Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Olsun cnm hiç üzülme tekrar denersin dondurulmuş embriyon var mı
Var canım 10 tane daha ama yine de hiç biri tutarmış gibi gelmiyo kısmet ne biliyim işte
Ama ne zaman katlayacağını bilemezsin diyorlar canım. Benim 12. Günüm 24 çıktı. Bak hala devam ediyor şansım. 12. Gün testini yaptıracaksın değil mi?
Doktoruma yazdım cevap gelmedi daha ama ilaçlara devam etmeye gerek yok gibi sanki negatif çünkü az da olsa pozitif değil ki

Çok şükür canım...Çok sevindim..

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmaz keseyi görürsün

Canım sigarayı bi süre içmesen. Çok mu duramıyorsun sigarasız ilaçlarını doktor bırak demeden bırakmasaydın keşke. Basıl devam ediyor şimdi süreç?
Canım ilaçlara tekrar başladım sigarayıda zaten kimyasal diye başladım beniö ki biraz psikolojik bir durumdu pazartesi tekrar teat vereceğim senin değerin güzel çıkmış ama drum ben 5 le başlayıp değeri yükselen hastam var bebeği kucağımıza aldık şükür dedi çok kendini kaptırma ama ümidinide kesme dedi bakalım nasip

Ben 2.şıkka tutunuyorum, diğerleri tedbiren ortaya koyulmuş ihtimaller bence , hiç kafanı takma cevap 2 olacak Allah'ın izniyle , oldu oldu oldu maşallah

Bende uludağ üniversitesi tüp bebek tedavi görüyorum. Burdan okuyorum kullandığımız ilaçlar stabil hep aynı. Herkes kan sulandırıcı. bebek tutunmasını için ayrı iğne. Bağışıklık baskılayıcı varda var coraspirin. Bizimkiler veriyor estrofemi okadar. Sinir olmaya başladım zaten oradaki doktorlara.

Ben kan verdigim gun yaptim fakat ilk cizgi gbi kirmizi degildi kop koyu bir czgi bekleme beta 387 cikmisti

çok teşekkür ederim . Rahatım bu defa sadece benim bir sigara sıkıntım var ne yapacağım bilmiyorum . Her defasında aynı sıkıntı
Transfer gunune kadar ictim malesef. Transfer oldu ilk bir hafta agzima surmedim. 6 gun test yaptim bisey cikmadi bi tane yaktim yarida attim. Napiyosun sen bahane arama dedim 7.gun silik cizgiler cikmaya basladi zaten daha icmedim arada aklima geldi evet ama kanda pozitifi gordukten sobra aklima bile gelmiyor

Hayırlı olsun canım görünüyor kan testi ver en kısa zamanda.

Ben 2.şıkka tutunuyorum, diğerleri tedbiren ortaya koyulmuş ihtimaller bence , hiç kafanı takma cevap 2 olacak Allah'ın izniyle , oldu oldu oldu maşallah ♥♥
Bu bebek bence de geliyor gibi kuzum Rabbim nefes versin bebeğine insallah Alalh gönlünün muradını versin ve sende herkese Umut ol insallah kuzum

Çok saçma bir düşünce bence tüp bebekle hamile kaldım yıllarca neler çektim ama nedemek biz daha fazla anneyizcennet annelerin ayakları altında tüp bebek annelerinin ayaklarının altında denmemiş...

Sağol canım benim kalplerimiz karsilikli da o yüzden , inşaallah bebiş bizimle canım ❤❤

merhaba cnm benmde 7.gün 19 cktı 9.gün 22 çıktı değerim kimyasala benziyor ama ilaçlarına devam et ptesi tekrar test ver dedi doktorum belki bi mucize artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…