Çok geçmiş olsun kardeşim Rabbim insalah hayirli haberler versin .nerede yapmistin hangi doktor inşallah en kısa zamanda iyilesirsin yaş kaçtı insalah hepsi sağlıklı olurTeşekkür ederim inşallah40 tane vardı ama kaçı dolu çıktı bilmiyorum yarın söyleyecekler ohss için hastanede tutyor şu an baya bir ağrım var serum takviyesi yapıyorlar
Sabah 10da hastanede olacağım canım. Muhtelemen 12ye kadar bitmiş olur çünkü çatlama iğnesini dün gece 12de yapmıştım 34 36 saat arasında opu yapılıyormuş.Demi haklısınpeşpeşe sürecimiz inşallah arka arkaya sonuçlarımızın müjdesinide veririz inşallah anestezi korkulacak Bi işlem değil vücudun çok rahatlıyor aksine böle hafif baygın gibi oluyorsun istesende gergin olamazsın zaten hiç tedirgin olma saat kaçta peki gidicek sin?
Gerçekten öyle ya zaten tüp bebeğe para veriyorsun birde ilaçlar zor bir durum200 civarı aldık çok pahalı canım ya ilaçlar 5 kutu verdi bana
Ay inşallah rabbim o günleri göstersin hepimize canım❣Çok güzel bı an ve çok heyecanlı bekleyiş. Asla gerilme sadece yumurcağa kavuşacağın anı düşün
Hastanede hastaneye değişir aslında başta söylüyor benim hastanede 2.500 tlKızlar embriyo dondurma ücreti ne kadar bilen varmı Raporlu veya raporsuz ne kadar ?
Gözün aydın canım maşallah bir sürü sağlıklı embriyoların olur inşallah . Olsun zor kısmı atlattım şifayla çıkarsın 2 güne .Teşekkür ederim inşallah40 tane vardı ama kaçı dolu çıktı bilmiyorum yarın söyleyecekler ohss için hastanede tutyor şu an baya bir ağrım var serum takviyesi yapıyorlar
Teşekkür ederim canımHastanede hastaneye değişir aslında başta söylüyor benim hastanede 2.500 tl
Maşşallah canım baya yumurtan çıkmış bende korkuyorum ohss olurum diye çok mu ağrın oluyorTeşekkür ederim inşallah40 tane vardı ama kaçı dolu çıktı bilmiyorum yarın söyleyecekler ohss için hastanede tutyor şu an baya bir ağrım var serum takviyesi yapıyorlar
Benim İstanbul sisli Bahçelievler Medikal Park hastanesi Altınbaş ünv hastanesiHerkes hastanelerini yazabilir mi?
Hayalperestttttttt Caglunal M Merveecn esraesraesr bysgns
Topic bizimmis ya
Evet baya Bi hemde canımGerçekten öyle ya zaten tüp bebeğe para veriyorsun birde ilaçlar zor bir durum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kardeşim Rabbim insalah hayirli haberler versin .nerede yapmistin hangi doktor inşallah en kısa zamanda iyilesirsin yaş kaçtı insalah hepsi sağlıklı olur
İzmir tavmergen canımHerkes hastanelerini yazabilir mi?
Benim Bahçeci Umut
Topic bizimmis ya
S sharonandhope gel gel
Evet baya ağrım var tuvalete de gidemiyorum korkudan ağrı kanama olacak diyeMaşşallah canım baya yumurtan çıkmış bende korkuyorum ohss olurum diye çok mu ağrın oluyor
Benim de özel Isparta hastanesiHerkes hastanelerini yazabilir mi?
Benim Bahçeci Umut
Topic bizimmis ya
S sharonandhope gel gel
Pendik vm medical park canım bu arada bende bahçeciye gidicektim normalde ama bu doktora içim ısındı gitmedimHerkes hastanelerini yazabilir mi?
Benim Bahçeci Umut
Topic bizimmis ya
S sharonandhope gel gel
Kız bu pcolarda ne çekiyor adet olunca ağrı opu olur ohss çıkar meydana ay hiç dert bitmiyor tez zamanda iyileşirsin inşallah canımEvet baya ağrım var tuvalete de gidemiyorum korkudan ağrı kanama olacak diye
Bahçelievler Medikal ParkHerkes hastanelerini yazabilir mi?
Benim Bahçeci Umut
Topic bizimmis ya
S sharonandhope gel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?