- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.981
Canım ne güzel doktorun pozitif cevaplar vermiş. Ben bugün 95 ten altta 30-40 bişey görürüm diye gittim. Drum öyle nettiki. 471,xx görünce abime testi gönderip bak bakim ben 47 yi yanlış mı okuyorum dedimCanım ilaçlara tekrar başladım sigarayıda zaten kimyasal diye başladım beniö ki biraz psikolojik bir durumdu pazartesi tekrar teat vereceğim senin değerin güzel çıkmış ama drum ben 5 le başlayıp değeri yükselen hastam var bebeği kucağımıza aldık şükür dedi çok kendini kaptırma ama ümidinide kesme dedi bakalım nasip
Canım bak sonuçlarıma 11. gün 24, 15. Gün 95. Bugün ilaçları bırakmış halde 471. Moralini bozma sakın. Olumlu veya olumsuz bişey düşünme. Ben puzzle a verdim kendimi mesela. Parça kaçıran kedime atar yapıyorummerhaba cnm benmde 7.gün 19 cktı 9.gün 22 çıktı değerim kimyasala benziyor ama ilaçlarına devam et ptesi tekrar test ver dedi doktorum belki bi mucize artar
Aaaaaaa doğru mu bu ?Canım bak sonuçlarıma 11. gün 24, 15. Gün 95. Bugün ilaçları bırakmış halde 471. Moralini bozma sakın. Olumlu veya olumsuz bişey düşünme. Ben puzzle a verdim kendimi mesela. Parça kaçıran kedime atar yapıyorum
Hayırlısıyla yükselir inşallahr
Canım şuan seninle aynı durumdayım inşallah güzwl sonuçlandırsın benimde 10.gün 25.9 değerim kimyasal ihtimali var dedi ama ilaölara devam dedi ben bazılarını bıraktım tabi sigaraya da tekrar başladım 12.gün bugün tekrar test verdim 43.3 çıktı değerim her ihtimal mümkün inşaşlah gönlümüzde olanı nasip etsin rabbim dua edelim birbirimize inşallah
evet 471 i bugün gördüm. hatta ulan 47.1herhalde yanlış okuyorum dedim :) doktorumhiç umutlu değildi. kimyasal diye 95 te bıraktırdı ilaçları. şimdi pzts ultrason belki kese görünür dedi. hala her ihtimalim var. 1000 lere çıkıp sonra düşen kimyasallar varmış. kafamı takmıyorum. seni ümitlendirmek de istemem. ama ümidini kesme sakın. çünkü 20li 40 lideğerler tam ortada.her şey çok mümkün. kafanımeşgul et.Aaaaaaa doğru mu bu ?Şuan nasıl umutlandımm inşallah ptesi verdiğimde değerim artmış olur Doktorun ne diyor bu duruma
Ben onu yıllarca içtim ve her denemde sonuc negatifti , bu kez transfere giderken içtim o son içmemdi o gün bu gündür de almadım ağzıma almamda zaten , bence olumsuza çok etkisi var , sonuçta 10 gün icmeyeceksin sabret 10 gün , tutmazsa bile vicdanın rahat olsun , benim önceki negatiflerimde içtiğim için vicdan azabından günlerce uyuyamıyorum bunu yapma kendine
yaaaa öyledir umarım. çok teşekkürler. böyle pozitif insanlar görünce ayrı mutlu oluyorum.Ben 2.şıkka tutunuyorum, diğerleri tedbiren ortaya koyulmuş ihtimaller bence , hiç kafanı takma cevap 2 olacak Allah'ın izniyle , oldu oldu oldu maşallah♥♥
ayyy bi dkbi dk. çocuğumuz olur olmaz bilmiyorum. hepimz için geçerli. vücudunu sev. emin ol o da çabalıyor. sen çok kıymetlisin. bi anne ile bi babanın evladısın herşeyden önce. en çok kendini sevmelisin. neden tutunmadı diye düşündün?Kizlar benim hiç ümidim kalmadı kesin yine olmadı yine tutunamadı bana morelim çok bozuk nefret ettim vücudumdan ya
Oyyy oyyy maşallah canım benim , rabbim hayırlı etsinKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Transfer gunune kadar ictim malesef. Transfer oldu ilk bir hafta agzima surmedim. 6 gun test yaptim bisey cikmadi bi tane yaktim yarida attim. Napiyosun sen bahane arama dedim 7.gun silik cizgiler cikmaya basladi zaten daha icmedim arada aklima geldi evet ama kanda pozitifi gordukten sobra aklima bile gelmiyor
Ohhhh şükürler olsunKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
Canım transferin hayırlı olsun , dilerim seni sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğe kavuşturur , rabbim gönlundekini kolaylıkla nasip etsin1 saat sonra transferim var.Hic heyecanım yok neden böyle anlamadim Hastanede kesin strese girerim ama
Meraba nasılsın transferun oldumu bugünBeni aradılar transferim yarın yapılacakmış. 2 embriyo iyi gelişim göstermiş. Yanı 3. gün transferi olacak. Inşallah tutunabilir
Yer gök duâ ile demi8 eylülde transfer oldum Elhamdürillah bu gün keseyi gördük 5+1 haftalık bebeğimiz Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsınmeryem suresini dinliyorum her gün.
Ben ilk tedavimde de transferden snra hic icmedim gelmiyodu aklima. Kalp atisinin durduguni ogrendigim gun baslamiatim tekrarşu an nasıl özendim keşke bıraksam şunu benim de ilki kimyasal oldu . Şimdi insan ister istemez şüpheye düşüyor acaba Sigarayla alakası varmıydı diye . Neyse inşallah bırakmak nasip olur
Çok teşekkür ederim canım.Canım transferin hayırlı olsun , dilerim seni sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğe kavuşturur , rabbim gönlundekini kolaylıkla nasip etsin❤ ❤
Gönlünü ferah tut birde neolur çok dua et , elini karnına koy ve işte Allah'tan , yorma kendini ilk 4 gün yat , hadi güzel haberlerle dön aramıza inşaallahÇok teşekkür ederim canım.Simdi ciktim orta sıkışık gittim 40 dk gitmedim tuvalete.Cok rahat gecti. Doktor dedi şansın çok yüksek gerisi Allah'ın takdiri dedi. İns doğumu burda yaparsin dedi Tutsunda inşallah gerisi kolay 12 gün bekliycem testte yapmiycam. İns güzel haber olur sizler gibi Test sonucuna kadar dayabilirsem okumiycam yazılanları... Okuyunca insan bazen üzülüyor uzak kalıyim diyorum. Allah herkese yardım etsin
Sen farklı taraftan anlıyorsun konuyu . Hiç muhatap olmuyacagim . Yazık konuyu nasıl anlamissiniz ...Çok saçma bir düşünce bence tüp bebekle hamile kaldım yıllarca neler çektim ama nedemek biz daha fazla anneyizcennet annelerin ayakları altında tüp bebek annelerinin ayaklarının altında denmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?