- 6 Haziran 2019
- 285
- 523
- 103
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.961
Var canım 10 tane daha ama yine de hiç biri tutarmış gibi gelmiyo kısmet ne biliyim işteOlsun cnm hiç üzülme tekrar denersin dondurulmuş embriyon var mı
Doktoruma yazdım cevap gelmedi daha ama ilaçlara devam etmeye gerek yok gibi sanki negatif çünkü az da olsa pozitif değil kiAma ne zaman katlayacağını bilemezsin diyorlar canım. Benim 12. Günüm 24 çıktı. Bak hala devam ediyor şansım. 12. Gün testini yaptıracaksın değil mi?
Çok şükür canım...Çok sevindim..Kızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Allah razı olsun canımÇok şükür canım...Çok sevindim..
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmaz keseyi görürsünEvet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Canım ilaçlara tekrar başladım sigarayıda zaten kimyasal diye başladım beniö ki biraz psikolojik bir durumdu pazartesi tekrar teat vereceğim senin değerin güzel çıkmış ama drum ben 5 le başlayıp değeri yükselen hastam var bebeği kucağımıza aldık şükür dedi çok kendini kaptırma ama ümidinide kesme dedi bakalım nasipCanım sigarayı bi süre içmesen. Çok mu duramıyorsun sigarasızilaçlarını doktor bırak demeden bırakmasaydın keşke. Basıl devam ediyor şimdi süreç?
Var var burdayim diyorKızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
2 dk ıcınde sılık cızgı cıktı.
Daha oncesınde 6 ve 8. Günlerdekı yaptıgım testlerde 1 2 saat sonra sılık cızgı cıkmıstı
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.
Ben 2.şıkka tutunuyorum, diğerleri tedbiren ortaya koyulmuş ihtimaller bence , hiç kafanı takma cevap 2 olacak Allah'ın izniyle , oldu oldu oldu maşallahEvet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Bende uludağ üniversitesi tüp bebek tedavi görüyorum. Burdan okuyorum kullandığımız ilaçlar stabil hep aynı. Herkes kan sulandırıcı. bebek tutunmasını için ayrı iğne. Bağışıklık baskılayıcı varda var coraspirin. Bizimkiler veriyor estrofemi okadar. Sinir olmaya başladım zaten oradaki doktorlara.Allahım hayırlısını nasip etsin insallahbenim de 2inciydi ilki taze transfer 2inci dondurulmus 2side negatif universite ile ozel merkezlerde ilaclar fark ediyor yorumlari okudukca dikkatimi cekti de tekmis gibi hissettim devlette tedavi gören merak ettim bu yuzden
Ben kan verdigim gun yaptim fakat ilk cizgi gbi kirmizi degildi kop koyu bir czgi bekleme beta 387 cikmistiBirde evde yaptığımız testin tam belirgin kırmızı çizgi çıkması için betahcg nin aşağı yukarı hangi değerlerde çıkması lazım?
Kaset testle kan testini aynı gün yapan varsa bana yardımcı olabilir
Transfer gunune kadar ictim malesef. Transfer oldu ilk bir hafta agzima surmedim. 6 gun test yaptim bisey cikmadi bi tane yaktim yarida attim. Napiyosun sen bahane arama dedim 7.gun silik cizgiler cikmaya basladi zaten daha icmedim arada aklima geldi evet ama kanda pozitifi gordukten sobra aklima bile gelmiyorçok teşekkür ederim . Rahatım bu defasadece benim bir sigara sıkıntım var ne yapacağım bilmiyorum . Her defasında aynı sıkıntı
Ben 3. Gun embriyosuydum. 6. Gun basladim teste 7.gunde basladi silik cizgilerKizlar benim 5.gun embriyosu kan testine kadar test düşünmüyordum ama dayanamayabilirimevde kaçıncı gün test yapmalı
Hayırlı olsun canım görünüyor kan testi ver en kısa zamanda.Kızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
2 dk ıcınde sılık cızgı cıktı.
Daha oncesınde 6 ve 8. Günlerdekı yaptıgım testlerde 1 2 saat sonra sılık cızgı cıkmıstı
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.
HarikaQUOTE="Liyam23, post: 65302812, member: 967928"]
Kızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Bu bebek bence de geliyor gibi kuzum Rabbim nefes versin bebeğine insallah Alalh gönlünün muradını versin ve sende herkese Umut ol insallah kuzumBen 2.şıkka tutunuyorum, diğerleri tedbiren ortaya koyulmuş ihtimaller bence , hiç kafanı takma cevap 2 olacak Allah'ın izniyle , oldu oldu oldu maşallah♥♥
Çok saçma bir düşünce bence tüp bebekle hamile kaldım yıllarca neler çektim ama nedemek biz daha fazla anneyizBiz farkliyiz aslında normal yolla gebe kalanlar eğer kızmayın nolur bana biz onlardan inanın bir kat daha fazla anneyiz ... Çünkü biz neler yaşadığımızı birtek biz ve Allah biliyor, ne eş ne bir başkası bilmiyor sadece biz bizi biliyoruz ,bu yollarda hepimizin kalbi nasıl attığını... Hep annelik güdülerim fazla idi hep çocukluğumdan beri korumacı merhametli şefkatli ama bu yola girince her çocuğa bakışım sanki benim canımdan gibilermiscesine onlar benim gözümde Allah'ın verildiği bir pırlanta başkasının cocugumuymus vs asla fark etmeden . Biz gerçekten anne olamadan anne olduk bu yolda bunu anladınız hepiniz. Dilerim rabbim bu anneliği kendi evlatlarimiza kavuşturarakta nasip eder inşallahbu saatten sonra sana ağlamak yakışmaz güzel güzel karnını ve kendini sev duanı bolca et , rabbim etrafını onlarla güzelleştirsin inşallah ♥
Çok teşekkürler canım inşallahCanım Allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmaz keseyi görürsün
Evet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Canım gözün Aydın inşallah ikisini de sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınÇok şükür canım...Çok sevindim..
merhaba cnm benmde 7.gün 19 cktı 9.gün 22 çıktı değerim kimyasala benziyor ama ilaçlarına devam et ptesi tekrar test ver dedi doktorum belki bi mucize artarr
Canım şuan seninle aynı durumdayım inşallah güzwl sonuçlandırsın benimde 10.gün 25.9 değerim kimyasal ihtimali var dedi ama ilaölara devam dedi ben bazılarını bıraktım tabi sigaraya da tekrar başladım 12.gün bugün tekrar test verdim 43.3 çıktı değerim her ihtimal mümkün inşaşlah gönlümüzde olanı nasip etsin rabbim dua edelim birbirimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?