- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.521
Hayırlı olsun canimKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Ben görüyorum Gayt belirgin 6.güne göre maşallahKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
6.gün için gayet normalErken gebelik testi, awox diye , adını yeni duydum. Bir de 6.Gün için çok mu silik ki acaba?
Çok teşekkür edrim , eşime de arkadaşlarıma da gönderdim onlar göremedi, gıcık oldum onlara6.gün için gayet normal
Sağol canım çok teşekür ederim. Inşallah Allahımin izniyle hayırlısıyla devam eder. Erhan beyin de çok destegi oldu tabikiBen görüyorum Gayt belirgin 6.güne göre maşallahkan ver kuzum hayırlı olsun dilerim çok çok çok sevindim erhan hocama masallah
Ben gölgeyi gördüm hayırlı olsunKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Görünüyor canım sıkıntı yokÇok teşekkür edrim , eşime de arkadaşlarıma da gönderdim onlar göremedi, gıcık oldum onlara
Erken gebelik testi mi?Kızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Evet canımErken gebelik testi mi?
İnşallah canım ..teşekkür ederimGüzel haberler alırsın insallah
Hayırlısı inşallah canımGörünüyor canım sıkıntı yok
Sağol canımBen gölgeyi gördüm hayırlı olsun
Görünüyo benim de böyleydi hayırlı olsunKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Çok teşekkür ederimGörünüyo benim de böyleydi hayırlı olsun
Evet canım görünüyor hayırlı olsunKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
insalah rabbim cuma gunu hurmetine gonlunizdekini nasip etsSevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin
Görünüyor canın hayırlı olsunKızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum
Yok benımde ikinci, ilkinde negatifi görmüştüm . Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor, ikincide pozitifi gördüm ama şimdide düşük riskim var.Kızlar hayırlı olsun pozitif sonuç alan herkese. Sizi gördükçe içim kıpırdanıyo mutlu oluyorum. Herkesin ilk transferi mi pozitif? Benim ilk transferim negatif oldu çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?