- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.921
AminnnTeşekkür Ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah
Ay kasık batması hamile olanların çoğunda oluyor. En çok bu belirti dikkatimi çekti transfer olanlardaBenim de 4. Gun ve zerre belirtim yok valla. Sadece dun kasığıma bir kere şiddetli bi batma oldu hemen geçti o kadar
benimde bugün 3.günüm bendede hiç belirti yokBenim de 4. Gun ve zerre belirtim yok valla. Sadece dun kasığıma bir kere şiddetli bi batma oldu hemen geçti o kadar
Yanlış bilmiyorsam 5.gun embriyosu ikinci gün tutuyormuş. 3.gun embriyosuda 4-5.gun. Cok erken sizin. Tutar tutmaz belirti olur mu kibenimde bugün 3.günüm bendede hiç belirti yokkorkuyorum olumsuz olcak diye
Tebrikler! Devamı da gelir insaAllahHayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
5.gündü benmkide canımm valla salı günü idrar testi yapıcam 6.günüm oluyor ozaman varsa çıkar heralde sen yapcakmısınYanlış bilmiyorsam 5.gun embriyosu ikinci gün tutuyormuş. 3.gun embriyosuda 4-5.gun. Cok erken sizin. Tutar tutmaz belirti olur mu kiÇoğu kişide belirti bile olmuyor. Uzülmeyin
he belki gülersin ama ben transferden sonra 2.gün yaptım idrar testi yani dün bide negatif diye oturdum ağladımm beni bu hale hormon iğneleri ilaçları getirdiYanlış bilmiyorsam 5.gun embriyosu ikinci gün tutuyormuş. 3.gun embriyosuda 4-5.gun. Cok erken sizin. Tutar tutmaz belirti olur mu kiÇoğu kişide belirti bile olmuyor. Uzülmeyin
Benim transferim 26 Eylül. Öyle boş boş bekliyorum şuan5.gündü benmkide canımm valla salı günü idrar testi yapıcam 6.günüm oluyor ozaman varsa çıkar heralde sen yapcakmısın
ay canım hatlar karıştı ben seni transfer oldu sanıyorum kusura bakmaBenim transferim 26 Eylül. Öyle boş boş bekliyorum şuan
Haha çıkması imkansız canım.he belki gülersin ama ben transferden sonra 2.gün yaptım idrar testi yani dün bide negatif diye oturdum ağladımm beni bu hale hormon iğneleri ilaçları getirdi
Yok benim illa işkence çekmem gerekiyor. Bişey olacaksa en son ben olmaliyimay canım hatlar karıştı ben seni transfer oldu sanıyorum kusura bakmahayırlsıyla atlatırsın inşallah valla bol bol sabır çekiyorum çok sabır gerektiriyomuş
amiiin canımmYok benim illa işkence çekmem gerekiyor. Bişey olacaksa en son ben olmaliyimAllah hepimize sabır versin. Aminn ins tutsun bebeklerimiz
Benimde 2 gun once igne batmasi gibi sol kasik batmalarim oldu aksam basladi gecede devam etti aralikli.Ama benim normaldede olur bazen.Yada ilaclarin yan etkisidir diye dusundum.Ay kasık batması hamile olanların çoğunda oluyor. En çok bu belirti dikkatimi çekti transfer olanlarda
ay ne gülmesi annem bendeydi gidince ağlıcam diye şartlamışım kendimi annem kapıdan cıktı basladım ağlamayaa baya stresliyim ya negatif ckıcak diye Allahım hayırlara yazsınYa herkes duygulanıyo bana da tam tersi abuk sabuk şeylere gülme gelmeye başladı, eşim artık ne var bu ilaçların içinde diyoben herhalde böyle bi oturmaya kalkmaya yemeye içmeye dikkat etme durumu içinde olunca kendimi cidden hamile falan sanmaya başladım. çok tehlikeli sulardayım negatifi görürsem ayvayı yedim
Ağlamayla beraber çok gülmede oluyorYa herkes duygulanıyo bana da tam tersi abuk sabuk şeylere gülme gelmeye başladı, eşim artık ne var bu ilaçların içinde diyoben herhalde böyle bi oturmaya kalkmaya yemeye içmeye dikkat etme durumu içinde olunca kendimi cidden hamile falan sanmaya başladım. çok tehlikeli sulardayım negatifi görürsem ayvayı yedim
Offf kizlar benide bu ilaclar asiri sinirli yaptı.ani cikislar yapıyorum esime.hatta nerdeyse neden gozunun ustunde kas var diye kavga çıkarıyorum
Ben pıhtılaşma testini 1300 yaptırdım genetik istememişler Di onu bilemiyorumKızlar güncelleme yapıyorum , 4.4 çıkan testim 5 ve 7 ve bugün 11 oldu kimyasal dedi doktorum bu 2. Kimyasalım . Embriyoları genetiğe yollayacağız ve pıhtılaşma testi yaptıracağız bunların maliyetleri ne oluyor bilginiz var mı ? Birde genetikte ne gibi sorunlar olabiliyor. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?