Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Allah iyiliğini versin canım sabah sabah güldürdün düşmeş düşmez korkma yoksa dünyada kimse hamiş kalamazdı
Napayım dün sedyeden sedyeye gecirttiklerinde bile dogrultturmadi ne hemşire ne doktor ve altimiza koydukları hasta bezine 3 saat sonra yapmak zorunda kaldım o yüzden bilinç altında sanıyorum ayaaga kalkınca veya sağa sola dönünce bişey olacak açıkçası tirsiyorum . Bu ilk günüm ya hani çok fazla kendimi hareket ettirirsem sorun olur mu diye düşünüyorum. Buarada kızlar hepinize sorucam benim progesteron ignem günde 2 tane 2 doz yani kalcalarimin iksiide apse yaptı hem beze oldu hem mosmor ağrısı çok .koldan da oksapar ayriyeten var ,diğer hapların da hariç . Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasin

Benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş 2inci denemem aynı korkuyu ilkindede yasadim sonuca bakmaya bile korkmuştum rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu kadar sıkıntı etme kendine canım rahat ol biraz hemşire bana 45 dk sonra lavabo kullanabilirsin dedi ben bir buçuk saat sonra kullandım çok aşırı sıkışık girmeye gerek yok zaten ben birgün sonra 3 saat yol geldim yatarak sıkıntı etme kendine herşey olacağına varıyor nasibimizde varsa oluyor çok şükür benim testim pozitif pazartesi son kez artışa bakacağız rahat ol sende

Canımsın güzel anne darısı bizlerin başına . İnşallah . Ne bileyim gözümüzde büyütüyoruz işte . Sabaha kadar uyumadım bugün ilk günüm dün öğleden sonra transerimiz oldu . Dilerim 2 embriyonun ikiside bebeğim olur yoksa ben zaten birine razıyım inşallah bugün 1.günüm olmuş oluyo ayın 30nda ya da 1 nde test vericem hiç kendimi idrar testleri ile meşgul etmek istemiyorum inşallah rabbim bana da o duygunun ne olduğunu nasip eder

Aminnnnn inşallah canım benim benim de iki embriyo transfer oldu benim ikinci tedavim belki de o yüzden daha rahatım ilk tedavimden 5 yaşında bir kızım var onda da çift embriyo transfer oldu kızım tutundu rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Benim de 3.günün bende bir şey hissetmiyorum ama sen idrar testi yapsan çıkar daha fazla bekliyip kendini yorma

Ben de her gun progestan igne icin yaklasik yarim saat yuruyorum hastaneye. Bazen kirk dk bile olabiliyor. Yemegimi de yapiyorum, kendimi cok zorlamadan ufak tefek ev islerini de yapiyorum. Sadece ilk uc gun cok fazla hareket etmemistim
Bende ev supurmeyi ve silmeyi yapmiyorum. İlk 3 gun hicbisey yapmadim evde dolastim yurudum genelde uzandim. Sonraki gunler kahvaltimi yemegimi kendim yapmaya basladim tabi uzun sure ayakta durmami gerektirecek yemekler degil disariyada cikip yuruyorum ara ara. Vucudu sen hastasin moduna da sokmamak lazim

Amin canım amin inşallah bacım hep içimde 2 var Allah biliyor . İnşallah bende senin gibi o güzel duyguyu tadarim inşallah burada hepimiz aynı yolun yoldasiyiz Allah'ım hepimize bu yolda hem sabır hemde müjdeli haberi nasip etsin inşallah ve kim hamile ise bu durumla kalanlar tanımadığım halde cok mutlu oluyorum

Canım bende oksapar ve progestan iğne göbekten oluyorum oluyorum swn neden kol ve kalçadan yapıyorsunki hergün çok zor o

Canım bende oksapar ve progestan iğne göbekten oluyorum oluyorum swn neden kol ve kalçadan yapıyorsunki hergün çok zor o

Gülüm çok özür dilerim bana bildirim gelmediği için görmemişim evet belim tutuldu ve inan nedenini bilmiyorum öyle böyle tutulmadı biraz ayakta kalınca başlıyor ağrım ve ayağımın arkası çekiliyor estrofem kullanmaya başladığım an itibariyle tutuldu bunu hemşireye de söylemiştim ilkkez böyle bişey duydum dedi . Vs . Ben dün transferimi çok şükür yaptırdım inşallah rabbim nasip eder yavrularını ya da birtanesini . Hepimiz için çok geçmiş olsun sende dikkat et çok yorma ve ayakta kalma ben kalınca direkt ağrım basliyo

Progestan igne gobekten de mi yapiliyor? Cok sasirdim benim recetemde kalcadan yaziyor. Herkes ya da cogunluk gobekten mi yapiyor acaba?

Vallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…