- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Çol sevindim ne güzel transfer oluyorsun inşallah pozitif haberini alırızKizlarr gunaydinlarrrrrrrr
Beni aradılar 6 tanesi gelişim sağlamış elhamdülillah çok şükür ya çok mutlu oldum ya çok duygulandım
Yarın saat 08:45 te Transferiniz yapılacaktır dediler ve idrara sıkışık olmanız gerekir dediler
Bugun gördüğüm rüya ile rabbim hayırlı sonuçlar gösterdi.
Bundan sonra içinde rabbim herşeyin en hayırlı olanı nasip etsin rabbim herkese nasip etsinsizlerin duasına çok ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum kardeşlerim güzel anne adaylarim
Ohh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırızCanım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldik
6 tane yumurta toplanmış. Yarın haber vereceklermiş
Amin inşallah rabbim hakkimizda hayırlısı ni nasip etsinÇol sevindim ne güzel transfer oluyorsun inşallah pozitif haberini alırız
Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallahCanım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldik
Bat nedir acaba??Merhaba benim de eylül son hafta bat. Ve tüp bebeğe başlanacak. Benim 2 defa aşılama süreci de oldu ve o süreçte covid aşı olmadım. Siz aşı oldunuz mu
İnşallahOhh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırız
Tatlımnmmm sağ ol ❣Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallahdualarım hepinize
Yok aç tok fark etmiyor dediler ben akşamüstü verdim.Kızlar aptt pt ınr protomin zaman crp testi sabah aç karnına mı yapılıyor bilginiz var mı
İnşallah canım belli mi kaç yumurta toplandıİnşallahen çok korktuğum kısımdı ama şükür çok kolay geçti korktuğuma, stres olduğuma değmedi. İnşallah gerisi de böyle kolay ve güzel geçer . Sıra sizde darısı başınıza kolayca atlatın İnşallah Caglunal ile
Süper sağolasın canımmYok aç tok fark etmiyor dediler ben akşamüstü verdim.
Çok güzelCanım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldik
Beklenen adet tarihinin kısaltması canım. Yani Eylül ün son haftası adetini bekliyor arkadaşBat nedir acaba??
Kızz ne çabuk oldunBen regl oldummm
Ve yarın embriyolarimin 5. günü
Çok heyecanliyimmmm
Valla ya herşey o kadar hızlı ilerliyor ki maşallahKızz ne çabuk oldunhadi gözün aydın sağlıkla kucağına alcaksın inşallah
Embriyoların için çok sevindim. Ama neden regl oldunki canım opu sonrası regl mi olunuyorBen regl oldummm
Ve yarın embriyolarimin 5. günü
Çok heyecanliyimmmm
Evet canım Dr um bana dedi hemen olursun diye. 5 gün geçti oldumEmbriyoların için çok sevindim. Ama neden regl oldunki canım opu sonrası regl mi olunuyor
Bende mi regl olucam opu sonrası peki?Evet canım Dr um bana dedi hemen olursun diye. 5 gün geçti oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?