Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Amin amin gerçekten zorlu bir yolculuk zaten allah kolaylaştırsın yarın tekrar gidicez merkeze. Kan vericem yine. Değer yaklaşık 2binlerde falan olacak inşallah. Belki keseyide görürüz dedi. Bakalım görebilirsek. Görünmezse de 12 gün sonra kalp atışı için geleceksiniz demişti.

Bebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum

Hadi hayırlısı canım , inşaallah yarın kese görünür diğer türlü 12 gün çok uzun gelecek sana , beni kese için 1 hafta sonrasına çağırdılar o 1 hafta 1 ay gibi geliyor , o yüzden inşaallah yarın görünür canım

Canim iki ayri siringayla ayri ayri vurulsa olmuyor mu? Belki daha az acili olur ne biliym. Sag sol seklinde yaptirirdin. Ay anlamadim ya allah yardimcimiz olsun cok gecmis olsun bastirarak ovala demisti bana hemsire.

Bebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
evet canım bana kol demedi doktorum direk göbek dedı. artık göbekde yer kalmazsa kola geçerim bende:) korkmana gerek yok zaten rahımde pıhtı atmasın dıye ıgneyı verıyolar:) ama sen yınede doktoruna sormadan göbege yapma. benımde korkulu ruyam kan sulandırıcı progestan iğne 20 tanede verseler gunde vururum kendıme ama kan sulandırıcı canımı cok yakıyor.

Kiz rahim nerde 2-3 cmlik igne nerde ☺ deri yag dokusu kas dokusu rahime kadar kac tabaka var mumkun degil boyle bisey 7-8 aylik gebeler bile karindan yapiyor bu igneyi. En acisiz gobekten olur yag dokusu oldugu icin ben koldan hic yapmadim yapamam gibi geliyor kasa denk getiririm buyuk ihtimal kol ve jalcada kas dokulari daha yogun

Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim , crinone jel kullanıyorum lakin benden o topaklanma pıhtılanma gelmiyor , daha önceki kullandiklarimda pat pat düşerdi bu kez düşmüyor , çok tedirgin oldum acaba gebe kalınca mı jel geri gelmiyor topaklanmıyor ,
Aklım çok karıştı

Canim iki ayri siringayla ayri ayri vurulsa olmuyor mu? Belki daha az acili olur ne biliym. Sag sol seklinde yaptirirdin. Ay anlamadim ya allah yardimcimiz olsun cok gecmis olsun bastirarak ovala demisti bana hemsire.
Yok gülüm bana da böyle verdiler beze oldu bidligin öyle küçük bişey de değil morartiyi hiç demiroeum bile neyse ya başa gelen çekilir

Selam canim. İlk denememde hamile kalmistim jel geri geliyodu simdi transferin 10.gunundeyim yine geri geliyor ama ilkindeki kadar degil bence bu ilacin emilimi ile alakali bide kullanmaya devam edersen ilerleyen donemlerde daha cok geliyor

Bana doktorum hiçbir şey söylemedi , eski tecrübelerime dayanarak koldan başladım , ama zaten kan sulandiricilardan hep bir tefirgin olmusumdur belki boşu boşuna evham yapıyorum dur . Ahhh o progesteron iğne yokmu oncekinde sabah akşamdı dayanamayıp çok agladigimi biliyorum , Allah'tan bukez bana vermediler , Allah sizinde yardımcınız olsun , iğne yapılan yere bolca alkollü veya kolonyalı pamuk ıslatıp koyuyordum abseyi önlüyor ateş ve sıcak basmasını önlüyordu, denemediysen bir dene faydasini göreceksin bak

Yaa evet kesinlikle inşallah görürüz. Aslında benim kan artışım güzel ama aynı laboratuvar sonucu bizim için önemli dediler. Ben once den baksam da bakmasam da yine gidecekmişiz 2 kere. Belirtilerin başladı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…