- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.021
Kan testi yaptırdın mı hiç?Aynıyız((
Dikkat edicem çok teşekkürler güzel dileklerin için canım.Sizin ikizdi degilmi öyle okumuştum ben sanki Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bozma moralini stres yapma kendine , eminim o arkadaşımızda kötü niyetli yazmamıştırGerçekten üzüldüm ne bileyim ...benim annemde doğum yaptı bizi yetim büyüttü 36 yaşında dul kaldı ,ben kendi anamın ayakları altında değil diğer bir sürü sıkıntı yaşayan annelerin altında cennet değilde bizim ayağımızın altında mı dedim . Arkadaş bayağı kalbi kara biri belli kusura bakmasın o kalp kırmayı burdan bile beceriyor kaldı ki o anne olmuş ve biz halen anne olamamisiz ve olup olmayacagimiz bile belli degilken burda gelip sallamasi güzel birşey değil . Öfkesini bu platformda kusmasin yazık ,burası hamile olmak için yanıp tutuşan binbir türlü emek veren düzgün anne adaylarının yeri . Sinirlerim bozuldu resmen satasmak için bahane aramış yazık
Saçmalamışsın ondan yazma gereği duydum halada aynı düşünüyorum ve uzatmayalım dedin üstüne yaxmaya devam ediyorsun sen yazarsan bende yazmaya devam edecemAynen kardeşim ben gayet güzel dün açıkladım anne olmadan anne olduk biz bile dedim ve anladınız hepiniz dedim . çünkü bizim hamile kalmak için yaşadığımız sıkıntıyı normal yolla kalan bir anne gibi olmuyor dedim ama nasıl bunu farklı bir yere çekmiş şaşırdım , yazık başka birşey demiyorum o kadar öfke dolu ki emoji bile koymuş ... Kim dedi ki cennet tüp bebek annelerinin ayağı altındadır ? Böyle bişey mi var ..nasıl bir anlayış şok oldum yazık ama geneli anladiysaa 1 kişinin anlamaması önemli değil, istediği gibi anlasın genel anladı zaten
Beni bununla mi korkutuyosun ?Saçmalamışsın ondan yazma gereği duydum halada aynı düşünüyorum ve uzatmayalım dedin üstüne yaxmaya devam ediyorsun sen yazarsan bende yazmaya devam edecem
Allah gönlüne göre verdi inşallah vermeyede devam edecekHayırlısıyla
Bozma moralini stres yapma kendine , eminim o arkadaşımızda kötü niyetli yazmamıştır
Nickinde de olduğu gibi bayağı depresif yapıda bir karektersin ve artık bu forma yazma !!!Saçmalamışsın ondan yazma gereği duydum halada aynı düşünüyorum ve uzatmayalım dedin üstüne yaxmaya devam ediyorsun sen yazarsan bende yazmaya devam edecem
Uzatmayalım okBeni bununla mi korkutuyosun ?
Sen gibiler yüzünden sakin kalamıyorum neyapayımNickinde de olduğu gibi bayağı depresif yapıda bir karektersin ve artık bu forma yazma !!!
Senin ne derdin var ? Normal bir insanın anlayacağı dilden anlattım durduk yere bana satastin , ne sıkıntın varsa orası bura değil benim gibi insanlar dediğin senin gibi insanlara normal gayet net konuşup anlatamadığı için sen laf anlamadığın için depresif haldesin . Düzgün hepimizin ne yaşadığıni anlatmak için biseyler karşı tarafa yazdım. Kimse kötü bişey anlamamisken senin kalbin nasıl kötü ki hemen olaya müdahil oldun ? Yazma ve terbiyesizlik yapmaSen gibiler yüzünden sakin kalamıyorum neyapayım
Amin canim benim Allah bizlere bağışlasın senin arada adet ağrıların oluyor muOyyy oyyy maşallah canım benim , rabbim hayırlı etsindeğerin çok güzel rabbim saglicakla artırsın inşaallah çok mutlu oldum rabbim ard arda güzel haberler duymayı nasip etti çok şükür Rabbime
Ağzını topla düşüncemi söyledim bende burda yeni hamileliğini öğrenmiş bir. anne adayıyım amacım sataşmak değil ama söyledin söyleyeceğini üstüne uzatmaya devam eden sensin uyarıyorum uzatmayalım diyorum çirkefleşende sensin terbiyrsizde haddizde sensin senin yazdığını sana iletiyorumSenin ne derdin var ? Normal bir insanın anlayacağı dilden anlattım durduk yere bana satastin , ne sıkıntın varsa orası bura değil benim gibi insanlar dediğin senin gibi insanlara normal gayet net konuşup anlatamadığı için sen laf anlamadığın için depresif haldesin . Düzgün hepimizin ne yaşadığıni anlatmak için biseyler karşı tarafa yazdım. Kimse kötü bişey anlamamisken senin kalbin nasıl kötü ki hemen olaya müdahil oldun ? Yazma ve terbiyesizlik yapma
Inşallah canım benimHayırlı olsun canım çok sevindim darısı biz bekleyenlere olsun inşallah
Her zaman canım her zamannHayırlı olsun canım maşallah gözün aydındualarını eksik etme bizlere
Ağzımı toplamam için senin gibi hadsizce davranmam lazım . Dilerim kalbinin ekmeği hep önünde olur . Durduk yere bir insana bulasip kötü davranan sensin . Umarım hayat da seni bu kadar kmlerce yollardan kalbini kiranlarla dolu olur .Ağzını topla düşüncemi söyledim bende burda yeni hamileliğini öğrenmiş bir. anne adayıyım amacım sataşmak değil ama söyledin söyleyeceğini üstüne uzatmaya devam eden sensin uyarıyorum uzatmayalım diyorum çirkefleşende sensin terbiyrsizde haddizde sensin senin yazdığını sana iletiyorum
Amin amin inşallah kurban oldugum rabbim herkese bu sevıncı yasatsın ınsallahhhhOhhhh şükürler olsunmaaşallah arkadaşlar ne bereketli bir gündeyiz , hadi ya hep birlikte dua edelim , rabbim sayimizi arttırsın herkesin kucağını doldursun inşaallah , Kuzuuuummm hayırlı olsun çok sevindim güzel güzel artsın değerin inşaallah bebişin sana sımsıkı tutunsun
Kasıklarımda ağrı hala var canım birde göğüs hassasiyetim çok aşırı fazlaAmin canim benim Allah bizlere bağışlasın senin arada adet ağrıların oluyor mu
Ben göğüs hassasiyeti yok ama belim ve arada alt karnıma adet ağrısı giriyorKasıklarımda ağrı hala var canım birde göğüs hassasiyetim çok aşırı fazla
Ben arkadasin demek istedigini cok iyi anladim elbette annelik kutsal farki yok. Dogal gebelik yasamakla bunca sikintiyi cekip hamile kalabilmek ayni sey degil evet sonucta anne oluyosun ama ayni degil iste art niyet arayacak bisey degildi bu. Ben eminim bu surecten gecen bir cok anne adayi soylenmek isteneni anladi. Kimse dogal gebelik yasayanlara anne degil demediki. Ne gerek var eğriye çekip gerginlik yaratmaya
Allah sana bu söylediğn lafları geri döndürür beddua çift başlı bunnasıl beddua öyle karnındakinedemi acımıyorsun beddua ediyorsun. Sen nasıl anne olacaksın böyle Allaha havale ediyorumAğzımı toplamam için senin gibi hadsizce davranmam lazım . Dilerim kalbinin ekmeği hep önünde olur . Durduk yere bir insana bulasip kötü davranan sensin . Umarım hayat da seni bu kadar kmlerce yollardan kalbini kiranlarla dolu olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?