- 6 Haziran 2019
- 285
- 523
- 103
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.901
Evet canım, burda etik olmadığı düşüncesiyle devlet izin vermiyormuş. Saçmalık yani. Artık tüm dondurulmuşlarım biter de yine olmazsa istanbulda denerim diyorum.Aa neden canım , yurt dışında mı yaşıyorsunuz
Benim 5.gün belirtim yojBenimde 2.günün hiç belirtin yok hiç bisey hissetmiyorum ve korkuyorum
Yaaa olsun morelın bozma Rabbım neyı nasıp edyrsa o olur ıns dıger gunlerde gorursun gene habelrrını beklyrumBenimde 5.günüm yaptım ama çıkmadı bence yapma daha erken merakımı yenemedim ama yarın öbür gün salı günü bir sürü test almıştım muhtemelen. Dayanamayıp yine yapıcam
Bi yerde okumuştum yüzde 30 unun düşmesi çok normalmış. Seninki bi tık daha fazla ama bence hiç de fena değil. benim 24 toplandı 17 ye düştü 12 si ilerledi. Senin de bence 5 tane falan ilerlerBugun 21 yumurtadan sonra 10 taneye düşünce sanki transfer imkansiz gibi geliyorinsallah transfer olurda sabirsizlikla 12 gunu bekleriz
Ya 2 tane bile kalsa olur Allah yüzümüze baksin insallahBi yerde okumuştum yüzde 30 unun düşmesi çok normalmış. Seninki bi tık daha fazla ama bence hiç de fena değil. benim 24 toplandı 17 ye düştü 12 si ilerledi. Senin de bence 5 tane falan ilerler
Hayrlı olsun cnm darısı bizlere olsun olsun sevindim adınaKızlar 10. Gün beta hcg 565 di, bugün yani 12. Gün 1100 olmuşher ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericem. Belki kese de görünür dedi doktor
sonucunuz belki mi, ben eğer bu ay olsaydım 16.gün olacaktım, hatta çok erken diye düşünmüştümBenimki 16. Gunde oldu
Aynı ben ya yapsam mı test dıye dayanamıyorum ama gunu beklemede ıstyrumBuralarda zaman geçiriyorum kaç gündür pozitif olanlara seviniyorum kendime ve bekleyen herkeze dua ediyorum zaman geçiriyoruz işde Allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar Meryem suresini nasıl okudunuz 98 ayetin hepsi mi okunuyor bir de tilavet namazı demişler yardımcı olur musunuz?
Bakalım sonuçlar nasıl olacakBenim 5.gün belirtim yoj
Genetık hakkında bilgim var cnm Benmde embriyolar gıttı pgt ye maliyetli ama nerde otruyorsunuzKızlar güncelleme yapıyorum , 4.4 çıkan testim 5 ve 7 ve bugün 11 oldu kimyasal dedi doktorum bu 2. Kimyasalım . Embriyoları genetiğe yollayacağız ve pıhtılaşma testi yaptıracağız bunların maliyetleri ne oluyor bilginiz var mı ? Birde genetikte ne gibi sorunlar olabiliyor. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda ?
Yumurtlama zamanina denk geliyor hemen hemen. Dogal gebelik olsa yine o gunlerde olacaktir. 9.gunumdeyim kan testi yaptirmayi dusunuyorum yarin eger gidebilirsem acilesonucunuz belki mi, ben eğer bu ay olsaydım 16.gün olacaktım, hatta çok erken diye düşünmüştüm
Benimde 23. Gün olmuştu ve sonuç pozitif gününe takılmaArkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.
Sağol canım Allah razı olsun. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin, kucağımiza almak nasip olsun inşallah ❤❤Hayrlı olsun cnm darısı bizlere olsun olsun sevindim adına
Bir de Bu tedavide yumurtlama olayi tamamen doktor kontrolunde oluyor ignelerle hersey kontrol altinda turuluyor o yuzden zamanini cok dusunmeArkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.
Ben bide bı ay arada doğal yolla deniyim diye düşünüyodum. Demek yumurtlama bile yokBi
Bir de Bu tedavide yumurtlama olayi tamamen doktor kontrolunde oluyor ignelerle hersey kontrol altinda turuluyor o yuzden zamanini cok dusunme
Ay ne guzel tebrik ederimBenimde 23. Gün olmuştu ve sonuç pozitif gününe takılma
Teşekkür Ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahAy ne guzel tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?