- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.941
Evetttt. 8.gün idrar testı negatıftı 2 3 saat sonra hayalet cızgı görüldü. Ertesı güne netti.Kuzum senin oldu mu olmadi mi , 8.gun negatif demissin uzuldum yazdiklarina icim parcalandi, sonra da bu mesaji gordum , insallah ikincisi dogrudur , pozitifsin degil miiiiiiiiiiiiiiii
Ayyy hadi inşallah sağlıcakla devam ederEvet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Sağol canım inşallah. Benimki sonradan açılıyo galibaAyyy hadi inşallah sağlıcakla devam eder
Adı ne acaba konu başlığının?Kızlar 21 eylülde transfer olanlar için yeni konu açtım orada buluşalım
21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün SayalımAdı ne acaba konu başlığının?
Ben kütahya da yaşıyorum ya canım, kütahya da gebelik için başka doktor a gitmemiştim henüz. Kendi doktorum kalp atışı ve kese için de tuo bebek merkezine çağırmıştı hatta ücret falan demiştim hatırlıyorsan. Bizde artık son kez oraya gideriz madem şimdi ne kese görünecekmiş ne kalp atışı diye kütahya da başka bir doktora girmemiştik. O yüzden takipli hastamız değilsin dediler. Daha once muayene olmadigim için.Canım çok çok geçmiş olsun inşaallah yaşamazsın birdaha , rabbim senide bebeginide korusunbirşey sorucam canım" Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar." Derken özel hastahaneye gitmedigin için böyle diyorsun demi
Olsun cnm hiç üzülme tekrar denersin dondurulmuş embriyon var mıBenim sonuç negatif çıktı. 5. Gün embriyosu 2. Transferimdi ilki kimyasaldı bu sefer 10. Gün testim direkt 5 in altında çıktı.
Ama ne zaman katlayacağını bilemezsin diyorlar canım. Benim 12. Günüm 24 çıktı. Bak hala devam ediyor şansım. 12. Gün testini yaptıracaksın değil mi?Benim sonuç negatif çıktı. 5. Gün embriyosu 2. Transferimdi ilki kimyasaldı bu sefer 10. Gün testim direkt 5 in altında çıktı.
Henüz hayırlı olan zaman değilmiş canım , üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama Rabbim şuan için vermiyorsa emin ol daha güzelini vermek için bekletiyordur .Benim sonuç negatif çıktı. 5. Gün embriyosu 2. Transferimdi ilki kimyasaldı bu sefer 10. Gün testim direkt 5 in altında çıktı.
Ben onu yıllarca içtim ve her denemde sonuc negatifti , bu kez transfere giderken içtim o son içmemdi o gün bu gündür de almadım ağzıma almamda zaten , bence olumsuza çok etkisi var , sonuçta 10 gün icmeyeceksin sabret 10 gün , tutmazsa bile vicdanın rahat olsun , benim önceki negatiflerimde içtiğim için vicdan azabından günlerce uyuyamıyorum bunu yapma kendineçok teşekkür ederim . Rahatım bu defasadece benim bir sigara sıkıntım var ne yapacağım bilmiyorum . Her defasında aynı sıkıntı
Ben de 21.eylülde oldum.Kızlar 21 eylülde transfer olanlar için yeni konu açtım orada buluşalım
Canım şuan seninle aynı durumdayım inşallah güzwl sonuçlandırsın benimde 10.gün 25.9 değerim kimyasal ihtimali var dedi ama ilaölara devam dedi ben bazılarını bıraktım tabi sigaraya da tekrar başladım 12.gün bugün tekrar test verdim 43.3 çıktı değerim her ihtimal mümkün inşaşlah gönlümüzde olanı nasip etsin rabbim dua edelim birbirimize inşallahEvet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Canım sigarayı bi süre içmesen. Çok mu duramıyorsun sigarasızr
Canım şuan seninle aynı durumdayım inşallah güzwl sonuçlandırsın benimde 10.gün 25.9 değerim kimyasal ihtimali var dedi ama ilaölara devam dedi ben bazılarını bıraktım tabi sigaraya da tekrar başladım 12.gün bugün tekrar test verdim 43.3 çıktı değerim her ihtimal mümkün inşaşlah gönlümüzde olanı nasip etsin rabbim dua edelim birbirimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?