- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
Enfeksiyon sebebiyle kaybettim cnm.nasipi yokmuş.1ekimde 2.transferim olacak .sen ne durumdasın suanÇok geçmiş olsunneden kaybettiniz
Oyy canımm çok sevindim hadi gözün aydın 13 tanesi kaçıncı olacak yaniHayalperestttttttt Caglunal M Merveecn canlar 13ü de sağlam
3 tanesi önden gidiyormuş dondurulacak bugün
Allahıma Şükürler Olsun
3. Gün bugün.Oyy canımm çok sevindim hadi gözün aydın 13 tanesi kaçıncı olacak yani
Ay önden giden mi oluyormuş o nasıl oluyor acaba3. Gün bugün.
3 tanesi önden gittiği için bugün dondurulacak.
10 tanesi için çarşambayı bekleyeceğiz
Çok Aceleciler sanirim. Kavuşalım bı an önce diyeAy önden giden mi oluyormuş o nasıl oluyor acaba
Çokkk sevindim kuzummm yaaaHayalperestttttttt Caglunal M Merveecn canlar 13ü de sağlam
Allahıma Şükürler Olsun
AminnnnnÇokkk sevindim kuzummm yaaaAllah pozitif haberlerinide buraya yazmanı nasip etsin darısı bizlerin başına canım
Ayyy evet annesi seni bekliyorlar demekkiÇok Aceleciler sanirim. Kavuşalım bı an önce diye
Darısı başımızaÇokkk sevindim kuzummm yaaaAllah pozitif haberlerinide buraya yazmanı nasip etsin darısı bizlerin başına canım
Gerçekten mi seni araadilar mi nasıl yani 3 tane mi ilerliyo diğerleri dondduracaklarHayalperestttttttt Caglunal M Merveecn canlar 13ü de sağlam
Allahıma Şükürler Olsun
Abla daha aramadilar beniiiiİnşallah canım aralar seni çok heyecanlı
Ah canımmm gözün aydınnn çok şükürrrHayalperestttttttt Caglunal M Merveecn canlar 13ü de sağlam
Allahıma Şükürler Olsun
Bekle canımm ararlarAbla daha aramadilar beniiii
Bekle canımm ararlar
Oyy canım bak ne güzel 6 tane embriyon var illaki hepsi gelişim göstermiyor inşallah 6 tanesi sağlıkla ilerlerAblaaaaaa aradilarrrr 6 tane gelişmesi devam ediyor dediler kizlarrrr aradılar
6 tanesi gelişim göstermiş iletiyor deidlerçok duygulandım ya kızlar annelik bumu olsa gerek sanki bana doğru geliyorlar
Amin amin inşallah abla önceden 5 tane dollenmis dediler şimdi 6 tane ilerliyor dediler çok mutlu oldumOyy canım bak ne güzel 6 tane embriyon var illaki hepsi gelişim göstermiyor inşallah 6 tanesi sağlıkla ilerler
Çok iyi maşallah hadi gözün aydın canımAmin amin inşallah abla önceden 5 tane dollenmis dediler şimdi 6 tane ilerliyor dediler çok mutlu oldumyarın yine arayacaklar ve çarşamba günude arayacaklar baklaim transfer ne zaman olur rabbim bebeislerimjzi korusun
Dualarınızı bekliyorum devamını bekliyorum .Çok iyi maşallah hadi gözün aydın canım
3 tanesi bugün dondurulacak.Gerçekten mi seni araadilar mi nasıl yani 3 tane mi ilerliyo diğerleri dondduracaklar
Neden 3 tane dondduracaklar bana donduracagkz demediler canım3 tanesi bugün dondurulacak.
Diğerleri takip edilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?