Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugun ransfer sonrası 8.günüm, sabah klinikten aradılar yarın kan vermeye bekliyoruz diye. İdrar testi almaya gittim dün akşam, eczacı arkadasım yapmamı istemedi, "tüp bebekte kullandıgınız iğne ilaçtan dolayı yanlış sonuç veriyor" dedi. Bende almadım, bakalım yarın sabah belli olacak,

Kızlar progestan iğnenin 5lisi 141 TL. Kaç defa alınacak birisi kadın doğuma yazdırdım demiş öyle bi şey var mı? Uyguna almanın bi yolu var mı
Canım bende o iğnenin muadilini kullanıyorum. Prolutex. 7 tane çıkıyor içinden 160 tl. Gün-de iki kere kullanınca baya almamız gerekiyor. Kadin doğum doktoruna yazdirinca da ödemiyormuş. Biz artık eczacimiz var sağolsun geliş fiyatından veriyor. Ondan alıyoruz. Öyle alınca bile maliyetli ama kullanıyoruz artık

İnşallah güzel sonuçların olur canım Allah'ım gönlündekini sana nasp etsin benimde bugün 6.günüm

Gölge bile yok maalesef benim sonucum negatif artık çıkması lazımdı artık
Canım ben bu testleri anlamıyorum. Benımde sonradan silik cıkıyor ama baya sonradan anlamıyorum. Dün erken gebelık testı yaptım hayalet cızgı ama cook cook hayalet ısığa tutunca görünüyordu. Bende testi atmadım köşeye koydum. Atarım bir ara dıye bugun sabah bır baktım cızgı biraz daha bellıydı.
Var mı yok mu bellı degıl.
Benım tutan bebekte de coook sılık cıkmıstı hep sonrradan.. En dogrusu kan

Farkli ilaclar kullanildigibi biliyorum devletten sonra ozel merkeze giden iki tanidigindab duymustum. Sebebi ne dersen bir fikrim yok belki devlet hastanesi oldugu icin belirlenen kurallar disina cikilamiyodur iki embriyo transferini herkese yapamadiklari gbi. Bebim icin onemli olan doktor. Simdiki doktorum oldugu icin fakukte hastanesindeyim yoksa ugrasilmaz.

Yok beklemedi demin gidip aldım hemen yaptım
İdrar testleri guvenilir degildir.
Kızlar 3. gün transferi olup pozitif olan var mı aranızda. Yarın transferim olacakmış ne yapmam gerek
bana da 3. Gun embriyosu transfer edildi. Dr kabızlık için bir şurup verebilir onu muhakkak al. Ben ya benim oyle sorunlarım yok diye almadım. Gecenin yarısında eczane aramak zorunda kaldım. Ve ilaçlarını asla ihmal etme gerisi Allahın işi en hayırlısını nasip etsin.

Tamam alırım mutlaka. Sizin kaçıncı gününüz şimdi sonuç belli mı

Merhabalar. Banada 22 eylulde transfer yapıldı. Bu kadar kısa sürede belirti göstermez ki. Zor ama sabırlı olmak zorundayız. Inşallah hayırlısı ile olur.
Hadi bakalim Selinnnsin ozaman ikimize de hayirli ugurlu olsun, cok mutlu haberlerle tez zamanda buluşalim kader arkadasim

Aynen canım sorun ne olursa olsun her sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz. Erkeğin tek yaptığı sperm vermek onda da tribe giriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…