- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Ne bilim 13 taneden bir anda düşünceOlsun tatlım ya 2 tane varmış bak ne güzel ya ben napayım kuzum5 yumurta var ki bilir ne olcak. 1 tane yede razıyım yeterki olsun
Yok yavrum kaliteli 2 tane var ne güzel hiç sıkıntı yapma bence tek yumurtayla ikiz olan okudum formda benNe bilim 13 taneden bir anda düşünceçok kötü oldum
Bende de işte insan ister istemez kötüyü düşünüyorYok yavrum kaliteli 2 tane var ne güzel hiç sıkıntı yapma bence tek yumurtayla ikiz olan okudum formda ben
Evet haklısın iyi düşün iyi olsun inşallah doktor olumlumu konuşuyor pekiBende de işte insan ister istemez kötüyü düşünüyor
Evet haklısın iyi düşün iyi olsun inşallah doktor olumlumu konuşuyor peki
Hadi gözün aydın canımRutin muaynemi neden çağırdı acaba bende merak ettim çıkınca yaz olurmu canımbenide doktorum aradı gece 12 de çatlatma iğnesi vurulcam cuma sabah 9 da opum var Allah ın izniyle ben senden duyuyorum kafama takıldı tatlım yaa adetliyken mi transfer oluyor bebek kanama olması şartmıki taze transfer olucak benim
Canım 12 gün sonra mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah darısı bizlere şuan transfer edilen embriyo kaçıncı günmüşKizlar meraba ben geldim .
Sabah saat 8:45 gibi transferim oldu çok şükür güzel geçti .
45 dk dinlendikten sonra eve geldim şuan evde uzanıyorum ara sıra ağrılarım oluyo çok normalmiş dedi doktor 12 gün sonra sonucu belli olur dedi 3 tane kaliteli embriyo dondurdum ve geri gelenlerde iyi sağlıkli olursa onlarida donduracagim .
Guzeldi elhamdülillah baklaim hayriki sonuçlar alalım darısı buradaki güzel annelere gelsin
Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasınMerhaba , bende ilaçlar bulantı yapmadı sadece halsizlik yaptı. Bugün opunun 3. Günü hakla hastanedeyim. Haftaya salıya kadar yatış verdi. Karında asit birikimi var. En zor günlerin ctesi pazar ptsi olacak karnın çok şişecek dedi. Serum takviyesi ve ilaçlarla yatıyorum.
Evet canım 5. Güne ulaşan kaç tane varmış onu sor doktora 3 günde olan baya var ama oda iyiBugün 5. Gün.
3. Günde 13 tane vardı 10 u izlemede 3 u dondurulacaktı.
Bugüne sadece 4 tanesi gitmiş
2 si dondurulacak 2 si izlenecekmiş.
Kafam karman çorman oldu
Yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek doktor
4 tane canım bugüne gelenEvet canım 5. Güne ulaşan kaç tane varmış onu sor doktora 3 günde olan baya var ama oda iyi
Gayet iyi canım olacak seninki bak gör4 tane canım bugüne gelen
2 si dondurulacakmış 2si de izlemede
Tüm Moralim Alt üst oldu. Aslında iyi biliyorum ama niyeyse bı huzursuzluk olduGayet iyi canım olacak seninki bak gör
Benimde 17 tane yumurta toplandı, 12 sine işlem yapıldı, 3. günde 6 tane vardı, 5. gün 3 tane kaldı , ve ben 3 tane kaldığını transfer günü öğrendim ve aşırı moralim bozuldu. Sonra dr. la görüştüm beni epey rahatlattı. Yalnız değilsin hayatım.Tüm Moralim Alt üst oldu. Aslında iyi biliyorum ama niyeyse bı huzursuzluk oldu
Sağol canim.Benimde 17 tane yumurta toplandı, 12 sine işlem yapıldı, 3. günde 6 tane vardı, 5. gün 3 tane kaldı , ve ben 3 tane kaldığını transfer günü öğrendim ve aşırı moralim bozuldu. Sonra dr. la görüştüm beni epey rahatlattı. Yalnız değilsin hayatım.
Tmm canım hayırlısı olsunYarın sabah çağırdı randevu bakalım
20 yumurta çok güzel maşallahKızlar doktordan geldim şuanlık iyi 20 yumurta görünüyor gonal f ye aynı doz devam dedi bide cetrodi ye mi diye bir ilaç yazdı ismini anlamadım reçete yazıyordu cumartesi yine kontrol var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?