Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yanlış bilmiyorsam 5.gun embriyosu ikinci gün tutuyormuş. 3.gun embriyosuda 4-5.gun. Cok erken sizin. Tutar tutmaz belirti olur mu ki Çoğu kişide belirti bile olmuyor. Uzülmeyin
5.gündü benmkide canımm valla salı günü idrar testi yapıcam 6.günüm oluyor ozaman varsa çıkar heralde sen yapcakmısın

Yanlış bilmiyorsam 5.gun embriyosu ikinci gün tutuyormuş. 3.gun embriyosuda 4-5.gun. Cok erken sizin. Tutar tutmaz belirti olur mu ki Çoğu kişide belirti bile olmuyor. Uzülmeyin
he belki gülersin ama ben transferden sonra 2.gün yaptım idrar testi yani dün bide negatif diye oturdum ağladımm beni bu hale hormon iğneleri ilaçları getirdi

he belki gülersin ama ben transferden sonra 2.gün yaptım idrar testi yani dün bide negatif diye oturdum ağladımm beni bu hale hormon iğneleri ilaçları getirdi
Haha çıkması imkansız canım. Kıyamam. Boşver herşey olacağına varır ne yapalım. Aglama işi zaten ben şimdiden başladım yaşlı teyzeler gibi oldum. Herseye duygulaniyorum.

ay canım hatlar karıştı ben seni transfer oldu sanıyorum kusura bakma hayırlsıyla atlatırsın inşallah valla bol bol sabır çekiyorum çok sabır gerektiriyomuş
Yok benim illa işkence çekmem gerekiyor. Bişey olacaksa en son ben olmaliyim Allah hepimize sabır versin. Aminn ins tutsun bebeklerimiz

Ya herkes duygulanıyo bana da tam tersi abuk sabuk şeylere gülme gelmeye başladı, eşim artık ne var bu ilaçların içinde diyo ben herhalde böyle bi oturmaya kalkmaya yemeye içmeye dikkat etme durumu içinde olunca kendimi cidden hamile falan sanmaya başladım. çok tehlikeli sulardayım negatifi görürsem ayvayı yedim

Ay kasık batması hamile olanların çoğunda oluyor. En çok bu belirti dikkatimi çekti transfer olanlarda
Benimde 2 gun once igne batmasi gibi sol kasik batmalarim oldu aksam basladi gecede devam etti aralikli.Ama benim normaldede olur bazen.Yada ilaclarin yan etkisidir diye dusundum.

ay ne gülmesi annem bendeydi gidince ağlıcam diye şartlamışım kendimi annem kapıdan cıktı basladım ağlamayaa baya stresliyim ya negatif ckıcak diye Allahım hayırlara yazsın

Ağlamayla beraber çok gülmede oluyor Bu hormonlar bizi sarhoş etti.

Offf kizlar benide bu ilaclar asiri sinirli yaptı.ani cikislar yapıyorum esime.hatta nerdeyse neden gozunun ustunde kas var diye kavga çıkarıyorum

Ben onu normalde de yapıyorum, baktım ki kaşının üstünde gözü yok, bu defa ben neden buranın tozunu almayı unutmuşum, neden bunu ütülememişim diye oturup ağlıyorum

Azıcık naz çekiversinler bişey olmaz.

Ben pıhtılaşma testini 1300 yaptırdım genetik istememişler Di onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…