Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

merhaba kızlar transfer olup sonucu bekleyen var mı?bende oldumda belirtim yok olmaması normal mi sizce
Tabiki normal bahsedilen belirtilerde ilac etkisi. Gebelik olsa bile vucuda transferin 3.4.gunu tutunuyor test gunune kaliyor 8gun e okadarcik zamanda belirti yasamak icin oldukca kisa. Biz sabirsiz oldugumuz icin dinliyoruz kendimizi.

Tabiki normal bahsedilen belirtilerde ilac etkisi. Gebelik olsa bile vucuda transferin 3.4.gunu tutunuyor test gunune kaliyor 8gun e okadarcik zamanda belirti yasamak icin oldukca kisa. Biz sabirsiz oldugumuz icin dinliyoruz kendimizi.
aynen malesef sabırsızız insallah guzel sonuclar alırız

Erhan bey yaptı değil mi insallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla Ben Kasım’da gideceğim Hayırlısı bakalım
Evet erhan bey yaptı transferimi , inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız, inşallah sizin içinde hayırlısı olsun haklarımızda hayırlısı olsun insallah hepimizin

Oyle sanirim canim
Eşimle bana yapılan bir test var ama tam neyi kapsadığını bilmiyorum.Alınan kanla pıhtılaşmada bakılmış.Onun kağıdını anlamak daha kolay :)üniversite hastanesine rapor için başvurmuştuk.Orada hazırlanan dosya için istenmişti,aslında açıklamasıda yapıldı ama epey geçti üzerinden hatırlamıyorum.Ben doktorla görüşünce öğrenip burayada yazarım.

Evet canım, burda etik olmadığı düşüncesiyle devlet izin vermiyormuş. Saçmalık yani. Artık tüm dondurulmuşlarım biter de yine olmazsa istanbulda denerim diyorum.
Ne kadar saçma gerçekten , neyin etikliği ki ? Sonuçta bu şekildede kimyasal oluyor yaşamıyor bile bebek

Kızlar crinone jel kullanıyorum ama içime şüphe düştü ben çubuğu çıkardığımda ışığa tuttuğumda içinde hala var görünüyor sanki bu jel olduğu gibi kutusunda kalıyor gibi geldi bana. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi bunun en doğru kullanım şekli nasıl?

Pompa yerine sonuna kadar başsan bile azda olsa çubukta jel kalıyor. Ne kadar kalıyor dersem 1 cm kadar çubukta kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…