- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.041
Benimde göbekten canimProgestan igne gobekten de mi yapiliyor? Cok sasirdim benim recetemde kalcadan yaziyor. Herkes ya da cogunluk gobekten mi yapiyor acaba?
Amin amin gerçekten zorlu bir yolculuk zaten allah kolaylaştırsınAmin inşaallahsağlıklı sıhhatli rabbim korku keder yaşatmadan kucağımıza versin sonuç maşallah çok iyi benim 11.ci gün 565 çıkmıştı maşallah senin 10.gun 565 çıkmış bana 2 transfer yapıldı ben ikiz istiyorum hayırlısıyla , rabbim seninde gönlüne göre versin, cuma günü kese görmeye gideceğim ❤❤ sen ne zaman gideceksin canım
Bebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorumcanım bence doktoruna sor. bana sordular kalçadan mı ilaç yazalım yoksa göbekten kendın mi yaparsın. kalçadan bu dönemde hastane yada saglık ocagına gitmek ıstemedıgım için kendım yaparım dedım. kendım yapıyorum . oksapar dışında iğne hiç zorlamıyor. oksapar çok morartıyor
Aynen bende bilmiyorum vallaBebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
Hadi hayırlısı canım , inşaallah yarın kese görünür diğer türlü 12 gün çok uzun gelecek sana , beni kese için 1 hafta sonrasına çağırdılar o 1 hafta 1 ay gibi geliyor , o yüzden inşaallah yarın görünür canımAmin amin gerçekten zorlu bir yolculuk zaten allah kolaylaştırsınyarın tekrar gidicez merkeze. Kan vericem yine. Değer yaklaşık 2binlerde falan olacak inşallah. Belki keseyide görürüz dedi. Bakalım görebilirsek. Görünmezse de 12 gün sonra kalp atışı için geleceksiniz demişti.
Bende Jeli kullaniyorum suan onceden hapinida kullanmistimBende progestan hap var bi de ignesi var. Jeli hic bilmiyorum canim
Canim iki ayri siringayla ayri ayri vurulsa olmuyor mu? Belki daha az acili olur ne biliym.Birde beni düşün 2 doz vurguluyorum her gidişimde yani tek şırınga da 2 ilaç çözeltisi ... Bu yüzden apse yaptı keşke başka şekilde deselerdi morluk neyse ne ama beze oldu apse yapmış her iki kalcamda içinde büyük kocaman beze var ama yeter ki Rabbim müjdeyi versin onunla 9 ay yaşamaya bile razıyım
evet canım bana kol demedi doktorum direk göbek dedı. artık göbekde yer kalmazsa kola geçerim bende:) korkmana gerek yok zaten rahımde pıhtı atmasın dıye ıgneyı verıyolar:) ama sen yınede doktoruna sormadan göbege yapma. benımde korkulu ruyam kan sulandırıcı progestan iğne 20 tanede verseler gunde vururum kendıme ama kan sulandırıcı canımı cok yakıyor.Bebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
Kiz rahim nerde 2-3 cmlik igne nerde ☺ deri yag dokusu kas dokusu rahime kadar kac tabaka var mumkun degil boyle bisey 7-8 aylik gebeler bile karindan yapiyor bu igneyi. En acisiz gobekten olur yag dokusu oldugu icin ben koldan hic yapmadim yapamam gibi geliyor kasa denk getiririm buyuk ihtimal kol ve jalcada kas dokulari daha yogunBebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
Yok gülüm bana da böyle verdiler beze oldu bidligin öyle küçük bişey de değil morartiyi hiç demiroeum bile neyse ya başa gelen çekilirCanim iki ayri siringayla ayri ayri vurulsa olmuyor mu? Belki daha az acili olur ne biliym.Sag sol seklinde yaptirirdin. Ay anlamadim ya allah yardimcimiz olsun cok gecmis olsun bastirarak ovala demisti bana hemsire.
Selam canim. İlk denememde hamile kalmistim jel geri geliyodu simdi transferin 10.gunundeyim yine geri geliyor ama ilkindeki kadar degil bence bu ilacin emilimi ile alakali bide kullanmaya devam edersen ilerleyen donemlerde daha cok geliyorArkadaşlar birşey sorabilirmiyim , crinone jel kullanıyorum lakin benden o topaklanma pıhtılanma gelmiyor , daha önceki kullandiklarimda pat pat düşerdi bu kez düşmüyor , çok tedirgin oldum acaba gebe kalınca mı jel geri gelmiyor topaklanmıyor ,
Aklım çok karıştı
Evet canım.Ayaklarinizi kendinize cekerek mi yapıyorsunuz jeli
İlac depolarindan sordur canimarkadaşlar crınone jel bulmakda zorlanıyorum. ıstanbulda hangı eczanelerden hangı semtten alıyorsunuz acaba
Bana doktorum hiçbir şey söylemedi , eski tecrübelerime dayanarak koldan başladım , ama zaten kan sulandiricilardan hep bir tefirgin olmusumdur belki boşu boşuna evham yapıyorum dur . Ahhh o progesteron iğne yokmu oncekinde sabah akşamdı dayanamayıp çok agladigimi biliyorum , Allah'tan bukez bana vermediler , Allah sizinde yardımcınız olsun , iğne yapılan yere bolca alkollü veya kolonyalı pamuk ıslatıp koyuyordum abseyi önlüyor ateş ve sıcak basmasını önlüyordu, denemediysen bir dene faydasini göreceksin bakevet canım bana kol demedi doktorum direk göbek dedı. artık göbekde yer kalmazsa kola geçerim bende:) korkmana gerek yok zaten rahımde pıhtı atmasın dıye ıgneyı verıyolar:) ama sen yınede doktoruna sormadan göbege yapma. benımde korkulu ruyam kan sulandırıcı progestan iğne 20 tanede verseler gunde vururum kendıme ama kan sulandırıcı canımı cok yakıyor.
Yaa evet kesinlikle inşallah görürüz. Aslında benim kan artışım güzel ama aynı laboratuvar sonucu bizim için önemli dediler. Ben once den baksam da bakmasam da yine gidecekmişiz 2 kere. Belirtilerin başladı miHadi hayırlısı canım , inşaallah yarın kese görünür diğer türlü 12 gün çok uzun gelecek sana , beni kese için 1 hafta sonrasına çağırdılar o 1 hafta 1 ay gibi geliyor , o yüzden inşaallah yarın görünür canım
Crinone jel artık bulunmuyormus pek.Hastalar bulamıyor diye banada prolutex iğne verdilerarkadaşlar crınone jel bulmakda zorlanıyorum. ıstanbulda hangı eczanelerden hangı semtten alıyorsunuz acaba
Şişli de hastaneler civarındaki eczanelerde varmış canım biri yazmıştı. Özellikle tüp bebek merkezi gibi yerilerin yanındaki eczanelere sor.arkadaşlar crınone jel bulmakda zorlanıyorum. ıstanbulda hangı eczanelerden hangı semtten alıyorsunuz acaba
evet zatwn sureklı aldıgımız eczane depoya sordurtuyor ellerınde yokmuş. tüp bebek merkezının cıvarındakı eczanelerı dolaşacağız.bakalımCrinone jel artık bulunmuyormus pek.Hastalar bulamıyor diye banada prolutex iğne verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?