- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.061
Hımmm şimdi anladım canım , 16 gündür kullanıyorum sabah /akşam , yaptıktan sonra yarım saat kalkmiyorum demekki ilerleyen zamanlarda gelecek , bugün azıcık iş yaptım biraz tortu lar gelmiş şimdi WC baktım da ,belki iş yapmıyorum sadece ev içerisinde yürüyorum galiba bunlarında etkisi varSelam canim. İlk denememde hamile kalmistim jel geri geliyodu simdi transferin 10.gunundeyim yine geri geliyor ama ilkindeki kadar degil bence bu ilacin emilimi ile alakali bide kullanmaya devam edersen ilerleyen donemlerde daha cok geliyor
canımm çok sağolŞişli de hastaneler civarındaki eczanelerde varmış canım biri yazmıştı. Özellikle tüp bebek merkezi gibi yerilerin yanındaki eczanelere sor.
sagol canımBana doktorum hiçbir şey söylemedi , eski tecrübelerime dayanarak koldan başladım , ama zaten kan sulandiricilardan hep bir tefirgin olmusumdur belki boşu boşuna evham yapıyorum dur . Ahhh o progesteron iğne yokmu oncekinde sabah akşamdı dayanamayıp çok agladigimi biliyorum , Allah'tan bukez bana vermediler , Allah sizinde yardımcınız olsun , iğne yapılan yere bolca alkollü veya kolonyalı pamuk ıslatıp koyuyordum abseyi önlüyor ateş ve sıcak basmasını önlüyordu, denemediysen bir dene faydasini göreceksin bak
canım bana ılk transferımdede doktorum yapıp 5 dk bekledıkden sonra 15 dk yurumemı söylemişti. o şekilde yapıyorum bende. daha kolay nufuz edıp dagılıyormus.şimdide yapıyorum 15 dk yuruyorum evın ıcınde sonra uzanıyorumHımmm şimdi anladım canım , 16 gündür kullanıyorum sabah /akşam , yaptıktan sonra yarım saat kalkmiyorum demekki ilerleyen zamanlarda gelecek , bugün azıcık iş yaptım biraz tortu lar gelmiş şimdi WC baktım da ,belki iş yapmıyorum sadece ev içerisinde yürüyorum galiba bunlarında etkisi var
Yarim saat mi? Bana 5 dk yat sonra kalk demistiler. Hareket ettikce ilac emiliyormus. Hatta tek doz kullananlara sabah kullan demelerinin sebebide ilactan snra gun boyu hareketli olmakmisHımmm şimdi anladım canım , 16 gündür kullanıyorum sabah /akşam , yaptıktan sonra yarım saat kalkmiyorum demekki ilerleyen zamanlarda gelecek , bugün azıcık iş yaptım biraz tortu lar gelmiş şimdi WC baktım da ,belki iş yapmıyorum sadece ev içerisinde yürüyorum galiba bunlarında etkisi var
Benim merkezde 2 kez istedi 9 ve 11.gün artış güzel olunca birdaha istemediler keşke birkez daha baksalardi , eşime söyledim yarın kendimiz baktirsak olmazmi diye , adam çıldırdı , pandemi var ne hastaneye gidecem diye uğraşıyorsun sık dişini işte 5 gün kaldı dediYaa evet kesinlikle inşallah görürüz. Aslında benim kan artışım güzel ama aynı laboratuvar sonucu bizim için önemli dediler. Ben once den baksam da bakmasam da yine gidecekmişiz 2 kere. Belirtilerin başladı mi
Daha öncekilerde bende hep 5 dk 15 dk yaptım canım ama akıverdi oyuzden ben süreyi bukez uzattım , en iyisi cuma günü doktora ben bir sorayımcanım bana ılk transferımdede doktorum yapıp 5 dk bekledıkden sonra 15 dk yurumemı söylemişti. o şekilde yapıyorum bende. daha kolay nufuz edıp dagılıyormus.şimdide yapıyorum 15 dk yuruyorum evın ıcınde sonra uzanıyorum
Evet canım oncekilerde bende hep 5 dk 15 dk yapıyordum , ayağa kalkınca akıyordu , bu kez süreyi biraz uzatmak istedim akmasın diyeYarim saat mi? Bana 5 dk yat sonra kalk demistiler. Hareket ettikce ilac emiliyormus. Hatta tek doz kullananlara sabah kullan demelerinin sebebide ilactan snra gun boyu hareketli olmakmis
Bence gerekli dozu aliyodur vucutEvet canım oncekilerde bende hep 5 dk 15 dk yapıyordum , ayağa kalkınca akıyordu , bu kez süreyi biraz uzatmak istedim akmasın diye
Ben transferden 5 gün önce yatmadan önce 2 tane sabah 1 olmak üzere progesteron vajinal kullandım. Transfer günü kanımda progrsteron değerime bakıldı 10 un altında olduğu için bi de prolutex iğne ekledi günde 1 kez göbekten. Her doktorun kendince bi uygulaması var kişiden kişiye baya değişiyo sankiProgestanı herkes transferden önce kullanmaya başlamış sanırım ben doktoruma sorduğumda transfer günü onu kullanacaksın dedi acaba bende önceden alıp kullansam mı ki?
Canim bana hemşire jeli yaptıktan sonra 15 dk uzan 15 dk yürüyüş yap demişti bu kadar çok uzanma hareket halinde olunca jelin etkisi oluyormuş bana öyle soylediHımmm şimdi anladım canım , 16 gündür kullanıyorum sabah /akşam , yaptıktan sonra yarım saat kalkmiyorum demekki ilerleyen zamanlarda gelecek , bugün azıcık iş yaptım biraz tortu lar gelmiş şimdi WC baktım da ,belki iş yapmıyorum sadece ev içerisinde yürüyorum galiba bunlarında etkisi var
Önceki tedwvimdw bende kalçadan olanı yaptırmıştım ama haftalık olanıydı markadan markaya da değişiyor olabilir canım günlük 2 tane kalcadan saçma tüp benek tedavişerinde kullanılan tüğ iğneler genelde kişinin kolayca kendisininde yapabileceği şekilde uyarlanmış çünküProgestan igne gobekten de mi yapiliyor? Cok sasirdim benim recetemde kalcadan yaziyor. Herkes ya da cogunluk gobekten mi yapiyor acaba?
Pendik Marmara hastanesinin karşısındaki eczanelerde var yakınsan alırken iskontoda uygulatıyordumarkadaşlar crınone jel bulmakda zorlanıyorum. ıstanbulda hangı eczanelerden hangı semtten alıyorsunuz acaba
Biliyorum canım , aslında kendimde sağlıkçıyım ama dedim ya hiç sevmem bu kan sulandiricilari , koldan uygulamasida kolay o iğne ucu kasa denk gelmez öyle ama tabi sen nerden kolay yapıyorsan ordan yap bebişimKiz rahim nerde 2-3 cmlik igne nerde ☺ deri yag dokusu kas dokusu rahime kadar kac tabaka var mumkun degil boyle bisey 7-8 aylik gebeler bile karindan yapiyor bu igneyi. En acisiz gobekten olur yag dokusu oldugu icin ben koldan hic yapmadim yapamam gibi geliyor kasa denk getiririm buyuk ihtimal kol ve jalcada kas dokulari daha yogun
Ayy dimi içimizde hala bi endişeBenim merkezde 2 kez istedi 9 ve 11.gün artış güzel olunca birdaha istemediler keşke birkez daha baksalardi , eşime söyledim yarın kendimiz baktirsak olmazmi diye , adam çıldırdı , pandemi var ne hastaneye gidecem diye uğraşıyorsun sık dişini işte 5 gün kaldı dedicanım gögüslerim sonucu aldıktan sonra resmen patladı , memeler baş kaldırdı resmen elimi dokunamiyorum damarları çok belirginleşti , tutunma dan önceki bacak ağrım gitti ama , sen ne durumdasın , ayy canım ya şimdi ben 4+3 üm sen kaçsın
Canım bwnim sakın öyle birşey yapma druna güven kişiyw göre tedavi uygulanıyor bende transfer gecesi başladım mesela hergün yapılacak dedi sonuca kadar ama trantransferden sonra drum progestoron testi yaptırdı iğnemi 1 gün arayla yap diye değiştirdi varılan yer aynı ama izlenen yol farklı kafanı burda yazılanlarla karıştırma sakın helede uygulanan ilaç yöntemleri kpnusundaProgestanı herkes transferden önce kullanmaya başlamış sanırım ben doktoruma sorduğumda transfer günü onu kullanacaksın dedi acaba bende önceden alıp kullansam mı ki?
Ya işte saçmalık, cinsiyeti genetik özellkleri falan o testlerde görülüp seçilebiliyomuş falan ya o yüzden hani müdahale etmek gibiymiş.
Aynı durumu yaşamışız canım işte ben de o yğzden bu sefer hiç erken bakmıcam 10. Gün kan testi yapıcam negatif olmassa bi de 12. Gün yapıp sonucu görünce gidişat daha net anlaşılcak inş. Ama ne yalan söyliyim bu sefer hiç tutunmadı da direkt negatif gelcek gibi bi his var içimde ta en başından
Aynen canım ben biraz fazla yattığım için dağılım olmuyor galiba , bundan sonra dikkat ederim bunaCanim bana hemşire jeli yaptıktan sonra 15 dk uzan 15 dk yürüyüş yap demişti bu kadar çok uzanma hareket halinde olunca jelin etkisi oluyormuş bana öyle soyledi
Son adet tarihine göre evet 5+0 sın , benim sat ta 20di bende 4+3 oluyorum işte , o zaman sen yarın keseyi görürsün gibime geliyor çünkü doktor bana cuma gün gel derken o gün 5+1 olacaksın keseyi görürüz demişti , sen zaten 5 olduğuna göre kese görünür , hadi hayırlısı inşaallah canım ya , haberdar et beni , aşağı yukarı aynı olduğumuz için gelismelerimizi takip edelimAyy dimi içimizde hala bi endişe☺ neyse bunlar da güzel duygular. Sağlık ocağı falan yakınsa orayada gidebilirsin için rahat etsin istiyorsan. Ama sonucun zaten katlamış devamı gelir inşallah. Benim bacaklar hala ağrımaya son gaz devam. Damar belirginleşmesi bende de var 10. Gun falan farkettim sanirim. Bi dolgunluk var yaa eskisi değiller sanki göğüsler bakalım daha başlarındayız bundan sonra neler olacak. Benim normal adet tarihim 15 iydi. O tarihe göre şu an tam 5+0. Gebelik sayfasından hesaoladigim da bu çıkıyor. Ama tuo bebek için hele ki embriyo gününe göre değişiyor mu onu bilmiyorum. Doktor la konuşmadık daha o konuyu.
Canım benim reçete sinde ne yazıyor yada ismi ne bu iğneninAcaba ben sorsam mi sence ? Göbekten yapılıyorsa bari göbekten yapayım
Ben ikisinidw kulşanıyorum canım ama crinone jel artık gelmeyecekmiş büyük hastanelerin etrefındakilere sorun ben oradan buldumCrinone jel artık bulunmuyormus pek.Hastalar bulamıyor diye banada prolutex iğne verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?