİstanbul Yeşilköy Acıbadem International'a gidiyorum siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?