Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Jeli kullanmadan önce parmağınla birkaç kere vur jel iyice aşağıda toplansın. Pompaya bas ve basılı şekilde çubuğu geri çıkar. İçinde kalması normal kağıdında da yazıyor zaten internette de araştırmistim. Bazen bulaşmış kısımları görünüyor insan tedirgin oluyor tabi.

Kızlar selam , ben de haftaya cuma ya da cumartesi transfer olacagım. Bu benim ikinci denemem olacak ,ilki kimyasal oldu ..Bu defa ne heyecan ,ne merak hiçbir duygum yok anlayacagınız, nedenini bilmiyorum.İlki beni çok yıprattı sanırım ,ben 6.gün öğrenmiştim .Önce 4 katı yükseldi doktorum hamilesin tebrikler dedi ama sevincimiz 1 hafta sürdü sadece ...değer katlanmadı ,sonra da düştü . Sanırım bu defa 11. günden önce yapmam .O yıkım zor çünkü ..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:
Canım bende ışığa tutuyorum sadece ucunda az bir miktar kalıyor

wallahı gulseren keyıfle okudum umutla mesajı yazıyorum ınsallah hersye dıledıgın gıbı gıder gıtsınde ya yeter cekıklerımız ..cok mutlu oldum rabbım sana en guzelını bagıslamıs kıymetını bıl arkadasım..bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederız

Ben teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız için ilahi bakıyorum duruma dualar semada buluştu Allah herkesten razı olsun Rabbim isteyenlere hayırlısını nasip etsin

Ay kasık batması hamile olanların çoğunda oluyor. En çok bu belirti dikkatimi çekti transfer olanlarda
Canım bende ışığa tutuyorum sadece ucunda az bir miktar kalıyor
O crinone jel in üç kısmında kalan boncuk gibi bir şey. Ben daha dün fark ettim. Hatta bozulmuş sandım bu ne yaa dedim katılaşmış. Endişe ettim. Ama üç kısmında kalan şey boncuk. Sanirim o da içerdeki jelin içeri gitmesine yardımcı oluyo. Elinizde dokunursanız sert bir şey hissedeceksiniz

Aynen dokundum sert

Uyanır uyanmaz 6.gün idrar testimide yaptım malesef hayalet çizgi bile çıkmadı umudunu kaybetmeye başlayan ben belki demeyide bıraktım artık hayırlısı diyip geçiyorum ..

Bir iki gun daha bekle canim benim de 6.gunde cikmadi. Diger gunler tekrar et testi. Umudumuzu kaybetmeyecegiz bosuna uzmeyin kendinizi, her seyin hayirlisi olsun

Kızlar merhaba , ben dün transferimi oldum yalnız ben idrara bile sikismaktan korkuyorum sanıyorum tuvaletimi yapınca düşecekler . Dua edin lütfen nolur hepimizin inşallah bu muradi duası gerçek olur .

Kizlar ben yere eğiliyorum.mesela bisey dustu dizlerimin ustune cokup alıyorum.Agir kaldirmiyirum yukarıya uzanmiyorum sadece.yanlismi yapıyorum acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…