Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba doktorunuz ne dedi bu durumla ilgili. Bende hazırlık sürecindeyim ve kanamam geldi 10 gün sonra transferim vardı oysaki

Çok saolasiinn, elimde olmadan geriliyorum galiba... inşallah güzel geçer hepimizn günleri sonuçları...

Ben şimdiden paranoyak gibi vücudumu dinliyorumama geçer yarina....

Bugun ilkkez ağrı var kasığımda 5.günüm.ama iğneden sonra oldu büyük ihtimal ilkkez iğne etkiledi sanıyorum ama benim bugun 5.günüm ve progestan i bu 10.gündür vuluyorum yani transfer den 5 gün önce ve şuan devam ediyordum ama şimdi başıma geldi gebeliğe yormak istemiyorum bir yandan supriz olsun diyorum . Kalçalarım çok kötü doktorum 2 doz hergün yazinca delik deşik ama yavrum için değer , dilerim seninde emeklerinin karşılığı mutluluk olur

merhaba kızlar
transferimin 8.günü bugun az acık renkte kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir ama genede prgesteron ekliycek ek olarak iğne..Bu haftalarda kanama yasayan var mı

Doktorun doğru demiş bencede bekle çok erken

Bencede bekle ve gergin olmamaya çalış. Erken daha benimde bugün 6. Günüm erken testte negatif çıktı

merhaba kızlar
transferimin 8.günü bugun az acık renkte kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir ama genede prgesteron ekliycek ek olarak iğne..Bu haftalarda kanama yasayan var mı
Nasıl bir kanama canım. Bende 8. Gün başlayan ve durmadan devam eden bir kanamam var. Panik olma lütfen. Benimki regl kanaması gibi yoğundu. İğne verdi ve o gün betagch ölçtürttü. Çok şükür 156 çıktı. Şimdi hamileyim, kalp atışı için bekliyorum. Ama hala devam ediyor. Bazen kırmızı ve parça şeklinde, bazen kahverengi yoğun bazende lekelenme halinde oluyor. Endişe ile bekliyorum bakalım. Umarım seninkide yerleşme kanamasıdır canım sende iyi haberi alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…