• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Bende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış 😞

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. 🙏belirtin oldu mu hiç
Allah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallah 🙏🙏 belirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.

Allah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallah 🙏🙏 belirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.
Anladım canım,
Amin inşallah canım 🤗

Selam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar :KK39:
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi:KK43:, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz.. :halay:
14 eylül itransferim listeye eklermisiniz
İnşallah hepizin hamiş resmini koymak nasip olur buraya

Canım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsın

Herkese merhaba, 4 Eylül transferi 5. Gün embriyolarım malesefki tutunmamişlar. Zamanı değilmiş diyorum.

Pozitif haberi alan arkadaşlar canı gönülden kutlarım, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride mutlulukla yaşatsın inşallah.

Sormak istediğim şu, negatif olduğunu, konuşmak istedigimi hemşireye bildirdim. Ama hastaneden bir geri dönüş olmadı. Bilen var mı? Ne zaman adet göreceğim, yeniden denemek için nasıl bir yol izleniyor?
Bu durumda doktor faktörü çok önemli. Doktorunuzun sizi arayıp konuşması, bilgi vermesi, rahatlatması gerekiyor. Hayirli zamanda kucağınıza alırsınız insaAllah.

acıkcası bende bu sekilde oldu maddı manevi yıpranıosunız bıde negatif alınca beyin neden nıcın vs diyor Dr larla birebir bıraz zor gprusme oluyor bende ilkinde cok sorgulasmıtım, hatta Dr degıstır ırmeyı dusundum uzun bir sure ama yenısıde aynı olucak, malesef sektoe boyle onlarda kendilerince haklı yoğun sekılde caliaıyorlar vs vs... Uzar gıder
Benim sadece tek denemem oldu, cok sukur Hersey yolunda gitti. Doktorumdan baska hickimse ile muhattap olmadim. Saat kacta ararsam arayayim, mesaj atarsam atayim hep aninda donus yapti bana. Baska doktorlarla deneyimim yok ama kendimi o kadar rahat ve guvende hissettim ki doktorumla anlatamam. Asla ve asla bahsedildigi gibi sektorun gerektirdigi yogunluk/ulasilmazlik olmadi.

Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı 😍😍
Hayirli olsun :) cok sevindim. Umarim saglikli ve hayirli bi sekilde kucagimiza aliriz. Ben de bugun 2.kez (11.gun) kan vermeye gidicem. Umarim senin, benim, bekleyen herkesin 2katina cikar degerleri.

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
M Mucize02 7 eylüloldu
@selanikgelini15 eylül
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
N Naz29 30 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
L Liyam23 17 eylül
@hayat2828
@uranus3522 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU
@kristalbardak5 eylüloldu
@Papatya 827 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
@Durutuna21tahmini 17 eylül
@esdueke16 eylül
E Evlatttttt77 16 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
@Joanne1121 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu

Merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz? Transfer tarihim 6 Eylul, sonuç pozitif. Tesekkurler.

Back
X