- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.461
hadi ya çok dikkat et doktorun ne diyor peki kacncı gnun haftan?Benimki böyle değil canım ciddi kanama benimki.
Canım benim doktor transfer den 5 gün önce progestana günde 2 doz başlattı ve transfer oldum bugün 5.günümüz yani toplamda 10gundür progestan günde 2 doz kalçadan yiyince çok fena oldum dün kuyruk sokumum agiriyodu çok şükür o geçti . Salı ya da Çarşamba günü teste gidicem inşallah güzel haberi alırım kalbim ruhum onlarla çift embriyo koydurduk dilerim Allah'ım yüreğimdeki duayı kabul ederİnşaalllh gebeliktendir cnm, ben de sancı olunca ıgneden sandım, 10.günde cıkmıs sen de, ben de bugun basladı ve bana gün asırı 1 tane yaptır dedı doktor, cok acıyor gercekten, Allahım inşallah emeklerinin karsılıgını verır:) ne zaman test yapacaksın sımdı
6.hafta benimki hala riskli. Birşey demiyor izleyip göreceğiz diyor. Bir sürü ilaç kullanıyorum zaten, ayrıca iğne. Gerisi artık Allahıma tevekkül ve dua.hadi ya çok dikkat et doktorun ne diyor peki kacncı gnun haftan?
Benım salı gunu aşılama yapıldı, bugun 3.gün cok fazla batma olunca, iğneden ötürü diye düşündüm, etkili bi iğneymiş cunku.. Yarın devam ederse doktora sorcam normal mı dıye..Canım benim doktor transfer den 5 gün önce progestana günde 2 doz başlattı ve transfer oldum bugün 5.günümüz yani toplamda 10gundür progestan günde 2 doz kalçadan yiyince çok fena oldum dün kuyruk sokumum agiriyodu çok şükür o geçti . Salı ya da Çarşamba günü teste gidicem inşallah güzel haberi alırım kalbim ruhum onlarla çift embriyo koydurduk dilerim Allah'ım yüreğimdeki duayı kabul ederve hepimizin kalcamda daha yer yok hemsirelerde üzülüyo çünkü apse olduğundan canım çok yanio . Senin kaçıncı gün bugün?
Amin raziyim inan 9 ay böyle olmayaPozıtıfı gorunce bunların hepsını unutacaksın ınsallah
Maşallah bak demekki doktorun bayağı iyi progestan iğne bana aşılama da verilmemişti kaldı ki sadece aşılama yaptırdım ,tüp bebekten önceBenım salı gunu aşılama yapıldı, bugun 3.gün cok fazla batma olunca, iğneden ötürü diye düşündüm, etkili bi iğneymiş cunku.. Yarın devam ederse doktora sorcam normal mı dıye..
İğneyi yavaş batirinca acıyor. Sert batiriyorum acımıyorÜçer üçer olunca kutu hemen bitiyoriğne zaten çok acıtıyor ya morardı.okadsr iğne yaptık hiç böyle olmamıştı
Evet doktorumdan cok memnunum, tüp bebek için gitmiştim ben, aşılamaya cok olumlu baktı, tüp yapmak istemedi hemen.. İnşallah öyledir cnm, iğnenin yan etkisi mi oldu acaba diye düşündüm, topiklerde gezerken buraya gelmısımMaşallah bak demekki doktorun bayağı iyi progestan iğne bana aşılama da verilmemişti kaldı ki sadece aşılama yaptırdım ,tüp bebekten önceyine aynı doktoruma tüp bebek yaptırdım ama bukez sağlam baksana günde 2 doz progestan inşallah bu batmalar hepsi hayırlı ve güzel haberlerin beliritisi idir
İyi etmişsin kuzum dilerim bu yöntemle melegine kavuşursun , bize doktorumuz hiç önermedi ilkin aşılama yapın dedi ama bence sakin sen içine alma bizim için eşimde sperm hareketsizligi ve morfoloji de sıkıntı vardi boşuna yaptırdık ve çok umut verdi bize ,sonra hiç daha doktorumuzu dinlemeden tüp bebek için başvuru yaptıkEvet doktorumdan cok memnunum, tüp bebek için gitmiştim ben, aşılamaya cok olumlu baktı, tüp yapmak istemedi hemen.. İnşallah öyledir cnm, iğnenin yan etkisi mi oldu acaba diye düşündüm, topiklerde gezerken buraya gelmısıminşallah tüm bekleyenler, saglıcakla bebegıne de kavusur aşılama olmazsa ben de tüp bebek yolcusuyum
Bir hafta kalmıs Ozamannmutlu haberı almayaİyi etmişsin kuzum dilerim bu yöntemle melegine kavuşursun , bize doktorumuz hiç önermedi ilkin aşılama yapın dedi ama bence sakin sen içine alma bizim için eşimde sperm hareketsizligi ve morfoloji de sıkıntı vardi boşuna yaptırdık ve çok umut verdi bize ,sonra hiç daha doktorumuzu dinlemeden tüp bebek için başvuru yaptıkiyi ki yapmışım diyorum inşallah olumlu olur da içimdeki su heyecan biraz dinginlesir tüp bebek asilamaya nazaran daha uzayan ve yorucu bir tedavi şekli ama önemli olan yavrularımıza kavuşmak değil mi ? Temmuzda yumurtalarım toplanıp embriyololarimiz oluştu , 5gun önce de transfer oldum çift bebislerime
Bence de öyle yap önce doktoruna güven , biz daha 1 senelik evliyizBir hafta kalmıs Ozamannmutlu haberı almayaben 2 bucuk yıldır hıc gebe kalamadım bi sorun görünmediği halde, hıc bi ilac tedavısı de görmedim, doktor cok olumlu konustu bu bebek oyle ya da böyle olack dedi inandım güvendim, aşılama olmazsa yine aynı doktorumla devam edıcem..
1 senede hemen tedavı ye gecıyorlar mı, normalde doktorlar hep 1 sene sonra gel 6 ay sonra gel dıye dıye gonderiyor..Bence de öyle yap önce doktoruna güven , biz daha 1 senelik evliyizama klomen +famera +(esimdeki sıkıntıyı bilmeden önce haplari ben kullandım) sonra durumu öğrenince aşılama ve şimdide tüp bebek yaptırdık bu 1 senede ,(7 senedir birlikteyiz) yaşımızda 28 olunca daha beklemedik . İnşallah sonuclarimiz pozitif olur . Bende asilamamk yaptırdığım doktorumda tüp bebeği gördüm Allah ondan razı olsun
Estrofem alıyorum bende. Adet kanaması gibi değil kırmızı leke olarak geldi 2 3 kez sonra bitti. Ama olmaması gereken bişey dedi doktor çok moralim bozulduNormal döngüyü durdurmak için estrofem veriyo doktor. Sana yazmadı mı? Yani dışardan döngüye müdahale edildiği için adet olmamak lazım normalde. Normal adet kanaması gibi mi ? Belki kılcal damarlardan özür gibi bişey olmuştur ?
Özelde yaptırdık kuzum esimdeki sıkıntıdan ötürü maalesef geçtiler tabi beklemek istemedik boşuna1 senede hemen tedavı ye gecıyorlar mı, normalde doktorlar hep 1 sene sonra gel 6 ay sonra gel dıye dıye gonderiyor..
Kesınlıkle cok ıyı yapmıssınız, zaman oyle cabuk gecıyo kı, 3 ay 5 ay diye diye 2 bucuk yılım gectı.. İnşallah miniklere kavusmaya az kaldıÖzelde yaptırdık kuzum esimdeki sıkıntıdan ötürü maalesef geçtiler tabi beklemek istemedik boşuna
Boşuna hastayı kandirmamak lazım ve inan bosuna beklemeler eğer adamda 0 hareket ve 0 morfoloji varsa ve çocuk diyerek yanıp tutuşan çift varsa beklemenin alemi yok yaşımız 30 olmuş hiç gerek yok zaman kaybı bence . aylarca klomen+famera kullandım eşimi sesledi doktorum yok dedi bende bişey sende var dedi kaldı ki doğurganlık durumum falza ... en sonunda yazılı olarak bir doktorla konuştum ve o ikna etti ki spermde sıkıntı olabilir diye ve gittigmizde resmen yıkılmıştı eşim sonrasında careye bakmaya koyulduk1 senede hemen tedavı ye gecıyorlar mı, normalde doktorlar hep 1 sene sonra gel 6 ay sonra gel dıye dıye gonderiyor..
Spermlere bakmadan direk senın uzerınde tedavı ye mı basladıBoşuna hastayı kandirmamak lazım ve inan bosuna beklemeler eğer adamda 0 hareket ve 0 morfoloji varsa ve çocuk diyerek yanıp tutuşan çift varsa beklemenin alemi yok yaşımız 30 olmuş hiç gerek yok zaman kaybı bence . aylarca klomen+famera kullandım eşimi sesledi doktorum yok dedi bende bişey sende var dedi kaldı ki doğurganlık durumum falza ... en sonunda yazılı olarak bir doktorla konuştum ve o ikna etti ki spermde sıkıntı olabilir diye ve gittigmizde resmen yıkılmıştı eşim sonrasında careye bakmaya koyulduk
Öyle ama bazı hastalarda da iş olacak yani ben gittim eşimde gelmeli idi ,zorlama ile götürdüm yaftalandim durdum ... Vs içime akıttım bazı şeyleri ve sorunun onda olduğunu öğrendik belki bende olsaydı daha farklı daha dram dolu olabilirdi . Eşimi çok seviyorum ama ailesi ve yetiştirilme tarzı vicdani olarak çokta bana yakın değil az çok anladın ne dediğimi yani bazı şeyleri Allah kuluna göre veriyor bence ,ben daha sabırlı ve sukunetli iken sukurcu iken herşeyin Allah'tan geldiğini bilip kimseye büyük asla konuşmazken karşındaki insanlar tam tersi olabilyor . Ne bileyim ama her süreçte yine biz yine kadın yorulup yıpranıyor eşinde sikinti olsada yine sen yaşıyorsun bu tedaviyi vs . Ben herşeye yüreğimi emegimi katarak yaptım dilerim Rabbim emeklerimin karşılığını verir ... Olur da olumsuz olursa yine emegimi akıtarak bu yolda veririm yeter ki yavrumun tenine nefesine dokunabilmek nasip olsun ...Spermlere bakmadan direk senın uzerınde tedavı ye mı basladı, biz de her ikimize de aynı anda baktırdık, rahım fılmı cektırdım ben esımde sperm testı vermıstı, sonra kucuk yerin ımkansızlıklarından ötürü erteledik, korona cıktı Bı baktık 2 bucuk yıl gecmıs bıle, cok iyi yapmıssınız, benım doktor da dıyor eger gercekten olmıcak gobıyse hastayı kandırmanın Bı alemı yok, yazık ınsanlar parayı kolay kazanmıyor der
Sen cok güçlü bi anne olacaksın,yürekten hissediyorum bunu, eşin de görecek..Öyle ama bazı hastalarda da iş olacak yani ben gittim eşimde gelmeli idi ,zorlama ile götürdüm yaftalandim durdum ... Vs içime akıttım bazı şeyleri ve sorunun onda olduğunu öğrendik belki bende olsaydı daha farklı daha dram dolu olabilirdi . Eşimi çok seviyorum ama ailesi ve yetiştirilme tarzı vicdani olarak çokta bana yakın değil az çok anladın ne dediğimi yani bazı şeyleri Allah kuluna göre veriyor bence ,ben daha sabırlı ve sukunetli iken sukurcu iken herşeyin Allah'tan geldiğini bilip kimseye büyük asla konuşmazken karşındaki insanlar tam tersi olabilyor . Ne bileyim ama her süreçte yine biz yine kadın yorulup yıpranıyor eşinde sikinti olsada yine sen yaşıyorsun bu tedaviyi vs . Ben herşeye yüreğimi emegimi katarak yaptım dilerim Rabbim emeklerimin karşılığını verir ... Olur da olumsuz olursa yine emegimi akıtarak bu yolda veririm yeter ki yavrumun tenine nefesine dokunabilmek nasip olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?