Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet normal toplanan bütün yumurtalar döllenmiyo zaten bir tane olsun kaliteli olsun sakın üzülmeyin

Evet normal toplanan bütün yumurtalar döllenmiyo zaten bir tane olsun kaliteli olsun sakın üzülmeyin ❤

Bugün yaptınmı canım bende bugün 6.günüm çıkmadı
Dün yaptım bugün yapmadım sen düşün duygu karmaşamı artık yarın sabah yapıcam 6.günüm bndede çıkmaz büyük ihtimal bir tane erken gebelik aldım onu sekizinci güne saklıyorum

Dün yaptım bugün yapmadım sen düşün duygu karmaşamı artık yarın sabah yapıcam 6.günüm bndede çıkmaz büyük ihtimal bir tane erken gebelik aldım onu sekizinci güne saklıyorum
Bende eeken gebelik testini 8.günü yapmıştım silik çıkmıştı bunlarda çıkmasaçına bile şaşırıyorum 6.gün görenker var siliği 5 tl lik tessye

Bende eeken gebelik testini 8.günü yapmıştım silik çıkmıştı bunlarda çıkmasaçına bile şaşırıyorum 6.gün görenker var siliği 5 tl lik tessye
İnan bazılarında 6gün o kadar belli çıkıyoki bnde yapmak istiyorum umut fakirin ekmeği işde.. bnm ilk denemem hiç tecrübem yok o yüzden hep buralarda bişeyler öğrenmeye çalışıyorum

Kızlar güncelleme yapıyorum , 4.4 çıkan testim 5 ve 7 ve bugün 11 oldu kimyasal dedi doktorum bu 2. Kimyasalım . Embriyoları genetiğe yollayacağız ve pıhtılaşma testi yaptıracağız bunların maliyetleri ne oluyor bilginiz var mı ? Birde genetikte ne gibi sorunlar olabiliyor. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda ?

Canım geçmiş olsun bende yaşadım kimyasal gebeliği bu da tutmazsa banada yapılacak genetik gönderilen emriyo sayısı na göre fiyat değişiyor canım 5 6 bin civarı tutar canım pıhtılaşma testide 2 3 bin gibi diye biliyorum ama gittiğin yerle pazarlık yapabilirsin rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…