Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

genetik test memorial da emriyo başı 295 dolar

Oo baya maliyetliymiş Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

Ne kadar çok ya valla rabbim sonunu güzel eylesin her gün başka bir masraf çıkıyor
Aynen öyle yani kaç tane gönderebilir ki insan benim 3 tanesi gidebildi 2 bozuk 1 i mozaik çıktı 5 tane deseler gene göndermek isticeksin insan ya o iyiyse diye göndermek istiyo ama maliyeti çok fazla

Ne kadar çok ya valla rabbim sonunu güzel eylesin her gün başka bir masraf çıkıyor
En azından pahalı da olsa o seçeneğin var canım. Benim ilki kimyasaldı yine kimyasal olsa da kalan embriyolarımı genetiğe yollayamıcam. Yasakmış. Mecbur körlemesine denicem tüm dondurulmuşlarımı

En azından pahalı da olsa o seçeneğin var canım. Benim ilki kimyasaldı yine kimyasal olsa da kalan embriyolarımı genetiğe yollayamıcam. Yasakmış. Mecbur körlemesine denicem tüm dondurulmuşlarımı
Aa neden canım , yurt dışında mı yaşıyorsunuz

Arkadaşlar Meryem suresini nasıl okudunuz 98 ayetin hepsi mi okunuyor bir de tilavet namazı demişler yardımcı olur musunuz?
Bende okudum meryem süresini. Hatta soule yaptım yeri g2ldi okudum yeri geldi açtım dinledim. Tilavet secdesi her defasında yapılması gerekiyor sanirim ondan tam emin değilim, ben okuduğum zaman yapmıştım

Allah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin Insallah 21 yumurtadan 10 tane kaldi deyince baya korktum ve doktorum 5.gun embriyosu transfer ediyor insallah 5.gune kadar gelirler
Benimkide 6 gün embriosu teyzesi ♥ garantici olup 5 ci gün embriosu istemek normal

Bende karar verdim salı günü giderim heralde... dün gece ateşim çıktı sanki çok bunaldım pes ediyorum.. negatif görsemde ilaçları bırakır normal yaşantıma dönmeye çalışırım ,yan etkiler mahfetti bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…