- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.561
Hayirli ugurlu olsun , Allah saglikla bir an once kucagina almak nasip etsin canim, tebrik ederim masallah suphanallahKızlar 12. Gün 1084
14.Gün sonucu 3200
Test bozuk muKızlar yorumlarınız ne ? Bana göre negatif
Normal gebelik testi 5 gün embriyosu transferin 7 günü
Herkeste değişiyor canımİnşAllah , belirtiler ne zaman başlar ki acaba ?
Maşallah çok guzelKızlar 12. Gün 1084
14.Gün sonucu 3200
Neden öyle dedin ?Test bozuk mu
Testi tekrarlayın bence çok bekledi mi bu testKızlar yorumlarınız ne ? Bana göre negatif
Benimde 22 Eylül transfer günümMerhabalar. Bana da 22 eylül de transfer yapıldı. Daha cok küçükler belirti beklenmez zaten. Inşallah tutunurlar
Merhabalar. Banada 22 eylulde transfer yapıldı. Bu kadar kısa sürede belirti göstermez ki. Zor ama sabırlı olmak zorundayız. Inşallah hayırlısı ile olur.Kızlar ben de 21 Eylulde defalarca basarisiz denemeden sonra ilk kez transfer oldum.bugün 4.gün hiçbir belirtim yok , otelde kaliyorum dinleniyorum , cok da heyecanliyim , belirtiler ne zaman baslar , acaba olacak mi ? Çok heyecanliyim , sizde durum nasil ?
Beni aradılar transferim yarın yapılacakmış. 2 embriyo iyi gelişim göstermiş. Yanı 3. gün transferi olacak. Inşallah tutunabilirAynen bana da zaten embriyonun değil De yumurtalardan 4 tanesi iyi kalitede demişti yarın haberleşelim yine
Yok beklemedi demin gidip aldım hemen yaptımTesti tekrarlayın bence çok bekledi mi bu test
Inşallah pozitif sonuçlanır. Siz hangi sehirdesinizBenimde 22 Eylül transfer günüm
Kızlar yorumlarınız ne ? Bana göre negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?