Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kızlar doktordan geldim şuanlık iyi 20 yumurta görünüyor gonal f ye aynı doz devam dedi bide cetrodi ye mi diye bir ilaç yazdı ismini anlamadım reçete yazıyordu cumartesi yine kontrol var bakalım

Hadi gözün aydın canım

Canım 12 gün sonra mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah darısı bizlere şuan transfer edilen embriyo kaçıncı günmüş

Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın

EzgininAnnesi canım senin kaç yumurtan oluştu kaçıncı güne gittiler anlamadım ben

Bugün 5. Gün.
3. Günde 13 tane vardı 10 u izlemede 3 u dondurulacaktı.
Bugüne sadece 4 tanesi gitmiş
2 si dondurulacak 2 si izlenecekmiş.
Kafam karman çorman oldu
Yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek doktor

Merhaba ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi. Simdi 2.ye basladık. ilk kontrolum adetin 2. gunu hersey normaldi. 5. gunu bi parca dustu ve kanama bitti. Dun kontrol vardi bunu doktoruma soyleyince lh ve progesteron bakilmasini istedi normal degerde cıktı ultrasondada her sey normal gorunuyor. Dusundugjmuz gibi korkulcak bisey yok, sans verelim sureci bozmayalım simdilik iptal etmeye gerek yok. Cuma gunu tekrar kontrol edeljm rahim kalinligina gore karar veririm dedi doktorum. Insallah bi sorun cıkmaz yarım kalmaz

Bugün 5. Gün.
3. Günde 13 tane vardı 10 u izlemede 3 u dondurulacaktı.
Bugüne sadece 4 tanesi gitmiş
2 si dondurulacak 2 si izlenecekmiş.
Kafam karman çorman oldu
Yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek doktor
Evet canım 5. Güne ulaşan kaç tane varmış onu sor doktora 3 günde olan baya var ama oda iyi

Tüm Moralim Alt üst oldu. Aslında iyi biliyorum ama niyeyse bı huzursuzluk oldu
Benimde 17 tane yumurta toplandı, 12 sine işlem yapıldı, 3. günde 6 tane vardı, 5. gün 3 tane kaldı , ve ben 3 tane kaldığını transfer günü öğrendim ve aşırı moralim bozuldu. Sonra dr. la görüştüm beni epey rahatlattı. Yalnız değilsin hayatım.

Sağol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…