Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Uyanır uyanmaz 6.gün idrar testimide yaptım malesef hayalet çizgi bile çıkmadı umudunu kaybetmeye başlayan ben belki demeyide bıraktım artık hayırlısı diyip geçiyorum ..
Canim daha erken idrar testi icin.anca bugün kana karismaya başlıyor yeni.Hayirlisi olsun ınsalah.Bende kan testi verince eczanedne alip yapayim diyorum beklerken sonucu ama hersry cok gozumde büyüyo.Hic biseye cesaretim yok.

Canim rahat ol .Imkansiz oyle bisey.Insallah olumlu sonuçlar aliriz hepimiz.
Ecem ilkkez yaptırdım 3 ay önce yumurtalarim toplandı ve rahim dinlendirmeye gittik temmuzda toplandı dün 3.gün 2 embriyo koyuldu ve çok ümitli doktorum ve embriyologum ama ben doğal olarak korkuyorum çünkü sizde benim gibisiniz fizyolojik, psikolojik ,maddi ,manevi herşeyi barındırdık bu süreçte . Yemin ederim sabaha dek uyumadım ki sağa sola dönmeyeyim diye belim ağırdı zaten iki kalcamda progestan yüzünden apse yapmış beze olmuş ne bileyim Allah'ım hepimizin emeklerimin karşılığını müjdeli haberle versin arada ayağı kalkıyorum ve evde çalışıyorum şuan yatarak pozisyon da . 10.gün gel test ver dediler yani ekimin 1 i oluyo . Sizce ben çok mu kasıyorum kendimi sabaha kadar saga sola dönmedim heykel gibi durdum ... Hergün Meryem süresi dinledim bu 3 ayda neredeyse ezberledim sabah ezani okundu bol bol dua ettim ... İnanın kızlar kilom biraz fazla idi 4 ayda 30 kilodan fazla verdim sırf herşey daha güzel olsun diye . Biraz endişelerim var doğal olarak dilerim Rabbim hepimizin yüreğine su serper .

Buarada kızlar , ben çok duygusalim zaten onların yani 2 bebegiminde rahme koyulmasini ekranda görünce gerçekten annelik hissi anne olmadan hissediliyormus..

Canim hareketsiz durmak iyi degil.Rahime kan akisi olmasi lazim.evde yuruyusler yap.O sekilde durmanin tutunmasi iicn hic faydasi yokmus.Hemsire bana gunluk yasamina devam dedi.Ben internettende cok arastirdim.Aynilari yaziyor.Ben herseyi yapıyorum disari cikip geziyorum.Transfer sonrasi eve gelince bile direk dus aldim.Takintiliyim dus almadan duramazdim
.hemsire alabilirsin dedi ilik suyla. Ayakta.hemen 5 dk aldim ciktim.

Valla inan herkes bişey diyo o yüzden insan vesveseye kapılıyor benim hemsiremde dedi bugün karnına çekerek yat ayaklarini filan arada kalkıp yürüyorum çok yormamak kaydıyla vs . İnşallah hepimiz güzel haberi alırız

Ben de her gun progestan igne icin yaklasik yarim saat yuruyorum hastaneye. Bazen kirk dk bile olabiliyor. Yemegimi de yapiyorum, kendimi cok zorlamadan ufak tefek ev islerini de yapiyorum. Sadece ilk uc gun cok fazla hareket etmemistim

Ne kadar saçma gerçekten , neyin etikliği ki ? Sonuçta bu şekildede kimyasal oluyor yaşamıyor bile bebek

Ya işte saçmalık, cinsiyeti genetik özellkleri falan o testlerde görülüp seçilebiliyomuş falan ya o yüzden hani müdahale etmek gibiymiş.

Aynı durumu yaşamışız canım işte ben de o yğzden bu sefer hiç erken bakmıcam 10. Gün kan testi yapıcam negatif olmassa bi de 12. Gün yapıp sonucu görünce gidişat daha net anlaşılcak inş. Ama ne yalan söyliyim bu sefer hiç tutunmadı da direkt negatif gelcek gibi bi his var içimde ta en başından

z
Uyanır uyanmaz 6.gün idrar testimide yaptım malesef hayalet çizgi bile çıkmadı umudunu kaybetmeye başlayan ben belki demeyide bıraktım artık hayırlısı diyip geçiyorum ..
Canım benim bugün daha çok erken umudumuzu kaybetmek yok benim bu 6.cı ama hiçbirzaman yılmak yok rabbim sonunda yüzümüzü güldürecek buda bizim sınavımız sabır ve dua ile yola devam

Kızlar merhaba , ben dün transferimi oldum yalnız ben idrara bile sikismaktan korkuyorum sanıyorum tuvaletimi yapınca düşecekler . Dua edin lütfen nolur hepimizin inşallah bu muradi duası gerçek olur .
Allah iyiliğini versin canım sabah sabah güldürdün düşmeş düşmez korkma yoksa dünyada kimse hamiş kalamazdı
z

Canım benim bugün daha çok erken umudumuzu kaybetmek yok benim bu 6.cı ama hiçbirzaman yılmak yok rabbim sonunda yüzümüzü güldürecek buda bizim sınavımız sabır ve dua ile yola devam

Hayrlı olsun cnm ıns guzl sonuclar alırsın

Ben ilk transferimde kullanmistim crinone jeli minnak birsey kaliyordur icinde endiselenecek birsey yok okadar oluyor

Ayaklarinizi kendinize cekerek mi yapıyorsunuz jeli

11 eylülde transfer olup varmı bekleyeniniz benim 2inci transferim dondurulmuş tek embriyo koyuldu ilki negatifti 10.günüm bugün üzülüyorum bir turlu aklimdan cikartamiyorum hiçbirşey hissetmediğim icin cok.uzuluyorum korkuyorum olumsuz olucak diye

Hayırlısı olsun rabbim nasip etsin bekleyen herkese siz de varmı hissiyat ilkmi sizin
Allah razı olsun inşallah Amin cümlemize... hissiyat hiç yok canım ilk günlerde adet ağrısı gibi vardı şimdi oda yok... Test yapmayada korktum bu sefer öncekilerde 6. Gün öğrenmiştim negatifi..bu 3.denemem...dondurulmuş 5.Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…