Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

merhaba kızlar
transferimin 8.günü bugun az acık renkte kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir ama genede prgesteron ekliycek ek olarak iğne..Bu haftalarda kanama yasayan var mı

Benimde bugün 5. Günüm ve benimde kanamam oldu bugun, açık renkte ama çok az olmadi ama oldu ve hemen bitti. Sonra doktoru aradım, normal dedi. Yatıyorum o saatten itibaren. Sadece lavaboya kalkıyorum. Inşallah sıkıntı olmaz

canım doktor çağırır zaten seni . Doktoruna sonucu haber verdin mi. Sanırım 6+2 olacak ama bazılarında daha erken duyulmuş. Okuduğum kadarıyla.
Tedaviyi farklı şehirde olduğumuz için bulunduğum şehirde daha kadın doğum doktoruna gitmedim yani biraz geç gideyim dedim duyabilmek için. inşallah kalp atışını duyarız sizde bizde

Ben Aradım bugün doktoru yarın hemen gel dedi gerekirse transferi iptal ederiz dedi. Sizin oldu mu transfer
Normal döngüyü durdurmak için estrofem veriyo doktor. Sana yazmadı mı? Yani dışardan döngüye müdahale edildiği için adet olmamak lazım normalde. Normal adet kanaması gibi mi ? Belki kılcal damarlardan özür gibi bişey olmuştur ?

resim var ama paylaşsam kızarlar mı diye paylaşmıyodum ama dayanamıcam umarım kızmazsınız böyle geldi durdu sukur doktorla gorustumde progesteronu artıracak igne yazdı

Eklentiler

• 692F57D7-C023-461A-8AA4-2A29CF62E555.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 55
inşallah canım 5.günü kahverengi bsey geldi çok az ama onu önemsemedim ama bu önemsenecek gibi aynı paylaştım goruntusunu insallah kızmazsınız bu korku bambaska bsey

inşallah canım 5.günü kahverengi bsey geldi çok az ama onu önemsemedim ama bu önemsenecek gibi aynı paylaştım goruntusunu insallah kızmazsınız bu korku bambaska bsey
Canım benim böyle değil bildiğin kanama oldu , ama koyu renkli değildi. Çok şükür devam etmedi ,ama korkumdan sadece yatmaya çalışıyorum.

İnşaalllh gebeliktendir cnm, ben de sancı olunca ıgneden sandım, 10.günde cıkmıs sen de, ben de bugun basladı ve bana gün asırı 1 tane yaptır dedı doktor, cok acıyor gercekten, Allahım inşallah emeklerinin karsılıgını verır:) ne zaman test yapacaksın sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…