Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi

Kızlar 10. Gün beta hcg 565 di, bugün yani 12. Gün 1100 olmuş her ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericem. Belki kese de görünür dedi doktor
Canım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?

Canım belirtim varmıydı ? Ne hissediyodun ? Ben hiç bişey hissedemiyorum bazen bazen pozitif diyorum bazen olmayacak sanki diyorum off çok duygu karmaşası var .. belirtin varmıydı ?
Inan benim de belirtim yoktu hala da yok diyebilirim sadece 3. Gunden itibaren bacak agrım oldu. Hala devam ediyo. O da progeseronun etkisiyle oluyormuş. 9. Gün akşam sağ kasigima bir şey batar gib oldu bir kaç kere ağrı gibi değildi tam garip birşeydi. Sonra hiv olmadi. Göğüs hassasiyeti de yok. Ben o belirtiyi bekledi ama hala yok ama duygu karmaşası dibine kadar yaşadım eğer negatif olrsa nasıl tepki vermeliyim onu düşündüm üzüldüm falan garip şeyler

Hayır hiç bir belirti yaşamıyoruum o yüzden de ümidimi kaybediyoruum olmadı diyorum kendi kendime onu derken bile bi umut oluyo içinde tuhaf yani içim kimseye bişey söyleyemiyorum tabi transfer günü sayılmıyo heralde sayılırsa bugün 6.günüm yani 6.günü test yapıp görenler var açıkcası umutsuzum biraz

Canım belirtin var mı

Benimde 2.gün hiç belirti yok ben de olumsuz düşünmeye başladım yarın idrar testi yapacak mısın canım

Kizlar merhaba 18 eylulde 21 adet yumurtam toplandı bugün hastaneden aradilar 10 adet döllenmiş yumurtaniz 4 adet olgunlaşmak uzere yumurtaniz bulunmakta dediler boyle bise basina gelip hamile kalan var mi çünkü 21 adet yumurtadan 10 adete düşmesine kötü dediler

52 yumurtadan sonra tek kaldı şuanda içimde var olmaya çalışan yavrum .. ama bizimkisi sperm sorunu idi çok normal abartılacak bi durum yok sen kafana takma dua et

52 yumurtadan sonra tek kaldı şuanda içimde var olmaya çalışan yavrum .. ama bizimkisi sperm sorunu idi çok normal abartılacak bi durum yok sen kafana takma dua et
Allah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin Insallah 21 yumurtadan 10 tane kaldi deyince baya korktum ve doktorum 5.gun embriyosu transfer ediyor insallah 5.gune kadar gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…