Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benimde 5.günüm yaptım ama çıkmadı bence yapma daha erken merakımı yenemedim ama yarın öbür gün salı günü bir sürü test almıştım muhtemelen. Dayanamayıp yine yapıcam
Yaaa olsun morelın bozma Rabbım neyı nasıp edyrsa o olur ıns dıger gunlerde gorursun gene habelrrını beklyrum

Bugun 21 yumurtadan sonra 10 taneye düşünce sanki transfer imkansiz gibi geliyor insallah transfer olurda sabirsizlikla 12 gunu bekleriz
Bi yerde okumuştum yüzde 30 unun düşmesi çok normalmış. Seninki bi tık daha fazla ama bence hiç de fena değil. benim 24 toplandı 17 ye düştü 12 si ilerledi. Senin de bence 5 tane falan ilerler

Bi yerde okumuştum yüzde 30 unun düşmesi çok normalmış. Seninki bi tık daha fazla ama bence hiç de fena değil. benim 24 toplandı 17 ye düştü 12 si ilerledi. Senin de bence 5 tane falan ilerler
Ya 2 tane bile kalsa olur Allah yüzümüze baksin insallah

Genetık hakkında bilgim var cnm Benmde embriyolar gıttı pgt ye maliyetli ama nerde otruyorsunuz

Bi
Arkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.
Bir de Bu tedavide yumurtlama olayi tamamen doktor kontrolunde oluyor ignelerle hersey kontrol altinda turuluyor o yuzden zamanini cok dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…