- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Canım yumurtaların boyutuna bakacak dr. Sonra uygunsa çatlatma iğnesi yapıyor sonra yumurtaları topluyor embriyoların döllüyorlar doktrun seni söylüyor sen nerde tedavi oluyorsun istanbul muMrb kızlar bende tüp bebek tedavisine başladık ve bugün ignelerimi aldım 1 hafta sonra tekrar muayene gideceğiz yumurta toplama işlemine lütfen bu konudan sonrası için bilenler bana yardımcı olabilir mi
Ben yasak olduğunu duymuştum ama net bilgim olmadığınıda belirttim. Benim doktorum bu konuda soru sormadı konuyu hiç açmadı herkesin doktoru ve her doktorun öngörürüsü farklıdır. En güzeli arkadaşın bu konuyu doktoruyla görüşmesi yorumunuz için tşk ederimBenim doktorum transferden 3 gün öncesine kadar yaptırabilirsin dedi ve kesinlikle yaptırmamı önerdi.hamilelere aşı vurmak yasak değil bu arada
Merhaba canım tedavin hayırlı olsunMrb kızlar bende tüp bebek tedavisine başladık ve bugün ignelerimi aldım 1 hafta sonra tekrar muayene gideceğiz yumurta toplama işlemine lütfen bu konudan sonrası için bilenler bana yardımcı olabilir mi
Hangi hastane sızıntısı canım bugün gittik ignelerimizi aldık .Merhaba canım tedavin hayırlı olsunbilen arkadaşlar cvp verirler sana daha bu konuda benimde bilgim yok bu hafta bende ilaçlara başlıycam
Evet ben İstanbul medikal Park hastanesi bahçelievlerCanım yumurtaların boyutuna bakacak dr. Sonra uygunsa çatlatma iğnesi yapıyor sonra yumurtaları topluyor embriyoların döllüyorlar doktrun seni söylüyor sen nerde tedavi oluyorsun istanbul mu
İnşallah hayırlısı olur canım sorun neydi iğnelere başladın mıEvet ben İstanbul medikal Park hastanesi bahçelievler
Neden kızdın şimdi anlamadımBen yasak olduğunu duymuştum ama net bilgim olmadığınıda belirttim. Benim doktorum bu konuda soru sormadı konuyu hiç açmadı herkesin doktoru ve her doktorun öngörürüsü farklıdır. En güzeli arkadaşın bu konuyu doktoruyla görüşmesi yorumunuz için tşk ederim
Hayırlı olsun canım stres yapma şöyle düşün vardır bunda bir hayır sorun neydi sendeSelam Güzeller
Bende geldimmm. Şuan 2. gün Gonal f 450 ml ve Merional 150 ml ile başladık. Cumartesi de kontrolüm var. Bahçeci de Sabri Beyde tedavi görüyorum. Tek sorunum Ssk Çıkan Raporumu İptal etti2 Aşılama şartı istiyormuş. Dr bana dedi aşılama sizde tutmaz. Neyse onu stresini unutmak istiyorum
İnşallah Hakkımızda Hayırlısı Olsun
Başaracağız
Erkek infertilitesi canım. Sorun eşimden kaynaklı.Hayırlı olsun canım stres yapma şöyle düşün vardır bunda bir hayır sorun neydi sende
Anladım canım hayırlısı olur inşallahErkek infertilitesi canım. Sorun eşimden kaynaklı.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Bende yeni transfer oldum beklemedeyim. Bugün 3. Günüm zaman geçmiyorKızlar 32 yaşındayım Eylül 20 si bat tarihimi bekliyorum tüp bebek tedavim başlıyor inşallah,dualarınızı eksik etmeyin bu süreçte yaşadığım her tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum soru cevap yaparak birbirimize faydalı olabilceğimizi düşünüyorum
Ben izmirdeyim doktorumun adı hasan yıldız özel hastasıyım ben daha iğnelere başlamadmki tatlımHangi hastane sızıntısı canım bugün gittik ignelerimizi aldık .
Bugün ilk ignemi 17:30 vurduk inşallah tutar hep dua ediyorum birde birşey daha sormak istiyorum ben adetin 4. Gün iğneyi vurdum herhangi bir sorunu olurmu
İlk deneme benimde bata 4 gün kaldı heyecan doruktaSizinde mi ilk deneme benimde dua edelim birbirimize siz nerde yaptiniz ve şuan hangi aşamadasiniz
Merhaba canım sanırım doktorun ilk yumurtlama tedavisiyle denemek istemiş inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay bebeğin gelir Bi tık bana verilen fiyattan fazla seninki 20 bin belki maksimum fiyat cıkarmıştır bilemiyorum hani bazen ek ilaç vs. Çıkıyor ya belki o şekilde hesaplanmıştır banada rahimle ilgili test yapılmadı Bi düşüğüm var dedim gerek yok o zaman dediMerhaba, bende yumurta rezervim çok az şimdilik doktor gonal f verdi bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vurdu.
Bu ay olumsuz olursa tüp bebek tedavisi yapılacak tolam da 20 bin tutar dedi bu fiyat normal mi .
Benim rahimde sıkıntı yok tüplerde açık rahim filmi çekindim. bana rahimle ilgili hiç bir test yapmadı.
Merhaba hayırlı olsunMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Bende yeni transfer oldum beklemedeyim. Bugün 3. Günüm zaman geçmiyor
İnşallah canım opu işlemin nasıl geçti kimisi çok ağrısı olduğunu yazmış kimisi hafif demiş kişiden kişiye değişiyor sanırımBende başladım Ağustos 30 da opo işlemim oldu Ekim'de inşallah transfer olacak beklemedeyim rabbim herkesi sevindirsin inşallah
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah burda birbirimize güzel haberler veririzSelam Güzeller
Bende geldimmm. Şuan 2. gün Gonal f 450 ml ve Merional 150 ml ile başladık. Cumartesi de kontrolüm var. Bahçeci de Sabri Beyde tedavi görüyorum. Tek sorunum Ssk Çıkan Raporumu İptal etti2 Aşılama şartı istiyormuş. Dr bana dedi aşılama sizde tutmaz. Neyse onu stresini unutmak istiyorum
İnşallah Hakkımızda Hayırlısı Olsun
Başaracağız
Ben kızmadım yanlış algıladınız sanırım yada ölemi hissettirdim bilemiyorum sizeNeden kızdın şimdi anlamadımBen dedim diye zaten gidip aşı olmaz tabi ki doktorunun ne dediği önemli ama hani burada da başımızdan geçenleri anlatıyoruz ya o yüzden yazdım
Teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimizinMerhaba hayırlı olsunnasıl geçiyor belirti varmı dicem ama olmaz sanırım daha 3 gün erken şimdi baya heycanlısındır tahmin edebiliyorum inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?