Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım ne güzel doktorun pozitif cevaplar vermiş. Ben bugün 95 ten altta 30-40 bişey görürüm diye gittim. Drum öyle nettiki. 471,xx görünce abime testi gönderip bak bakim ben 47 yi yanlış mı okuyorum dedim Bu iş çok belirsiz. İyiyi düşğn ve sanırım en önemlisi hareketlerine dikkat ederek hiç yokmuş gibi davranmak. Ben4 gündür kimyasal diye oooh temizlik de yaptım, koşturdum da ne var ne yok yaptım. Kafam rahattı bugün test sonucuna kadar

merhaba cnm benmde 7.gün 19 cktı 9.gün 22 çıktı değerim kimyasala benziyor ama ilaçlarına devam et ptesi tekrar test ver dedi doktorum belki bi mucize artar
Canım bak sonuçlarıma 11. gün 24, 15. Gün 95. Bugün ilaçları bırakmış halde 471. Moralini bozma sakın. Olumlu veya olumsuz bişey düşünme. Ben puzzle a verdim kendimi mesela. Parça kaçıran kedime atar yapıyorum

Aaaaaaa doğru mu bu ? Şuan nasıl umutlandımm inşallah ptesi verdiğimde değerim artmış olur Doktorun ne diyor bu duruma

Hayırlısıyla yükselir inşallah

Aaaaaaa doğru mu bu ? Şuan nasıl umutlandımm inşallah ptesi verdiğimde değerim artmış olur Doktorun ne diyor bu duruma
evet 471 i bugün gördüm. hatta ulan 47.1herhalde yanlış okuyorum dedim :) doktorumhiç umutlu değildi. kimyasal diye 95 te bıraktırdı ilaçları. şimdi pzts ultrason belki kese görünür dedi. hala her ihtimalim var. 1000 lere çıkıp sonra düşen kimyasallar varmış. kafamı takmıyorum. seni ümitlendirmek de istemem. ama ümidini kesme sakın. çünkü 20li 40 lideğerler tam ortada.her şey çok mümkün. kafanımeşgul et.

ah ne güzel ben de nefsime söz geçirebilsem bugün transfer yapıldı 2 tane içtim bile ben de bugün 2 tane daha içip bırakmayı deneyeceğim umarım hakim olabilirim

Kizlar benim hiç ümidim kalmadı kesin yine olmadı yine tutunamadı bana morelim çok bozuk nefret ettim vücudumdan ya

Kizlar benim hiç ümidim kalmadı kesin yine olmadı yine tutunamadı bana morelim çok bozuk nefret ettim vücudumdan ya
ayyy bi dkbi dk. çocuğumuz olur olmaz bilmiyorum. hepimz için geçerli. vücudunu sev. emin ol o da çabalıyor. sen çok kıymetlisin. bi anne ile bi babanın evladısın herşeyden önce. en çok kendini sevmelisin. neden tutunmadı diye düşündün?

şu an nasıl özendim keşke bıraksam şunu benim de ilki kimyasal oldu . Şimdi insan ister istemez şüpheye düşüyor acaba Sigarayla alakası varmıydı diye . Neyse inşallah bırakmak nasip olur

Kızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
Ohhhh şükürler olsun maaşallah arkadaşlar ne bereketli bir gündeyiz , hadi ya hep birlikte dua edelim , rabbim sayimizi arttırsın herkesin kucağını doldursun inşaallah , Kuzuuuummm hayırlı olsun çok sevindim güzel güzel artsın değerin inşaallah bebişin sana sımsıkı tutunsun

şu an nasıl özendim keşke bıraksam şunu benim de ilki kimyasal oldu . Şimdi insan ister istemez şüpheye düşüyor acaba Sigarayla alakası varmıydı diye . Neyse inşallah bırakmak nasip olur
Ben ilk tedavimde de transferden snra hic icmedim gelmiyodu aklima. Kalp atisinin durduguni ogrendigim gun baslamiatim tekrar

Canım transferin hayırlı olsun , dilerim seni sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğe kavuşturur , rabbim gönlundekini kolaylıkla nasip etsin ❤ ❤
Çok teşekkür ederim canım.Simdi ciktim orta sıkışık gittim 40 dk gitmedim tuvalete.Cok rahat gecti. Doktor dedi şansın çok yüksek gerisi Allah'ın takdiri dedi. İns doğumu burda yaparsin dedi Tutsunda inşallah gerisi kolay 12 gün bekliycem testte yapmiycam. İns güzel haber olur sizler gibi Test sonucuna kadar dayabilirsem okumiycam yazılanları... Okuyunca insan bazen üzülüyor uzak kalıyim diyorum. Allah herkese yardım etsin

Gönlünü ferah tut birde neolur çok dua et , elini karnına koy ve işte Allah'tan , yorma kendini ilk 4 gün yat , hadi güzel haberlerle dön aramıza inşaallah

Çok saçma bir düşünce bence tüp bebekle hamile kaldım yıllarca neler çektim ama nedemek biz daha fazla anneyizcennet annelerin ayakları altında tüp bebek annelerinin ayaklarının altında denmemiş...
Sen farklı taraftan anlıyorsun konuyu . Hiç muhatap olmuyacagim . Yazık konuyu nasıl anlamissiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…