- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.941
Yani igne kullandigimiz donem yumurtalar kontrollu buyutuluyor. Adet olunca vucut yine kendi duzenine donuyor diye biliyorumBen bide bı ay arada doğal yolla deniyim diye düşünüyodum. Demek yumurtlama bile yok
Tabiki normal bahsedilen belirtilerde ilac etkisi. Gebelik olsa bile vucuda transferin 3.4.gunu tutunuyor test gunune kaliyor 8gun e okadarcik zamanda belirti yasamak icin oldukca kisa. Biz sabirsiz oldugumuz icin dinliyoruz kendimizi.merhaba kızlar transfer olup sonucu bekleyen var mı?bende oldumda belirtim yok olmaması normal mi sizce
Hiç bir belirti yok henüz göğüslerim şiş dokunamıyorum onuda ilaçlara bağlıyorum ama şimdilik bişi yok erken sanırım transfer sonrası 8. GünümHayırlı olsun belirtileriniz nelerdi
cyclo progynova ve lucrin iğnesi vermişti doktor rahim dinlendirme sürecinde.Onlarda galiba engel oluyor yumurtlamayaYani igne kullandigimiz donem yumurtalar kontrollu buyutuluyor. Adet olunca vucut yine kendi duzenine donuyor diye biliyorum
Evet lucrin kullanmistim. Yumurtlamayi saglayan hormonu devredisi birakiyorOpu s
cyclo progynova ve lucrin iğnesi vermişti doktor rahim dinlendirme sürecinde.Onlarda galiba engel oluyor yumurtlamaya
kromozom testi sonucu neyin açıklaması oluyor.Bilginiz varmı?genetik bir hastalığa dair taşıyıcılık olup olmadığı falanmı?Genetik degil pardon kromozom.
aynen malesef sabırsızız insallah guzel sonuclar alırızTabiki normal bahsedilen belirtilerde ilac etkisi. Gebelik olsa bile vucuda transferin 3.4.gunu tutunuyor test gunune kaliyor 8gun e okadarcik zamanda belirti yasamak icin oldukca kisa. Biz sabirsiz oldugumuz icin dinliyoruz kendimizi.
Ben hep dinledim Türkçe mealiyleArkadaşlar Meryem suresini nasıl okudunuz 98 ayetin hepsi mi okunuyor bir de tilavet namazı demişler yardımcı olur musunuz?
Boşuna umitlenmisim demekkiEvet lucrin kullanmistim. Yumurtlamayi saglayan hormonu devredisi birakiyor
Evet erhan bey yaptı transferimi , inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız, inşallah sizin içinde hayırlısı olsunErhan bey yaptı değil mi insallah güzel haberlerini alırız hayırlısıylaBen Kasım’da gideceğim Hayırlısı bakalım
Oyle sanirim canimkromozom testi sonucu neyin açıklaması oluyor.Bilginiz varmı?genetik bir hastalığa dair taşıyıcılık olup olmadığı falanmı?
Eşimle bana yapılan bir test var ama tam neyi kapsadığını bilmiyorum.Alınan kanla pıhtılaşmada bakılmış.Onun kağıdını anlamak daha kolay :)üniversite hastanesine rapor için başvurmuştuk.Orada hazırlanan dosya için istenmişti,aslında açıklamasıda yapıldı ama epey geçti üzerinden hatırlamıyorum.Ben doktorla görüşünce öğrenip burayada yazarım.Oyle sanirim canim
Bursadayım canım ben, kaç güne çıkıyor bu sonuçlar pekiGenetık hakkında bilgim var cnm Benmde embriyolar gıttı pgt ye maliyetli ama nerde otruyorsunuz
Anladım canım kaç güne çıkmıştı bu testBen pıhtılaşma testini 1300 yaptırdım genetik istememişler Di onu bilemiyorum
Ne kadar saçma gerçekten , neyin etikliği ki ? Sonuçta bu şekildede kimyasal oluyor yaşamıyor bile bebekEvet canım, burda etik olmadığı düşüncesiyle devlet izin vermiyormuş. Saçmalık yani. Artık tüm dondurulmuşlarım biter de yine olmazsa istanbulda denerim diyorum.
Pompa yerine sonuna kadar başsan bile azda olsa çubukta jel kalıyor. Ne kadar kalıyor dersem 1 cm kadar çubukta kalıyor.Kızlar crinone jel kullanıyorum ama içime şüphe düştü ben çubuğu çıkardığımda ışığa tuttuğumda içinde hala var görünüyor sanki bu jel olduğu gibi kutusunda kalıyor gibi geldi bana. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi bunun en doğru kullanım şekli nasıl?
Benim baya beş cm orta yerinde kalıyor ucuna gelmiyor ya ne saçma ilaç buPompa yerine sonuna kadar başsan bile azda olsa çubukta jel kalıyor. Ne kadar kalıyor dersem 1 cm kadar çubukta kalıyor.
Tekrar tekrar bas canım.Etkisi oluyordur sorun olacağını sanmıyorum.Bu ilacı bende hiç sevmem. Beze cikmisti onun yüzünden. Zamanla peynir gibide birikiyorBenim baya beş cm orta yerinde kalıyor ucuna gelmiyor ya ne saçma ilaç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?