Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Bunlar önden gitmiş Çok heyecanlılarsa demekki
Normalde de 3. Güne gidenler de dondurulur.
Smdi 10 tanesi de 5. Güne hangisi gidecek Çarşamba yi bekleyip göreceğiz
Hadi inşallah benimkide 5. Güne kadar devam eder duabedelim hep birlikte

Kızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum. Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492

Hadi canım gözün aydın inşallah bol bol sağlıklı yumoşların olur peki yumurta büyütme ilacına devam ediyor musun

Hakkımızda hayırlısı canım.
Aynı anda güzel haberi mujdeleyelim birbirimize forumda biri vardı elinde ilaç fazla vardı onunla iletişime geçebilirsin

Doğru canım 5 tane güzel yumurta yeter sana. Kan değerlerine göre planlaması güzel. Hadi hayırlısı

Kızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki

Kızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki
Caglunal kuzum bana da koyduğum fotoğraftaki ilaçşarı yazı 30 etlülde cetr. Denen ilaca başlayacakmışım

Eklentiler

• CEA18736-595B-4D8D-A155-32758B5421A3.webp
    16 KB · Görüntüleme: 24
Canım bende Cok fazla ilacım kaldı sana gönderebilirim

Eklentiler

• IMG_20210926_180316.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210926_180315.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210926_180311.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210926_180306.webp
    61 KB · Görüntüleme: 24
Evet tatlım baya yumurtan varmış taze olmaz aynen dinlendirirler 1 ay olsun geç olsun güç olmasın çok sevindim bu arada belki ikizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…