Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Canım sağlıkla kucağına al inşallah
Aminn inşallah kuzumm, hepimiz bebeklerimize kavuşalım kimsenin eli boş kalmasın inşallah.. Bol bol dua edeceğim sizlere de.. Benim de inşallah katlanarak artar daha kimseye demedim, eşime bile

Ya gerçekten mi Rabbimize çok şükür tutmuş rabbim bebeğini sana bağışlasın işte bu ya rabbim verdi sana bizlerede nasip etsin çok mutlu oldum ben bile şuan etkilendim benimde cuma günü yumurta toplama var bende yakinlastim ve sendede çok dua bekliyorum kardeşim çok mutlu sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

Evet evet bana gonapeptly ve ovitrelle vur dedi 2 tane sende böyle yaptın dimi ? Bende ikiz istiyorum hayirlisyla transfer zamanı mı diyorsun çift transfer istiyoruz diye doktor yapar dimi ya

Yaaaa çok mutlu oldum canım rabbim sana bağışlasın inşallah darısı buradaki bütün bekleyen anne adaylarımızın başına inşallah

Amin inşallah canım benimm dualarım hep sizinle aklınıza bsy takılırsa yazabilirsiniz, elimden geldiğince destek olurumm senin de çok az kalmış, inşallah güzel habelerini bekliyorum bende

Amin inşallah canım benimm dualarım hep sizinle aklınıza bsy takılırsa yazabilirsiniz, elimden geldiğince destek olurumm senin de çok az kalmış, inşallah güzel habelerini bekliyorum bende
Aminnnnn insaAllah çok teşekkür ederim inşallah bende burda gebelik haberimi paylaşırım Eylül ayı bize hayırlı gelsin bu ay çok önemli ay , benimki sonuç açıklanma kandil gününe denk geliyor insalah hayırlı haberler hepimiz alırız insaAllah Allah'ım adına çok mutluyum kardeşim

Evet evet bana gonapeptly ve ovitrelle vur dedi 2 tane sende böyle yaptın dimi ? Bende ikiz istiyorum hayirlisyla transfer zamanı mı diyorsun çift transfer istiyoruz diye doktor yapar dimi ya
Benim ovitrelle bir taneydi gonapeptly de transferden 3 gün sonrasında vurundum kuzum. İnşallah yaparlar çift transfer sen azcık ısrar et

İnşallah hayırlısıyla hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…