Amin canım amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile tez vakitte yaşatsın hepiniz duamdasınızİnşallah canım tşk ederim aynenn keçi boynuzu özü bende duydum hemen aldım zaten inşallah sana nasip olan banada nasip olsunduanın böylesi de güzel Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Ay canım inşallah yaYaaaa yapma böle olurmu öle şey banada doktorum dedi çok olması değil sağlıklı olması önemli olan diye hem 5 yumurta azmı kızne güzel işte bence boşuna endişeleniyorsun 2 tane bile 5 güne gitse hadi bilemedin 1 i gitsin yine iyi pozitif olmaya çalış ben inanıyorum sende burda pozitif haberi vercen bize bak görürsün ilaca devam ettircekmi peki
Nasıl iyi geldi yazın bir bilsen canımYazınızı okudum ve yazmak istedim öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah o 5 yumurtanın birisi size hayırlısı ile bebiş olarak dönerhiç yumurta sayısına takılmayın inşallah sağlıklı ve kaliteli olurlar önemli olan bu benimde 3 yumurtam toplantı çok şükür 3de döllenip 5. Güne geldi fakat 1 tanesinin gelişimi 5.gün durdu ve 2si transfer oldu çok şükür pozitif gördüm pazartesi kese için gidicem Rabbim sizlerede hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤ yumurta sayısına takılıp moral bozma olurmu
Oyle diyoruz imanda olmasa inan insan kafayi yer.adana baskentte olmustu maalesefÇok doğru diyorsun umutlarımızı teslim ediyoruz güvenip ... Sen nerede yaptırmıştın bu tedavini.
Nasip de bu varmış yaşamak gerekiyormuş orası ya da başka yer olacakmış ama işte insan üzülüyor. Rabbim emeklerini görüyor geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Öyle haklısın kiOyle diyoruz imanda olmasa inan insan kafayi yer.adana baskentte olmustu maalesef
En heyecanlı yer burası galiba .Ay canım inşallah ya
Edeceğim canım bugün 300 gonal f 1 merional 75 ve 1cetrotide
Yarın 5 merional 1 ceteotide gece 12de de 1 ovitrelle 1 gonapeptyrl vurulacağım.
Pazartesi boş , salı sabah 10da da yatış olacak canım.
Yok yavrum opu önce. Ben daha opu olamadım . Seni de takip ediyorum maşallah çok güzel gidiyorsun.En heyecanlı yer burası galiba .
Bunlar transfer öncesi mi
Yaaaa hoşgeldin canım benim koskoca 1yıl geçti gitti topikte bir ben kalmıştım artık demiAh ah canım tedaviye baslamanıza çok sevindim. Sana basından beri eşinden dolayı kaynaklı olabilir diyordum. Bir kere hamile kalmış olman maalesefki sağlıklı spermin olduğunu göstermiyor işte. Sağlıksız sperm demek düşükleri getiriyor. Veya hiç hamile kalınmıyor. Aslında tedavinin en basından doktorun istemesi gerekiyordu sperm testini söylemiştim sana da. Ki problem çıkarsa düzeltip vitamin vs kullandırıp sonra tedaviye baslanması daha sağlıklı oluyor. İnsallah kaliteli embriyoların olurbundan sonra bunun için dua et eşin de gördüğü iyi olmus . Ee tedavinin hangi aşamasındasınız simdi
Baya Bi iğnen var bide ağrın varmı. Benim kasıklarım kasılıyor çok bu normalmiAy canım inşallah ya
Edeceğim canım bugün 300 gonal f 1 merional 75 ve 1cetrotide
Yarın 5 merional 1 ceteotide gece 12de de 1 ovitrelle 1 gonapeptyrl vurulacağım.
Pazartesi boş , salı sabah 10da da yatış olacak canım.
E ovitrelle demişsin benim hala o duruyoYok yavrum opu önce. Ben daha opu olamadım . Seni de takip ediyorum maşallah çok güzel gidiyorsun.
Inşallah Allahın izniyle vakti zamanı gelince olucak canım geç olsun güç olmasınNasıl iyi geldi yazın bir bilsen canım❣ inşallah hayırlısıyla o günleri biz de görürüz inşallah.
Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı ömürlü olsun evladın❣❣
Ben hep sebepsiz infertilite diye çok olur kolay olur diyordum ama pek istediğimiz gibi gitmedi tedavi o yüzden moral olarak çok düştüm ama eğer nasibimde varsa 1 tanecik bile olur biliyorum. Peki senin amh kaçtı , neden az olmuş doktorun bir şey dedi mi.
Benimde ağrıyor ya daha bismillah bir doz iğne oldum midem bulanıyor bugün çok yoruldum belki o yüzdendir diye düşünüyorumBaya Bi iğnen var bide ağrın varmı. Benim kasıklarım kasılıyor çok bu normalmi
İnanır mısın benim öyle hiç ağrım olmadı aşılamada bile daha çok kasık ağrım oluyordu ben de şaşkınım bunca ilaca nasıl ağrım olmuyor. Gerçi büyüyemedikleri için yumuşlarım ondan ağrımıyor .Baya Bi iğnen var bide ağrın varmı. Benim kasıklarım kasılıyor çok bu normalmi
Amin canım canım çok sevindim senin adına ya inşallah ikiz olurlar en yakın arkadaşıyla doğar ponçiklerInşallah Allahın izniyle vakti zamanı gelince olucak canım geç olsun güç olmasınAmin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile tez vakitte yaşatsın bu duyguyu ❤ benim yaşım 36 yumurta rezervim az esiminde değerler sınırda çok şükür ilk denememizdi Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla devamı gelir pazartesi belli olucak ikizmi değilmi değerime göre ikiz olma ihtimali var hayırlısı o yüzden dediğim gibi sayıya takılma önemli olan 1 tane olsun oda senin olsun inşallah Rabbim çok aratmadan kucağını doldursun
Bilmiyorum ki benim dozum mu yüksek acaba yada bünyemmi hassas bilemedim canım senin iğne etkisi değildir ya çok erken değilmi kaç dozla başladın senBenimde ağrıyor ya daha bismillah bir doz iğne oldum midem bulanıyor bugün çok yoruldum belki o yüzdendir diye düşünüyorum
Ovitrelle çatlatma iğnesi neden hala devam ediyorsun ki . Ben aşılamada da diğer femara tedavilerimde de Ovitrelle kullandım 36 saat sonra ilişki oluyordu ya da aşılama .E ovitrelle demişsin benim hala o duruyo
Yok canım bulantı hiç yok ama sanki adete bir gün kalır ya biraz ağrın başlar altkasıkta biraz öle benimkiİnanır mısın benim öyle hiç ağrım olmadı aşılamada bile daha çok kasık ağrım oluyordu ben de şaşkınım bunca ilaca nasıl ağrım olmuyor. Gerçi büyüyemedikleri için yumuşlarım ondan ağrımıyor .
İğneler ben de çok mide bulantısı yaptı canım ilk 3 4 gün sabahları çok kötü oluyordum akşama doğru anca geçiyordu tekrar iğne saati geliyordu.
Senin yumuşlar güzel güzel büyüyor canım maşallah.Yok canım bulantı hiç yok ama sanki adete bir gün kalır ya biraz ağrın başlar altkasıkta biraz öle benimki
150 canım ben bugün çok yoruldum o yüzdendir herhaldeBilmiyorum ki benim dozum mu yüksek acaba yada bünyemmi hassas bilemedim canım senin iğne etkisi değildir ya çok erken değilmi kaç dozla başladın sen
Kaç kilosun canım.150 canım ben bugün çok yoruldum o yüzdendir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?