- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.861
Kizlar merhaba 18 eylulde 21 adet yumurtam toplandı bugün hastaneden aradilar 10 adet döllenmiş yumurtaniz 4 adet olgunlaşmak uzere yumurtaniz bulunmakta dediler boyle bise basina gelip hamile kalan var mi çünkü 21 adet yumurtadan 10 adete düşmesine kötü dediler
Içim rahatladi biraz yarini iple çekiyorum bakalim yarin ne olacakEvet normal toplanan bütün yumurtalar döllenmiyo zaten bir tane olsun kaliteli olsun sakın üzülmeyin ❤
5.gün emriyoau 10. Fün tahlil isteniyor canım genelde bendende öyle istesi dr5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Kaçıncı gün embriyosu çift mi tek ise biraz geç çıkar 7.günde ancaben dün yaptım çıkmadı 5.gündü
Bir tane embriyom 6.günd geldi sağlıklı 6.gün transfer Edildi tek zaten yaşım 35altı olduğu için tek transfer edilcektiKaçıncı gün embriyosu çift mi tek ise biraz geç çıkar 7.günde anca
Bugün yaptınmı canım bende bugün 6.günüm çıkmadıben dün yaptım çıkmadı 5.gündü
Dün yaptım bugün yapmadım sen düşün duygu karmaşamı artıkBugün yaptınmı canım bende bugün 6.günüm çıkmadı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı emriyoların oluşur inşallahIçim rahatladi biraz yarini iple çekiyorum bakalim yarin ne olacak
Insallah cok tesekkur ederimHakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı emriyoların oluşur inşallah
Aynı gün transfer olmuşuzBenim transferim 16 eylülde yapıldı 25eylul de test istendi yani 9.gun
E nabıza düşüyo ordan da kontrol edebilirsinAynı gün transfer olmuşuzya 9 da çok erken sanki ikide bir kan vermekten korkuyom acıyo koluum cumartesi sanki en iyisi olurdu ama gittiğim yer yarım gün çalışıyo kesin sonuç çıkmaz aynı gün. Of kararsız kaldım ya
Transfer gununu saymazsak 9.gun istedi doktorum.5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
EvetTransfer gününü sayarakmı 8. Gün?
Aynı gün transfer olmuşuzya 9 da çok erken sanki ikide bir kan vermekten korkuyom acıyo koluum cumartesi sanki en iyisi olurdu ama gittiğim yer yarım gün çalışıyo kesin sonuç çıkmaz aynı gün. Of kararsız kaldım ya
Bende eeken gebelik testini 8.günü yapmıştım silik çıkmıştı bunlarda çıkmasaçına bile şaşırıyorum 6.gün görenker var siliği 5 tl lik tessyeDün yaptım bugün yapmadım sen düşün duygu karmaşamı artıkyarın sabah yapıcam 6.günüm bndede çıkmaz büyük ihtimal bir tane erken gebelik aldım onu sekizinci güne saklıyorum
İnan bazılarında 6gün o kadar belli çıkıyoki bnde yapmak istiyorum umut fakirin ekmeği işde.. bnm ilk denemem hiç tecrübem yok o yüzden hep buralarda bişeyler öğrenmeye çalışıyorumBende eeken gebelik testini 8.günü yapmıştım silik çıkmıştı bunlarda çıkmasaçına bile şaşırıyorum 6.gün görenker var siliği 5 tl lik tessye
O yüzden testte çıkmamıştır canım rahat olBir tane embriyom 6.günd geldi sağlıklı 6.gün transfer Edildi tek zaten yaşım 35altı olduğu için tek transfer edilcekti
Canım geçmiş olsun bende yaşadım kimyasal gebeliği bu da tutmazsa banada yapılacak genetik gönderilen emriyo sayısı na göre fiyat değişiyor canım 5 6 bin civarı tutar canım pıhtılaşma testide 2 3 bin gibi diye biliyorum ama gittiğin yerle pazarlık yapabilirsin rabbim yardımcımız olsunKızlar güncelleme yapıyorum , 4.4 çıkan testim 5 ve 7 ve bugün 11 oldu kimyasal dedi doktorum bu 2. Kimyasalım . Embriyoları genetiğe yollayacağız ve pıhtılaşma testi yaptıracağız bunların maliyetleri ne oluyor bilginiz var mı ? Birde genetikte ne gibi sorunlar olabiliyor. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?