Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hayırlısıyla
Dikkat edicem çok teşekkürler güzel dileklerin için canım. Sizin ikizdi degilmi öyle okumuştum ben sanki Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bozma moralini stres yapma kendine , eminim o arkadaşımızda kötü niyetli yazmamıştır

Saçmalamışsın ondan yazma gereği duydum halada aynı düşünüyorum ve uzatmayalım dedin üstüne yaxmaya devam ediyorsun sen yazarsan bende yazmaya devam edecem

Sen gibiler yüzünden sakin kalamıyorum neyapayım
Senin ne derdin var ? Normal bir insanın anlayacağı dilden anlattım durduk yere bana satastin , ne sıkıntın varsa orası bura değil benim gibi insanlar dediğin senin gibi insanlara normal gayet net konuşup anlatamadığı için sen laf anlamadığın için depresif haldesin . Düzgün hepimizin ne yaşadığıni anlatmak için biseyler karşı tarafa yazdım. Kimse kötü bişey anlamamisken senin kalbin nasıl kötü ki hemen olaya müdahil oldun ? Yazma ve terbiyesizlik yapma

Ağzını topla düşüncemi söyledim bende burda yeni hamileliğini öğrenmiş bir. anne adayıyım amacım sataşmak değil ama söyledin söyleyeceğini üstüne uzatmaya devam eden sensin uyarıyorum uzatmayalım diyorum çirkefleşende sensin terbiyrsizde haddizde sensin senin yazdığını sana iletiyorum

Ağzımı toplamam için senin gibi hadsizce davranmam lazım . Dilerim kalbinin ekmeği hep önünde olur . Durduk yere bir insana bulasip kötü davranan sensin . Umarım hayat da seni bu kadar kmlerce yollardan kalbini kiranlarla dolu olur .

Amin amin inşallah kurban oldugum rabbim herkese bu sevıncı yasatsın ınsallahhhh

Allah sana bu söylediğn lafları geri döndürür beddua çift başlı bunnasıl beddua öyle karnındakinedemi acımıyorsun beddua ediyorsun. Sen nasıl anne olacaksın böyle Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…