- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.841
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdiTabiki anlatırım merak ettiğiniz ne varsa yardımcı olurum elbet benim sorunum eşimden ötürüydü sperm sayı ve kalite yetersizdi 4 aşılama yaptım olmadı daha doğrusu stajyerlerin asistanların elindeydim doktoru hiç görmemiştim Marmara üniversitesi hastanesi Pendik İstanbul. Pandemi girdi sonra dosyamı aldım özel hastaneye karar verdik Doktorla ön görüşme yaptık tüp bebek yapalım dedi GONALf başladık tam saatinde vurdum hergün o arada folicus (folik asit) başladım onuda saatimde içiyorum 5inci günde sabahları cotretide başladım yumurta toplamaya karar verildi çatlatma iğnesi(ovitrelle) vurdum akşam saatinde sonra toplama işlemi oldu 17 yumurtadan 9 tanesi döllendi 5.güne 3 adet 1.kalite embriyo oluştu 1 tane transfer 2 tane dondurdum. Progestan başladım 8 saat arayla kullanmaya devam ediyorum bide coraspin kullanıyorum toplamadan itibaren Rabbim yar ve yardımcımız olsun ağır kaldırmıyorum yere eğilip kalkmıyorum hepte yatmıyorum yemek bulaşık ağır ağır yapıyorum EN ÖNEMLİSİ MERYEM SÜRESİ OKUMAK DİNLEMEK
Benim 10. Gun istendi5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Canım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?Kızlar 10. Gün beta hcg 565 di, bugün yani 12. Gün 1100 olmuşher ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericem. Belki kese de görünür dedi doktor
Benimde 2.günün hiç belirtin yok hiç bisey hissetmiyorum ve korkuyorumCanım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?
Canım belirtin var mıHayırlı olsun inşallah transfer günü hariç benimde 3.gün rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah
Inan benim de belirtim yoktu hala da yok diyebilirim sadece 3. Gunden itibaren bacak agrım oldu. Hala devam ediyo. O da progeseronun etkisiyle oluyormuş. 9. Gün akşam sağ kasigima bir şey batar gib oldu bir kaç kere ağrı gibi değildi tam garip birşeydi. Sonra hiv olmadi. Göğüs hassasiyeti de yok. Ben o belirtiyi bekledi ama hala yokCanım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?
Canım belirtin var mı
Benimde 2.günün hiç belirtin yok hiç bisey hissetmiyorum ve korkuyorum
Benimde 2.gün hiç belirti yok ben de olumsuz düşünmeye başladım yarın idrar testi yapacak mısın canımHayır hiç bir belirti yaşamıyoruum o yüzden de ümidimi kaybediyoruum olmadı diyorum kendi kendime onu derken bile bi umut oluyo içinde tuhaf yani içim kimseye bişey söyleyemiyorum tabi transfer günü sayılmıyo heralde sayılırsa bugün 6.günüm yani 6.günü test yapıp görenler var açıkcası umutsuzum biraz
Canım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?
Evet yapıcam 4tane test almıştım 9.güne kadar yapıcam artıkBenimde 2.gün hiç belirti yok ben de olumsuz düşünmeye başladım yarın idrar testi yapacak mısın canım
Dün transfer oldum daha yolun başındayım benBeklemek çok zor kaçıncı gündesiniz
Bende 4.günden yapamay başlarım artık inşallah kucağımiza alirizEvet yapıcam 4tane test almıştım 9.güne kadar yapıcam artık
Dün transfer oldum daha yolun başındayım benevet beklemek kötü
Benim transferim 16 eylülde yapıldı 25eylul de test istendi yani 9.gun5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Bende 4.günden yapamay başlarım artık inşallah kucağımiza aliriz
Benim transferim 16 eylülde yapıldı 25eylul de test istendi yani 9.gun
52 yumurtadan sonra tek kaldı şuanda içimde var olmaya çalışan yavrum .. ama bizimkisi sperm sorunu idi çok normal abartılacak bi durum yok sen kafana takma dua etKizlar merhaba 18 eylulde 21 adet yumurtam toplandı bugün hastaneden aradilar 10 adet döllenmiş yumurtaniz 4 adet olgunlaşmak uzere yumurtaniz bulunmakta dediler boyle bise basina gelip hamile kalan var mi çünkü 21 adet yumurtadan 10 adete düşmesine kötü dediler
Allah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin Insallah 21 yumurtadan 10 tane kaldi deyince baya korktum ve doktorum 5.gun embriyosu transfer ediyor insallah 5.gune kadar gelirler52 yumurtadan sonra tek kaldı şuanda içimde var olmaya çalışan yavrum .. ama bizimkisi sperm sorunu idi çok normal abartılacak bi durum yok sen kafana takma dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?