- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.421
Merhaba doktorunuz ne dedi bu durumla ilgili. Bende hazırlık sürecindeyim ve kanamam geldi 10 gün sonra transferim vardı oysakiTransfer öncesi ( transfere hazırlık) dönemde az bi kanama ya da lekelenme gibi bişey olması normal mi kızlar ?? Estrofem ve cironine jel kullanırken adet olma ihtimalimiz var mı ? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim
Çok saolasiinn, elimde olmadan geriliyorum galiba... inşallah güzel geçer hepimizn günleri sonuçları...Canım için rahat olsun. Bende de ilk zamanlar böyle bir endişe vardı. Hatta yavas yavas yürüyordum sanki hızlı gidersem düşer diye korkuyordum. Ağır spordan, iş yapmaktan, yükseğe uzanmaktan sakın. Kendini çok yorma yeter.
Ben şimdiden paranoyak gibi vücudumu dinliyorumİlk 3 gun yedim ictim yattimsaka bi yana agirlikli olarak uzandim oturdum ama sifir harekette degildi evde dolastim suyumu kalktim kendim aldim vs vs. Suan bisey hissetmemen cok normal coook asiri dikkat etmenede gerek yok. Zan gectikce zaten daha hareketli olacaksin evde
Bugun ilkkez ağrı var kasığımda 5.günüm.ama iğneden sonra oldu büyük ihtimal ilkkez iğne etkiledi sanıyorum ama benim bugun 5.günüm ve progestan i bu 10.gündür vuluyorum yani transfer den 5 gün önce ve şuan devam ediyordum ama şimdi başıma geldi gebeliğe yormak istemiyorum bir yandan supriz olsun diyorum . Kalçalarım çok kötü doktorum 2 doz hergün yazinca delik deşik ama yavrum için değer , dilerim seninde emeklerinin karşılığı mutluluk olurYa sizi cok iyi anlıyorum, ben de daha 1 tane yaptırdım popomun üstüne oturamıyorum da yatamıyorum da, aşılama oldum 5 kere gün aşırı yaptırcam, yarın diğer tarafa yaptırcam, benım sormak ıstedıgım sızde de sancı oluyor mu, acaba ıgneden dolayı mı sancı ve batma cekıyorum ben?
Doktorun doğru demiş bencede bekle çok erkenKızlar 6 cı gün kanda 0.100 çıkıp 12 ci güne yükseleni oldumu ? Ya doktorum bı yaptığınız test bişey ifade etmiyor kaile dahi almıyorum 12 ci hün yapın asla ama asla ilaçları aksatmayın dedi . Çok kötüyüm saat 3 den berri ağlıyorum .
Doktorum asla kaile alınamaz doğruluk payı olmayan bi sonuç dedi .. bilmiyorumkiDoktorun doğru demiş bencede bekle çok erken
Bende oldu canım inşallah güzel haberler alırız sendenmerhaba kızlar
transferimin 8.günü bugun az acık renkte kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir ama genede prgesteron ekliycek ek olarak iğne..Bu haftalarda kanama yasayan var mı
Ben günde 2 defa progestan 200 mgProgesteronu fitil olarak kullanan var mı kizlar ben günde 3x3 şeklinde birde proltex iğne yapıyorum göbekten
Üçer üçer olunca kutu hemen bitiyorBen günde 2 defa progestan 200 mg
doktorunuz açıklama yapmış benim 12.gunu kan vermeye gel öncesi test yapma dedi doktorum ama dayanmak zorDoktorum asla kaile alınamaz doğruluk payı olmayan bi sonuç dedi .. bilmiyorumki
Bende 2×3 kullandım fitil 3 güne 1 de iğnesi akşam fitili atınca hemen uyuyordum uyku yapıyordu bendeProgesteronu fitil olarak kullanan var mı kizlar ben günde 3x3 şeklinde birde proltex iğne yapıyorum göbekten
canım doktor çağırır zaten seni . Doktoruna sonucu haber verdin mi. Sanırım 6+2 olacak ama bazılarında daha erken duyulmuş. Okuduğum kadarıyla.Ne zaman gitmiş olacaksınız yani bende ona göre gideyim
[/QUOTE
Tek embriyo muAyyy çok teşekkür ederim Allah isteyen bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin hepimize insallah
Aynen bendeProgesteronu fitil olarak kullanan var mı kizlar ben günde 3x3 şeklinde birde proltex iğne yapıyorum göbekten
Uyku bende de yapıyor fitiller . iğne her gün bende birde enox var diğer ilaçların dışındaBende 2×3 kullandım fitil 3 güne 1 de iğnesi akşam fitili atınca hemen uyuyordum uyku yapıyordu bende
Bencede bekle ve gergin olmamaya çalış. Erken daha benimde bugün 6. Günüm erken testte negatif çıktıKızlar 6 cı gün kanda 0.100 çıkıp 12 ci güne yükseleni oldumu ? Ya doktorum bı yaptığınız test bişey ifade etmiyor kaile dahi almıyorum 12 ci hün yapın asla ama asla ilaçları aksatmayın dedi . Çok kötüyüm saat 3 den berri ağlıyorum .
Nasıl bir kanama canım. Bende 8. Gün başlayan ve durmadan devam eden bir kanamam var. Panik olma lütfen. Benimki regl kanaması gibi yoğundu. İğne verdi ve o gün betagch ölçtürttü. Çok şükür 156 çıktı. Şimdi hamileyim, kalp atışı için bekliyorum. Ama hala devam ediyor. Bazen kırmızı ve parça şeklinde, bazen kahverengi yoğun bazende lekelenme halinde oluyor. Endişe ile bekliyorum bakalım. Umarım seninkide yerleşme kanamasıdır canım sende iyi haberi alırsın.merhaba kızlar
transferimin 8.günü bugun az acık renkte kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir ama genede prgesteron ekliycek ek olarak iğne..Bu haftalarda kanama yasayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?