- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.961
ben bulamıyorum malesefHastanenin direk yanında bi eczane vardı orda da son 1 tane kalmıştı. Eczacı da dedi hatta kolay bulunmuyor piyasada yok bu ilaç dedi
Jeli kullanmadan önce parmağınla birkaç kere vur jel iyice aşağıda toplansın. Pompaya bas ve basılı şekilde çubuğu geri çıkar. İçinde kalması normal kağıdında da yazıyor zaten internette de araştırmistim. Bazen bulaşmış kısımları görünüyor insan tedirgin oluyor tabi.Kızlar crinone jel kullanıyorum ama içime şüphe düştü ben çubuğu çıkardığımda ışığa tuttuğumda içinde hala var görünüyor sanki bu jel olduğu gibi kutusunda kalıyor gibi geldi bana. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi bunun en doğru kullanım şekli nasıl?
anladım canım teşekkür ederimHiç bir belirti yok henüz göğüslerim şiş dokunamıyorum onuda ilaçlara bağlıyorum ama şimdilik bişi yok erken sanırım transfer sonrası 8. Günüm
Canım bende ışığa tutuyorum sadece ucunda az bir miktar kalıyorKızlar crinone jel kullanıyorum ama içime şüphe düştü ben çubuğu çıkardığımda ışığa tuttuğumda içinde hala var görünüyor sanki bu jel olduğu gibi kutusunda kalıyor gibi geldi bana. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi bunun en doğru kullanım şekli nasıl?
Hayırlısıyla pozitif olsun . Test yaptiniz miBende 10 eylulde transfer oldum bakalim ne olacak sonuclarimiz
wallahı gulseren keyıfle okudum umutla mesajı yazıyorum ınsallah hersye dıledıgın gıbı gıder gıtsınde ya yeter cekıklerımız ..cok mutlu oldum rabbım sana en guzelını bagıslamıs kıymetını bıl arkadasım..bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederızTabiki anlatırım merak ettiğiniz ne varsa yardımcı olurum elbet benim sorunum eşimden ötürüydü sperm sayı ve kalite yetersizdi 4 aşılama yaptım olmadı daha doğrusu stajyerlerin asistanların elindeydim doktoru hiç görmemiştim Marmara üniversitesi hastanesi Pendik İstanbul. Pandemi girdi sonra dosyamı aldım özel hastaneye karar verdik Doktorla ön görüşme yaptık tüp bebek yapalım dedi GONALf başladık tam saatinde vurdum hergün o arada folicus (folik asit) başladım onuda saatimde içiyorum 5inci günde sabahları cotretide başladım yumurta toplamaya karar verildi çatlatma iğnesi(ovitrelle) vurdum akşam saatinde sonra toplama işlemi oldu 17 yumurtadan 9 tanesi döllendi 5.güne 3 adet 1.kalite embriyo oluştu 1 tane transfer 2 tane dondurdum. Progestan başladım 8 saat arayla kullanmaya devam ediyorum bide coraspin kullanıyorum toplamadan itibaren Rabbim yar ve yardımcımız olsun ağır kaldırmıyorum yere eğilip kalkmıyorum hepte yatmıyorum yemek bulaşık ağır ağır yapıyorum EN ÖNEMLİSİ MERYEM SÜRESİ OKUMAK DİNLEMEK
Seninki İstanbula gidecek 20 gunde sonuc gelmıstı sız konustgnmzda a acık dıyım hızlı cıkıyor yoksa baya uzun suruyorBursadayım canım ben, kaç güne çıkıyor bu sonuçlar peki
Dinleyince de secde yapmak gerekiyor canimBende okudum meryem süresini. Hatta soule yaptım yeri g2ldi okudum yeri geldi açtım dinledim. Tilavet secdesi her defasında yapılması gerekiyor sanirim ondan tam emin değilim, ben okuduğum zaman yapmıştım
Acil dıye soyleyın yanlıs yazmıssımSeninki İstanbula gidecek 20 gunde sonuc gelmıstı sız konustgnmzda a acık dıyım hızlı cıkıyor yoksa baya uzun suruyor
Ben teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız için ilahi bakıyorum duruma dualar semada buluştu Allah herkesten razı olsun Rabbim isteyenlere hayırlısını nasip etsinwallahı gulseren keyıfle okudum umutla mesajı yazıyorum ınsallah hersye dıledıgın gıbı gıder gıtsınde ya yeter cekıklerımız ..cok mutlu oldum rabbım sana en guzelını bagıslamıs kıymetını bıl arkadasım..bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederız
Ay kasık batması hamile olanların çoğunda oluyor. En çok bu belirti dikkatimi çekti transfer olanlarda
O crinone jel in üç kısmında kalan boncuk gibi bir şey. Ben daha dün fark ettim. Hatta bozulmuş sandım bu ne yaa dedim katılaşmış. Endişe ettim. Ama üç kısmında kalan şey boncuk. Sanirim o da içerdeki jelin içeri gitmesine yardımcı oluyo. Elinizde dokunursanız sert bir şey hissedeceksinizCanım bende ışığa tutuyorum sadece ucunda az bir miktar kalıyor
Aynen dokundum sertO crinone jel in üç kısmında kalan boncuk gibi bir şey. Ben daha dün fark ettim. Hatta bozulmuş sandım bu ne yaa dedim katılaşmış. Endişe ettim. Ama üç kısmında kalan şey boncuk. Sanirim o da içerdeki jelin içeri gitmesine yardımcı oluyo. Elinizde dokunursanız sert bir şey hissedeceksiniz
Uyanır uyanmaz 6.gün idrar testimide yaptım malesef hayalet çizgi bile çıkmadı umudunu kaybetmeye başlayan ben belki demeyide bıraktım artık hayırlısı diyip geçiyorum ..
Dr ne istediğine bağlı ama 10 güne çıkmıştı benim sonıçlarımAnladım canım kaç güne çıkmıştı bu test
Canim rahat ol .Imkansiz oyle bisey.Insallah olumlu sonuçlar aliriz hepimiz.Kızlar merhaba , ben dün transferimi oldum yalnız ben idrara bile sikismaktan korkuyorum sanıyorum tuvaletimi yapınca düşecekler . Dua edin lütfen nolur hepimizin inşallah bu muradi duası gerçek olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?