Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

ah ne güzel ben de nefsime söz geçirebilsem bugün transfer yapıldı 2 tane içtim bile ben de bugün 2 tane daha içip bırakmayı deneyeceğim umarım hakim olabilirim
Ben tam 20 yıllık tiryakiyim canım , ilk kez içmedim ya ilk kez , doktorada gittim tüm bırakma yontemletinide denedim , ama hep bir vicdan azabı , bunda dedimki senin zevkin için eşini baba olmaktan mahrum etmeye hakkın yok dedim , gerçekten bırakılmayacak kadar zor değilmiş , yıllarca nasıl da çekinmiş korkmuşum bırakmaktan , ahh diyorum başka birşey demiyorum

Çok saçma bir düşünce bence tüp bebekle hamile kaldım yıllarca neler çektim ama nedemek biz daha fazla anneyizcennet annelerin ayakları altında tüp bebek annelerinin ayaklarının altında denmemiş...
Ben arkadasin demek istedigini cok iyi anladim elbette annelik kutsal farki yok. Dogal gebelik yasamakla bunca sikintiyi cekip hamile kalabilmek ayni sey degil evet sonucta anne oluyosun ama ayni degil iste art niyet arayacak bisey degildi bu. Ben eminim bu surecten gecen bir cok anne adayi soylenmek isteneni anladi. Kimse dogal gebelik yasayanlara anne degil demediki. Ne gerek var eğriye çekip gerginlik yaratmaya

Güncelleme yapayım.
3.gün embriyosu
12.gün 387
14.gün 669
16.gün 1268
Pazartesi kese için gidecem. Paylasirim burdan umarim sorun cikmaz
ooooo maşallah kızlar gercekten kalbim heyecandan çok çarptı bugün hep güzel sevinçli haber maaşallah rabbim arttırsın , canım çok sevindim rabbim tüm istediğin guzellikleri sanada banada bizede hepimize yaşatsın ❤❤❤

Aynen kardeşim ben gayet güzel dün açıkladım anne olmadan anne olduk biz bile dedim ve anladınız hepiniz dedim . çünkü bizim hamile kalmak için yaşadığımız sıkıntıyı normal yolla kalan bir anne gibi olmuyor dedim ama nasıl bunu farklı bir yere çekmiş şaşırdım , yazık başka birşey demiyorum o kadar öfke dolu ki emoji bile koymuş ... Kim dedi ki cennet tüp bebek annelerinin ayağı altındadır ? Böyle bişey mi var ..nasıl bir anlayış şok oldum yazık ama geneli anladiysaa 1 kişinin anlamaması önemli değil, istediği gibi anlasın genel anladı zaten

Gönlünü ferah tut birde neolur çok dua et , elini karnına koy ve işte Allah'tan , yorma kendini ilk 4 gün yat , hadi güzel haberlerle dön aramıza inşaallah
Dikkat edicem çok teşekkürler güzel dileklerin için canım. Sizin ikizdi degilmi öyle okumuştum ben sanki Allah kucağınıza almayı nasip etsin

bende aynı var veya yok oluruna bıraktımm benm bide 8.gün aksam biraz kanamam oldu 9.gün sabah kahverengi leke geldi kesildi beta artk smdiden sonramı artmaya başlar acaba diye dusunuyorum valla bu işten hc bsy anlamadm

A
Anlatmak istedigin gayet açık ve net canım , bence o arkadaşımız birkez daha okusa oda bizim gibi anlayacak , ortada yanlış yazılmış ifade edilmiş birşey yok çünkü , belki arkadaşımızın da dalginligina gelmiştir hızlı okumuş biranda tepki vermiştir , bizim stresten uzak durmamız gerekir birbirimizi anlamamız gerekir , ve maşallah bugün çok güzel bir gün böyle şeylerle üzüp moralimizi bozmayalım

Cok tesekkur ederim gonlunden gecen hersey nasip olsun sanada insallah

Gerçekten üzüldüm ne bileyim ...benim annemde doğum yaptı bizi yetim büyüttü 36 yaşında dul kaldı ,ben kendi anamın ayakları altında değil diğer bir sürü sıkıntı yaşayan annelerin altında cennet değilde bizim ayağımızın altında mı dedim . Arkadaş bayağı kalbi kara biri belli kusura bakmasın o kalp kırmayı burdan bile beceriyor kaldı ki o anne olmuş ve biz halen anne olamamisiz ve olup olmayacagimiz bile belli degilken burda gelip sallamasi güzel birşey değil . Öfkesini bu platformda kusmasin yazık ,burası hamile olmak için yanıp tutuşan binbir türlü emek veren düzgün anne adaylarının yeri . Sinirlerim bozuldu resmen satasmak için bahane aramış yazık

Sıkma canını, Senin ne demek istediğini biz anladık , ki haklisin da . Karnım şu an mosmor , igne yapacak yeri zor buluyorum , aldığımız ilaçlar, yaptığımız iğneler, döktüğümüz para ve emekler ... de cabasi. Şu an sadece bebekleri düşünelim

Allah razı olsun anlayan tüm hamiş olmak için can atan annelerden . Dünyada iyiler ,iyi kalpli güzel insanlar daha çok buna inanıyorum ve burada göründüğü gibi herşey ortada , Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşmak nasip olur ,bence Eylül ayı tüp bebek transferi bayağı bereketli oldu gibi . Tutmayan anne adayları da üzülmesin,her daim umutlu olmamız lazım elbet bahçemizde çiçeklerimiz acicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…