Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Çol sevindim ne güzel transfer oluyorsun inşallah pozitif haberini alırız

Ohh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırız

Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah dualarım hepinize

Ohh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah en çok korktuğum kısımdı ama şükür çok kolay geçti korktuğuma, stres olduğuma değmedi. İnşallah gerisi de böyle kolay ve güzel geçer . Sıra sizde darısı başınıza kolayca atlatın İnşallah Caglunal ile

Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah dualarım hepinize
Tatlımnmmm sağ ol ❣
Transferin yarınmış. Ohh maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah 10 gün sonra parti var

Çok güzel çok sevindimyarın hayırlı haberler alırsın inşallah mrkla bekliyorum

Kızlar bende az önce muayene oldum yumurtalarım büyümüşler 18mm civarı olmuşlar 18 mm den küçüklerde var cuma günü opu olcak Allah nasip ederse bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bana kan aldı yine kan sonucuna göre benden haber bekle dedi herşey yolunda gidiyor Allahıma hamd olsun sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…