- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Bunlar önden gitmişNeden 3 tane dondduracaklar bana donduracagkz demediler canım
Hadi inşallah benimkide 5. Güne kadar devam eder duabedelim hep birlikteBunlar önden gitmişÇok heyecanlılarsa demekki
Normalde de 3. Güne gidenler de dondurulur.
Smdi 10 tanesi de 5. Güne hangisi gidecek Çarşamba yi bekleyip göreceğiz
Hadi canım gözün aydın inşallah bol bol sağlıklı yumoşların olur peki yumurta büyütme ilacına devam ediyor musunKızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum.Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492
Hakkımızda hayırlısı canım.Kızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum.Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492
Evet devam dedi 7 kutu daha yazdıHadi canım gözün aydın inşallah bol bol sağlıklı yumoşların olur peki yumurta büyütme ilacına devam ediyor musun
Saol yavrum bugün vurulmam lazım mış az önce arandım hemde 2 doz dedi yetişmez istesem deHakkımızda hayırlısı canım.
Aynı anda güzel haberi mujdeleyelim birbirimizeforumda biri vardı elinde ilaç fazla vardı onunla iletişime geçebilirsin
Anladım canım cumartesi bence opu olurEvet devam dedi 7 kutu daha yazdı
Doğru canım 5 tane güzel yumurta yeter sana. Kan değerlerine göre planlaması güzel. Hadi hayırlısıKızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum.Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492
Sanırım bende öle düşündümAnladım canım cumartesi bence opu olur
İnşallah canım emeklerim karşılığını alırımDoğru canım 5 tane güzel yumurta yeter sana. Kan değerlerine göre planlaması güzel. Hadi hayırlısı
Kızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim kiKızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum.Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492
Kızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki
Gonal f yı kullanmaya devam edicen mi pekiKızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki
Evet canım devam dozda aynıGonal f yı kullanmaya devam edicen mi peki
Anladım canımEvet canım devam dozda aynı
Evet o ilaç fazlası benimdi eğer ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirimHakkımızda hayırlısı canım.
Aynı anda güzel haberi mujdeleyelim birbirimizeforumda biri vardı elinde ilaç fazla vardı onunla iletişime geçebilirsin
Canım bende Cok fazla ilacım kaldı sana gönderebilirimKızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum.Ballikko EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Kardelen060492
Evet tatlım baya yumurtan varmışKızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?