kızlar merhaba ağustos 17de opu işlemim olmustu dondurdular embrıyolarımı rahım dinlendırmedeyım..opu dan 5gun sonra adet oldum ama 3gun falan sürdü (normalde hep 5gündür) şimdi o reglimin 20.günü normal döngüm 26-27.doktor gecıkebılır demıstı bu sürede gecıkme sızde oldu mu?gecıktıyse kac gun gecıktı??biran önce adet olayım istiyorum heyecanlıyım2yıldır adet olmamayı ıstedım ama hep oldum busefer beklıyorum ki gelsin
[/QUO canim gecikme oluyor haberin olsun benim 46 gün sonra oldum kaldı ki benim adet dongum günde bir idi hiç değişmeden .
Amin inşallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinHepimizin hakkında hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, daha 3 günlük iğne kullandım da acaba küçük mü boyutları diye merak ettim içimi rahatlattınız :)Yumurtaları 15mm üzerine gelene kadar hepsi büyütüyorlar 17-18 gibi çatlıyor. Önden Çatlayan olmasın diye iğne veriyolar. En son hepsi yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra opu işlemi yapılıyor.
Yok canım normal siz endişe etmeyin bir de asla kıyaslamayın burda yazılanlarda çünkü her kadın farklı, her kadının genetiği yaşam tarzı yediği içtiği yaşı farklı.. bu yüzden bu yumurta sayıları vs herkeste farklı oluyor. Ben 13 gün falan kullandım iğne benimkiler mesela yavaş gelişiyor döngüm uzun sürüyordu..çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, daha 3 günlük iğne kullandım da acaba küçük mü boyutları diye merak ettim içimi rahatlattınız :)
Selam kızlar aranızda hamile olanları okudum sağlıklar kavuşursunuz inşallah darısı başıma allahım tüm isteyenlerin hepimizin kucağını doldursun hayırlısıylabnmde bugün transferden sonra 7. Günüm zaman geçmiyor dışarı çıkmıyorum hep yatmıyorum ama çok birşey yaptığım söylenemez siz neler yapıyorsunuz
Öyle güzel yazdınız ki , çok teşekkür ederimYok canım normal siz endişe etmeyin bir de asla kıyaslamayın burda yazılanlarda çünkü her kadın farklı, her kadının genetiği yaşam tarzı yediği içtiği yaşı farklı.. bu yüzden bu yumurta sayıları vs herkeste farklı oluyor. Ben 13 gün falan kullandım iğne benimkiler mesela yavaş gelişiyor döngüm uzun sürüyordu.. ☺ Hiç strese sokup düşünmeyin kaliteli embriyo önemli olan bu. Ve hayırlısıyla tutunup sağlıkla sıhhatle kavuşmak inşallah
4.gün dondurulmuştu, transferden 1gün önce çözdürülüyormuş ve o 1günde de gelişme gösterdiğini söylediler sanırım bu durumda 5.gün embriyosu oluyor.evet sadece 1embriyomuz olduğu için tek transfer oldu rosi rekniğiyle 2.denememiz bizim. Sizde nasıl durumlarBenimde transferim 22 eylülde dediğiniz gibi bana da hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor :) İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Kaçıncı gün embriyosuydu? Ve tek mi?
Yarın benimde test günümmrb.ben yarin bhcg baktiracagim.kac ve uzerine umutlanmaliyim
Benim ilk tüp bebekte 73 çıktı (12.ci gün ) 2 gün sonra 60 a düştü sonuç kimyasal olmuştu , ama KK de çok arkadaşımızda bu sayılardan daha düşük HCG ler bile katlanıp sağ selamet güzel sonuçlara ulaşanlar da var , bence ilk tahlil önemli ama pozitifse 2 gün sonraki artış daha önemli yani rakam önemli değil artış önemli diye düşünüyorummrb.ben yarin bhcg baktiracagim.kac ve uzerine umutlanmaliyim
Bu 3.cü tüp bebek araya birde dondurulmuş transfer denemişligimde var onu sayarsak 4 oluyorsenn kacinci deneme.ben de umutlanip uzulmek istemiyrm.idrar testi de yapmadim
Maddi manevi yıprattığı kadar vücudumuzuda yıpratıyor , göbek kismimiz ignelerden bir yağ tulumu gibi olduanladim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.igneler ilaclar fitil saati saatine manevi maddi cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?