- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.021
Valla benimki kalçadan hemde günde 2 doz ... Mosmor her yerim ve apse olmuş oturamiyorum bile . Oksapar ise koldan . Ben progestana transerimizden 4 gün önce başlatıldıProgestan igne gobekten de mi yapiliyor? Cok sasirdim benim recetemde kalcadan yaziyor. Herkes ya da cogunluk gobekten mi yapiyor acaba?
Bana göbekten 12 saat arayla günde iki kez vurun dedi hemsire.Progestan igne gobekten de mi yapiliyor? Cok sasirdim benim recetemde kalcadan yaziyor. Herkes ya da cogunluk gobekten mi yapiyor acaba?
Ovula canimTestin markası ne canım
Canım bence doktorun ne diyorsa onu yap herkesin tedavi yöntemleri farklı . Doktoruna güven ve inşallah hayırlı güzel haberlerini alırsın sende . Kaldı ki sen daha transferine var bana da transferden önce son rahim duvarı muayanem ile verdi başlattı progestani ve coraspin birde 5 günlük başka bir hap . Bunlar transerimizden 4 gün önce başlatıldı estrofem zaten sürekli kullanıyorumProgestanı herkes transferden önce kullanmaya başlamış sanırım ben doktoruma sorduğumda transfer günü onu kullanacaksın dedi acaba bende önceden alıp kullansam mı ki?
Bende taransfer gunu basladim. Doktorun soylediginin disina cikma. Hormonlara gore karar veriliyor ilac zamanina ve dozuna.Progestanı herkes transferden önce kullanmaya başlamış sanırım ben doktoruma sorduğumda transfer günü onu kullanacaksın dedi acaba bende önceden alıp kullansam mı ki?
İgne hap ve jel olarak degisiyor dimi bu ilacBelki farkli progestan ignelerden bahsediyoruzdur. Doktorlarimiz nasil onerdiyse o sekilde yapiyoruz sonucta. Benimki de tek doz kalcadan ayrica gercekten asiri morariyor ve cok aciyor igne ucu degisse bile...insallah hepimiz muradimiza ereriz hayirlisiyla
Birde beni düşün 2 doz vurguluyorum her gidişimde yani tek şırınga da 2 ilaç çözeltisi ... Bu yüzden apse yaptı keşke başka şekilde deselerdi morluk neyse ne ama beze oldu apse yapmış her iki kalcamda içinde büyük kocaman beze var ama yeter ki Rabbim müjdeyi versin onunla 9 ay yaşamaya bile razıyımBelki farkli progestan ignelerden bahsediyoruzdur. Doktorlarimiz nasil onerdiyse o sekilde yapiyoruz sonucta. Benimki de tek doz kalcadan ayrica gercekten asiri morariyor ve cok aciyor igne ucu degisse bile...insallah hepimiz muradimiza ereriz hayirlisiyla
Ayy maşallah çok güzel değerlerin güzel güzel katlanarak gitsin inşaallahKızlar 10. Gün beta hcg 565 di, bugün yani 12. Gün 1100 olmuşher ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericem. Belki kese de görünür dedi doktor
canım bence doktoruna sor. bana sordular kalçadan mı ilaç yazalım yoksa göbekten kendın mi yaparsın. kalçadan bu dönemde hastane yada saglık ocagına gitmek ıstemedıgım için kendım yaparım dedım. kendım yapıyorum . oksapar dışında iğne hiç zorlamıyor. oksapar çok morartıyorProgestanı herkes transferden önce kullanmaya başlamış sanırım ben doktoruma sorduğumda transfer günü onu kullanacaksın dedi acaba bende önceden alıp kullansam mı ki?
Bende progestan hap var bi de ignesi var. Jeli hic bilmiyorum canimİgne hap ve jel olarak degisiyor dimi bu ilac
Sagolasin canım Allah razı olsun. Herkese nasip olsun inşallah. Bizde kucağımiza alalım. Aslında tek embriyo transfer edildi. Ya erken tutunma olmuş ya da bölünmüştür dedi doktor. Keseyi görünce anliycaz artıkAyy maşallah çok güzel değerlerin güzel güzel katlanarak gitsin inşaallah2 adet mi transfer edilmişti canım , değerin maşallah epey yüksek çıkmış
Allah razı olsun canım sagolasin
Prolutex iğnem drum göbek daha uygun dedi en azından oksaparı göbeğinden yap canım hem daha etkili hem kendin yapması kolay tabi yinede sen bilirsin reçetesinde nasıl yazıyorsa öyle yapVallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..
Amin inşaallahSagolasin canım Allah razı olsun. Herkese nasip olsun inşallah. Bizde kucağımiza alalım. Aslında tek embriyo transfer edildi. Ya erken tutunma olmuş ya da bölünmüştür dedi doktor. Keseyi görünce anliycaz artık
Acaba ben sorsam mi sence ? Göbekten yapılıyorsa bari göbekten yapayımProlutex iğnem drum göbek daha uygun dedi en azından oksaparı göbeğinden yap canım hem daha etkili hem kendin yapması kolay tabi yinede sen bilirsin reçetesinde nasıl yazıyorsa öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?