Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Aynen dediğin gibi bak az önce aradım sonuçlar bana geldi canım değerlerin düşük biraz sanırım dedim. Yanlış anlamasın diye hassas davrandım demekki suç bende dedi yüzüme kapattı suç diyor yaaa bunu suç görüyorbu adam öldürecek beni inanki ego tavan neden suç olsun ki bu olay sağlık sigarayı azalsa biraz yediğine içtiğine dikkat et se düzelir oysaki. Biliyormusun keçi boynuzu özü pekmezi var diyorumki bak ben o kadar takviye alıyorum sende ye canım zehir mi sanki diyorki ben kendimden eminim bana gerek yok hala bana laf sokuyor eşler aslında bizim ilk çocuğumuz ben artık böle düşünüyorum

Kız güldürdün beni vallahi bende eşime dedim sorun bende git boşan benden çocuğun olur derim ağlayarakk oluyor böyle şeyler

Nefes0858 canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inşallah ağzın bal yesin bende böle düşünüyorum canım ama arkadaş ta haklı insan korkuyor kafaya takıyor oysaki daha rahat olmamız lazım bu dönemde

Allah razı olsun inşallah sizinde sağlıklı kaliteli yumurtalarınız olur önemli olan 1 yumurta 1 sperm

Ya sana yemin ederim aynıııyız benim eşimde öyle d vit al diyorum sofrada getiriyorm yemem ben diyo keçiboynuzu kaynatıp önüne götürüyorum içmem ben sağlıklıyom diyor. Bende hep kırmamak için sesimi çıkarmıyorum ama ezilen biz oluyoruz. O gün doktorr protein ağırlıklı beslen dikkat et yendiğine içtiğine dedi çıktık doktordan arabada başladı işte sen çok az et tüketiyorsn senin yüzünden olmuyo falan dedi inan ağzıma geldi sen sperm hzıından morfolojinden haberin var mı demek ama yine sustum incitmeyeyim diye ah ah Rabbim bizim yardımcımız olsun valla

Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile kesinlikle stres baş düşman moralinizi yüksek tutun beslenmenize dikkat edin Rabhim ne derse o en iyisini en hayırlısını o biliyor❤ tedavi aşamasındaki arkadaşlarım size tavsiyem eşiniz keçi boynuzu özü kullansın kabak çekirdeği tabi bunu sizde yiyin avakado yiyebiliyorsaniz günde yarım mutlaka yiyin ceviz fındık balık sağlıklı beslenmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum Rabbim yürüdüğümüz bu yolda hayırlısı ile hepimizin yüzünü güldürsün ve annelik duygusunu bizlere yaşatsın

Canım morelini bozma 30 tane toplanıp hiç döllenmeyenler var 1 tane olsun sağlıklı olsun öyle düşün vardır rabbimin bir bildiği
Ben de öyle kendimi motive etmeye çalışıyorum canım . Hep hayırlısını istedim bu zamana kadar nasip böyleymiş . İnşallah hayırlısıyla olur.

On
Bu arada geçen sene arkadaşım ege üniversitesi nde tüp bebek tedavisi gördü şu an ikizleri var Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlad nasip etsin
Bir embriyo dan ikiz Ler mi oldu yoksa çift embriyo transferi yaptilar

Allah yardımcımız olsun gerçekten

İnşallah canım tşk ederim aynenn keçi boynuzu özü bende duydum hemen aldım zaten inşallah sana nasip olan banada nasip olsun duanın böylesi de güzel Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Ah ah canım tedaviye baslamanıza çok sevindim. Sana basından beri eşinden dolayı kaynaklı olabilir diyordum. Bir kere hamile kalmış olman maalesefki sağlıklı spermin olduğunu göstermiyor işte. Sağlıksız sperm demek düşükleri getiriyor. Veya hiç hamile kalınmıyor. Aslında tedavinin en basından doktorun istemesi gerekiyordu sperm testini söylemiştim sana da. Ki problem çıkarsa düzeltip vitamin vs kullandırıp sonra tedaviye baslanması daha sağlıklı oluyor. İnsallah kaliteli embriyoların olur bundan sonra bunun için dua et eşin de gördüğü iyi olmus . Ee tedavinin hangi aşamasındasınız simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…