Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Yaaaa yapma böle olurmu öle şey banada doktorum dedi çok olması değil sağlıklı olması önemli olan diye hem 5 yumurta azmı kız ne güzel işte bence boşuna endişeleniyorsun 2 tane bile 5 güne gitse hadi bilemedin 1 i gitsin yine iyi pozitif olmaya çalış ben inanıyorum sende burda pozitif haberi vercen bize bak görürsünilaca devam ettircekmi peki

Kızlar sperm testinden anlayan varmı?
Canımm ileri hareket 0 gördüğüm kadarıyla ama hareketli %40. Doğal yolla bu sonuca göre olması imkansıza yakın diye biliyorum benim eşimin ileri hızlısıda %4tü. Çok zor ihtimal demişti doktor ama tüp bebek için önemli değil yalnızca morfoloji 1 çıkmış o kötü ama 0 olupta döllenenleri biliyorum Rabbim istedikten sonra. Keçiboynuzu çakiır suyu falan tüketsin eşin sigara içiyorsa azaltsın hatta bıraksın kuzum

Y
Yaaaa gerçekten mi? Çokta emindi kendinden hep beni suçlarcasına konuşuyordu bu duruma çokta üzülmedim vallahi şimdi kendi anlasın benim düştüğüm durumu tşk ederim canım bilgi verdiğin için sigara kullanıyor tabiki çok hemde bakalım doktor ne dicek ileri haraket yok değilmi bende böle anladım çünkü

Canım morfoloji 1 çıkmış normalde 4 normal diyorlar ama burada en son kısmında not diye bişey var o tehşis yazıyor sanırım toplam sperm sayısna göre morfolojiyi belirliyorlar benim eşiminde morfoloji 2 ama sperm sayısı yüksek dr normal dedi mesela

Morfoloji nedir ki? Ayy baya cahil hissediyorum kendimi

Doktor ne zaman değerlendirirçatlıcam

Canım bak “Bu kadar katı bir değerlendirme sonuçları çiftler üzerinde endişe yaratabilir. Ancak endişelenmeye gerek yoktur. Örneğin Kruger'e göre spermleri değerlendirilen bir erkeğin sperm morfoloji değeri %1 çıksa da bu durum baba olmasına engel değildir. Yani aslında sperm sayısı ve hareketliliği yeterli ise tek başına morfoloji düşüklüğü her zaman gebeliğe engel teşkil etmez” diyor bir yerde başka bi sayfada da bunu buldum suan ekliyorum fotoğrafa

Eklentiler

• 0BF8B1C2-D76B-42ED-B01A-BF060BCADCC9.webp
    97,4 KB · Görüntüleme: 26
Yazınızı okudum ve yazmak istedim öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah o 5 yumurtanın birisi size hayırlısı ile bebiş olarak döner hiç yumurta sayısına takılmayın inşallah sağlıklı ve kaliteli olurlar önemli olan bu benimde 3 yumurtam toplantı çok şükür 3de döllenip 5. Güne geldi fakat 1 tanesinin gelişimi 5.gün durdu ve 2si transfer oldu çok şükür pozitif gördüm pazartesi kese için gidicem Rabbim sizlerede hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤ yumurta sayısına takılıp moral bozma olurmu

Bak canım not kısmında yazan tehşisin anlamına baktım ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20210925-142054_Chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 22
Amin hayırlısı ile kucağınıza alın gerçekten yumurta sayısının hiç önemi yok benim yumurtam fazla ama ben sevinmiyorum çünkü önemli olan bir adet sağlıklı embriyo o yüzden sayı hiç önemli değil bysgns

Ya canım kusura bakma ama çok sinir oluyorum eşler böyle yapınca bazen benim eşimde diyor biraz zayıfım ben senin yüzünden olmuyor yemek yemiyosun vitaminli değilsin bu yüzden olmuyor diyor ama eşiminde morfolojisi 3 ileri sperm ileri harekette %4 tü. Morfolojisinin 4 üzeri olması gerekiyor diyorlar. Ben 2 yıldır yumurta takibi çatlatma tedavisi gördüm her seferinde 1-2 ya da 3er yumurtam oluştu doktor çok kaliteli dedi her seferinde ama olmuyordu. Bence bizde sorun eşimde ama hep bana suç atıyor sinirlerim bozuluyor o öyle yapınca. Ya sonuçta sevdiğin insanla evlisin problem sende veya bende ne farkeder birlikte kalkmalıyız bu işin altında ama yok illa kusur bulunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…