- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.541
Teşekkür ederim çok sağolunGörünüyor canın hayırlı olsun
Canım inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder. Doğru söylüyorsun herşey nasip ve dua. İlki taze transfer miydiYok benımde ikinci, ilkinde negatifi görmüştüm . Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor, ikincide pozitifi gördüm ama şimdide düşük riskim var.
İnşallah güzel sonuçlar alirsinBende gidiyorum ilk kan testimi vermeye hakkımızda hayırlısı olsun
İnsallah kuzum hayırlısıyla devam eder kucağına alırsın insallah sağlıcaklaSağol canım çok teşekür ederim. Inşallah Allahımin izniyle hayırlısıyla devam eder. Erhan beyin de çok destegi oldu tabiki
Çok sevindim kuzum inşallah kanda da sonucunu görürsünKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız kuzularımızıÇok sevindim kuzum inşallah kanda da sonucunu görürsünçok çok güzel
Yok canım ikiside dondurulmuştu.Canım inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder. Doğru söylüyorsun herşey nasip ve dua. İlki taze transfer miydi
Amin gülüm amin sonuclarimiz güzel gelir inşallah ve bundan sonrada bebeklerimizin güzel gelislerini beklerizÇok teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız kuzularımızı
Hayır canımKizlar 1. Gün bişey hissettiniz mi?
Hiç belirti yaşamadan gebe olanlar var canımKızlar ben de 21 Eylulde defalarca basarisiz denemeden sonra ilk kez transfer oldum.bugün 4.gün hiçbir belirtim yok , otelde kaliyorum dinleniyorum , cok da heyecanliyim , belirtiler ne zaman baslar , acaba olacak mi ? Çok heyecanliyim , sizde durum nasil ?
İnşAllah , belirtiler ne zaman başlar ki acaba ?Hiç belirti yaşamadan gebe olanlar var canım
Amin inşallahAmin gülüm amin sonuclarimiz güzel gelir inşallah ve bundan sonrada bebeklerimizin güzel gelislerini bekleriz
Maşallah canimKızlar 12. Gün 1084
14.Gün sonucu 3200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?