- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.581
Canım bende o iğnenin muadilini kullanıyorum. Prolutex. 7 tane çıkıyor içinden 160 tl. Gün-de iki kere kullanınca baya almamız gerekiyor. Kadin doğum doktoruna yazdirinca da ödemiyormuş. Biz artık eczacimiz var sağolsun geliş fiyatından veriyor. Ondan alıyoruz. Öyle alınca bile maliyetli ama kullanıyoruz artıkKızlar progestan iğnenin 5lisi 141 TL. Kaç defa alınacakbirisi kadın doğuma yazdırdım demiş öyle bi şey var mı? Uyguna almanın bi yolu var mı
İnşallah güzel sonuçların olur canım Allah'ım gönlündekini sana nasp etsinBugun ransfer sonrası 8.günüm, sabah klinikten aradılar yarın kan vermeye bekliyoruz diye. İdrar testi almaya gittim dün akşam, eczacı arkadasım yapmamı istemedi, "tüp bebekte kullandıgınız iğne ilaçtan dolayı yanlış sonuç veriyor" dedi. Bende almadım, bakalım yarın sabah belli olacak,
Canım ben bu testleri anlamıyorum. Benımde sonradan silik cıkıyor ama baya sonradan anlamıyorum. Dün erken gebelık testı yaptım hayalet cızgı ama cook cook hayalet ısığa tutunca görünüyordu. Bende testi atmadım köşeye koydum. Atarım bir ara dıye bugun sabah bır baktım cızgı biraz daha bellıydı.Gölge bile yok maalesefbenim sonucum negatif artık çıkması lazımdı artık
Farkli ilaclar kullanildigibi biliyorum devletten sonra ozel merkeze giden iki tanidigindab duymustum. Sebebi ne dersen bir fikrim yok belki devlet hastanesi oldugu icin belirlenen kurallar disina cikilamiyodur iki embriyo transferini herkese yapamadiklari gbi. Bebim icin onemli olan doktor. Simdiki doktorum oldugu icin fakukte hastanesindeyim yoksa ugrasilmaz.Allahım hayırlısını nasip etsin insallahbenim de 2inciydi ilki taze transfer 2inci dondurulmus 2side negatif universite ile ozel merkezlerde ilaclar fark ediyor yorumlari okudukca dikkatimi cekti de tekmis gibi hissettim devlette tedavi gören merak ettim bu yuzden
Benim de transfer 18 Eylül :) çift embriyo.. idrarda 2 gündür negatif çıkıyor5. Gün embriyosu 7. Gün bugün. Negatif çıkıyor idrar testleriidrar testinde negatif olup kanda çıkan oldu mu hiç ?
İdrar testleri guvenilir degildir.Yok beklemedi demin gidip aldım hemen yaptım
bana da 3. Gun embriyosu transfer edildi. Dr kabızlık için bir şurup verebilir onu muhakkak al. Ben ya benim oyle sorunlarım yok diye almadım. Gecenin yarısında eczane aramak zorunda kaldım. Ve ilaçlarını asla ihmal etme gerisi Allahın işi en hayırlısını nasip etsin.Kızlar 3. gün transferi olup pozitif olan var mı aranızda. Yarın transferim olacakmışne yapmam gerek
Tamam alırım mutlaka. Sizin kaçıncı gününüz şimdi sonuç belli mıİdrar testleri guvenilir degildir.
bana da 3. Gun embriyosu transfer edildi. Dr kabızlık için bir şurup verebilir onu muhakkak al. Ben ya benim oyle sorunlarım yok diye almadım. Gecenin yarısında eczane aramak zorunda kaldım. Ve ilaçlarını asla ihmal etme gerisi Allahın işi en hayırlısını nasip etsin.
Transferden sonraki 3 gun tutunma suresidir. Belki daha cok yenidir. Biraz daha bekle ve testini yenile. Inşallah tutmuştur.Benim de transfer 18 Eylül :) çift embriyo.. idrarda 2 gündür negatif çıkıyor
Gözün aydın olsun guzelimmmmKızlar test sonucum 102 .02
Hadi bakalim Selinnnsin ozaman ikimize de hayirli ugurlu olsun, cok mutlu haberlerle tez zamanda buluşalim kader arkadasimMerhabalar. Banada 22 eylulde transfer yapıldı. Bu kadar kısa sürede belirti göstermez ki. Zor ama sabırlı olmak zorundayız. Inşallah hayırlısı ile olur.
hayırlı olsun canım bize de dua etGözün aydın olsun guzelimmmm
Aynen canım sorun ne olursa olsun her sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz. Erkeğin tek yaptığı sperm vermek onda da tribe giriyorlarÖyle ama bazı hastalarda da iş olacak yani ben gittim eşimde gelmeli idi ,zorlama ile götürdüm yaftalandim durdum ... Vs içime akıttım bazı şeyleri ve sorunun onda olduğunu öğrendik belki bende olsaydı daha farklı daha dram dolu olabilirdi . Eşimi çok seviyorum ama ailesi ve yetiştirilme tarzı vicdani olarak çokta bana yakın değil az çok anladın ne dediğimi yani bazı şeyleri Allah kuluna göre veriyor bence ,ben daha sabırlı ve sukunetli iken sukurcu iken herşeyin Allah'tan geldiğini bilip kimseye büyük asla konuşmazken karşındaki insanlar tam tersi olabilyor . Ne bileyim ama her süreçte yine biz yine kadın yorulup yıpranıyor eşinde sikinti olsada yine sen yaşıyorsun bu tedaviyi vs . Ben herşeye yüreğimi emegimi katarak yaptım dilerim Rabbim emeklerimin karşılığını verir ... Olur da olumsuz olursa yine emegimi akıtarak bu yolda veririm yeter ki yavrumun tenine nefesine dokunabilmek nasip olsun ...
Transferin kaçıncı günündesin?Gölge bile yok maalesefbenim sonucum negatif artık çıkması lazımdı artık
Hadi gozun aydinnnn, cok mutlu ol hepKızlar test sonucum 102 .02
hayırlı olsun gözün aydın. Kaçıncı günKızlar test sonucum 102 .02
7 günü bu günTransferin kaçıncı günündesin?
3 gun daha bekle bence sonra kan testi yaptır. Idrar testi belli bir sureden sonra ise yarıyor.7 günü bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?