- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Amin inşallahValla ya herşey o kadar hızlı ilerliyor ki maşallah
Allah'ım sonunu hayırlı etsin
Canım benimde 13.30 randevum var bakalım yumoşlar ne durumda hadi seninde az kaldıKızlar bende az önce muayene oldum yumurtalarım büyümüşler 18mm civarı olmuşlar 18 mm den küçüklerde var cuma günü opu olcak Allah nasip ederse bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bana kan aldı yine kan sonucuna göre benden haber bekle dedi herşey yolunda gidiyor Allahıma hamd olsun sizlerde durumlar nasıl
Yapacak kuzum. Bol su ile iç
İğnenin saatini dakikası dakikasına yap canım sakın kaçırmaKızlar bende az önce muayene oldum yumurtalarım büyümüşler 18mm civarı olmuşlar 18 mm den küçüklerde var cuma günü opu olcak Allah nasip ederse bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bana kan aldı yine kan sonucuna göre benden haber bekle dedi herşey yolunda gidiyor Allahıma hamd olsun sizlerde durumlar nasıl
Kız diyorumki hamile kalınca da mı böyle bulanacakYapacak kuzum. Bol su ile iç
Ooooo orasını düşünürsek; yolda otobüste ani sıkışmalarKız diyorumki hamile kalınca da mı böyle bulanacakyandıkk
Ayyy evet çok güzel günler bizi bekliyorOoooo orasını düşünürsek; yolda otobüste ani sıkışmalarev iş arası mide bulantısı oooo
Tmm tatlım haber gelir gelmez vurcam hemenİğnenin saatini dakikası dakikasına yap canım sakın kaçırma
Normal benimde oluyor tuzlu çubuk kraker çizi atıştıyorum bulanınca canım
Demi demiOoooo orasını düşünürsek; yolda otobüste ani sıkışmalarev iş arası mide bulantısı oooo
Evet az kaldı balım sıra sende bakalım Bi tık öndeyim sendenCanım benimde 13.30 randevum var bakalım yumoşlar ne durumda hadi seninde az kaldı
Ben Oldum aksam sende olacaksınEzgininAnnesi tatlım opu sonrası bende reglimi olucam regli oluncamı transfer olucak
Aynen bende haftaya opu olurum diye tahmin ediyorum bakalımEvet az kaldı balım sıra sende bakalım Bi tık öndeyim senden
İlaçlardandır diye düşünüyorum bende olmadı çünküKızlar sizde göğüs hassa ne zaman başladı 2 gündür feci acıyor transferden sonra böle olması gerekmiyor muydu çok erken değil mi
Doktor bakacak kişiye göre değişiyor genede 1 yada 2 adet dönemi geçiriyorlar doktorlarEzgininAnnesi tatlım opu sonrası bende reglimi olucam regli oluncamı transfer olucak
İnşallah 1 tane yeter ya 2. Yi kim bekleyecek. Bı xe Rahim dinlendirme ücretiDoktor bakacak kişiye göre değişiyor genede 1 yada 2 adet dönemi geçiriyorlar doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?