- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.481
Amin inşallah Rabbim bana anne ANA olmayı nasip etsin , birçok şey yaşadım bu kadar belki kısa sürede ama Rabbim hep benimle oldu ona olan siginmalarim hep ona ... Her kadın kendine çocuk ister evlat ister asla ne eşine ne evliliğine istemez bence ben yürekten bebeğimi diliyorum allahimdan başka hisebiseyde gözüm yok . Dilerim onun o güzel haberini veririm burdanSen cok güçlü bi anne olacaksın,yürekten hissediyorum bunu, eşin de görecek..Allahım saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin
Ohhh ne guzel pozıtflık sacıyorsun resmenAmin inşallah Rabbim bana anne ANA olmayı nasip etsin , birçok şey yaşadım bu kadar belki kısa sürede ama Rabbim hep benimle oldu ona olan siginmalarim hep ona ... Her kadın kendine çocuk ister evlat ister asla ne eşine ne evliliğine istemez bence ben yürekten bebeğimi diliyorum allahimdan başka hisebiseyde gözüm yok . Dilerim onun o güzel haberini veririm burdanAllah razı olsun gulummm
Ve bizim gibi herkese nasip etsin inşallah içinde de seni güzel kardeşimSen cok güçlü bi anne olacaksın,yürekten hissediyorum bunu, eşin de görecek..Allahım saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin
Amiinn insallah ne guzel Bı duaVe bizim gibi herkese nasip etsin inşallah içinde de seni güzel kardeşimgüzel haberini almak nasip olsun
Bugün nasılsınız ben daha iyiyim dune göre. Kaç tane embriyo olabildi çok merak ediyorum arasalar hemen keskeeee
Aynen bana da zaten embriyonun değil De yumurtalardan 4 tanesi iyi kalitede demişti yarın haberleşelim yineBenimde 4 tanesi döllenmiş ama ilk gün kalite söyleyemeyiz dediler 2 gün sonra tekrar arayacaklarını söylediler
Farklı hastane olmaz canım aynı olmalı kan testinde farklı çıkması çok normal ki benim doktorum aynı saatler olmasına dikkat et demişti12.gün 387
14.gün 669
Farkli hastanelerde yapildi. İkiye katlamamis olmasina canim sıkıldı gerçi yuzde 60 artışın üzerinde deger ama sanirim ben yuksek bekliyordum. Pazartesi sabah gidecem hem kan vermeye hem keseye baktirmaya
JoanneAy oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah
Nerede transfer oldunuzAy oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah
Evet benim de göbeğimde bi gerginlik şişkinlik yapıyor. hareket ettikçe veya bişey değdikçe acıyo malesefBende günde 2 kere Prolutex, günde 1 kere de oksapar kullanıyorum. Göbeğimde yer kalmadı transferden beri. Allah tan crinone jel vardı elimde, Prolutex e pazartesi günü basladim daha. Hareketlerimi çok kisitliyo benim gerildi resmen karnım. Sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu
Kalkıp bir yere gitmektense kendin yapman çok daha kolay. İnce uçla yaptığın için yaparken acımıyor canımBu iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz mesela sağlık ocağında yapılır mı ama onda da hafta sonu kapalı ben hayatımda kendime hiç igne yapmadım
Ben de progestanı sabah bir akşam 2 adet fitil olarak kullanıyorum, öğlen de bir doz prolutex iğne yapıyorum göbektenProgesteronu fitil olarak kullanan var mı kizlar ben günde 3x3 şeklinde birde proltex iğne yapıyorum göbekten
Allah sizin de hepimizin de yardımcısı olsun insallahEşim yapıyor. Bende yapamıyorum kendime. Hiç denemedjm aslındasağlık ocağında yapılır tabi hafta sonu haric
Saatleri ayni. Bundan snra ayni hastanede yaptiracam. Yuzde 70 oraninda bi artis var iste simdi bu konudaki yazilarda boguluyorum resmen. Eski konulari okuyup duruyodum. Onceki hamileligimde de boyle oldugu icin endiselerimi bastiramiyorumFarklı hastane olmaz canım aynı olmalı kan testinde farklı çıkması çok normal ki benim doktorum aynı saatler olmasına dikkat et demişti
Trabzonda uni hastanesindeKızlar özel merkez harici devlet hastanesi yada üniversitede tedavi olanınız varmı hangi şehirlerde
Yok ypk sen yarın git ilk verdiğin yerde kan ver canım onunla karşılaştır yine senin artmış bizim gelinin 100 çıkmıştı başka yerde verdi kan 2 gün sonra 80 çıktı dedik tamam düşüyor meğer lab çok önemliymiş aynı yerde aynı gün verdi 200 çıktıSaatleri ayni. Bundan snra ayni hastanede yaptiracam. Yuzde 70 oraninda bi artis var iste simdi bu konudaki yazilarda boguluyorum resmen. Eski konulari okuyup duruyodum. Onceki hamileligimde de boyle oldugu icin endiselerimi bastiramiyorum
İlk yere gitmiycem daha ikinci yer tedavi oldugum hastane orda devam edecem. Cumartesi ayni saatlerde acilde deniycem sansimiYok ypk sen yarın git ilk verdiğin yerde kan ver canım onunla karşılaştır yine senin artmış bizim gelinin 100 çıkmıştı başka yerde verdi kan 2 gün sonra 80 çıktı dedik tamam düşüyor meğer lab çok önemliymiş aynı yerde aynı gün verdi 200 çıktı
İkinci deneme ilki 9.haftada dusuk. Evet simdilik pozitif kanda betayi takip ediyorum onun stresindeyimSizin.pozitif ti dimi ilk deneme miSelinby61
Allahım hayırlısını nasip etsin insallahİkinci deneme ilki 9.haftada dusuk. Evet simdilik pozitif kanda betayi takip ediyorum onun stresindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?