- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Anladım canım maşallah size5. Gün embriyo 4ba kalitede bir embroyoydu güzeldi yani.Transferden sonra iki gün dinlendim diğer günler yürüyüş yaptım doktor önerdi bana güzel sağlıklı beslendim ağır iş yapmadım ve stresten uzak durdum.3.günümde kasığımda hafif batmalar oldu sadece adet sancısı gibi 10. Güne kadar ara ara oldu
Geçen sefer ben de yemiştim kabak çekirdeği, ananas ama bi faydasını görmedim canım da hiç istemiyo yemedim bu seferTeşekkürler cevabınız içinBende ananas, havuç, her gün bir avuç kabak çekirdeği, kuru dut ve bir avuç badem yiyorum. Her sabah haşlanmış yumurta ve laktozsuz süt
4. Günüm :) 3.gün embriyosu iki tane transfer edildi. Birinci kaliteKaçıncı gününüz bugün ve kaçıncı gün embriyo
Hayırlısı olsun inşallah canım4. Günüm :) 3.gün embriyosu iki tane transfer edildi. Birinci kalite
İğnede göğüse etki ediyor iyi oldu bunu söylemen tşk ederim canımEvet canım var ama çatlatma iğnesinden sonra o hassasiyet henüz hiç gitmedi. Devam etmekte
Ayyyy çok tebrik ediyorum sizi maşallahKızlar merhaba bende 4 Eylülde transfer oldum pcos hastasıyım başkada sorunumuz yoktu .Benim 2.denememdi bu tüp bebekte ilki tutmadı.
Size umut olsun yazıyorum ..
Transferim oldu 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu bir adet .
5. Gün idrar testi yaptım ben biraz sabırsızım böyle konularda varsa da yoksada idrar testi yaparım dünyayının sonu değil sonuçta.
Beşinci gün silik çıktı .6.gün daha net oldu.7.gün test baya kırmızılaştı koyulaştı .8.gün kan verdim 110 çıktı doktorum çok iyi dedi değer iki gün sobra tekrarladım 370 oldu değerim umudum bitmişken evladım tutunmuş .Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericezİnşallah hep birlikte burda yazarız ben de bugün 2. İgnelerimi vuracam birbimize çok dua edelim rabbim herşeyin ennhayirli olanı nasip etsin
Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericezİnşallah hep birlikte burda yazarız ben de bugün 2. İgnelerimi vuracam birbimize çok dua edelim rabbim herşeyin ennhayirli olanı nasip etsin
Canım yürüyüş dışarıda yaptın demi mesela bir saat falan yürüdünüz mü yada evde yavaş yavaş yürüyüş mü2 günden sonra ağır haraketlerlemi devam ediyorsun hayatına yoksa normale dönüyormusunAnladım canım maşallah sizevalla ben aşırı sağlıklı besleniyorum diyemicem bu sefer sağlıklı şeyler de yiyorum sağlıksız da karışık Embriyo kaliteniz güzelmiş sımsıkı tutunup kalsın annesinde minnoş
Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericez
Canım yürüyüş dışarıda yaptın demi mesela bir saat falan yürüdünüz mü yada evde yavaş yavaş yürüyüş mü2 günden sonra ağır haraketlerlemi devam ediyorsun hayatına yoksa normale dönüyormusun
Yok canım tutma ihtimali ve 3./5. Gün embriyosu olmasının pek alakası yok. Şöyle ki riske atılmak istenmiyor embriyo, özellikle az yumurta olduğunda ve ileri yaş gruplarında embriyonun 5. Güne ulaşamama ihtimalini düşünüp ve anne rahminin de laboratuvar ortamından daha iyi olduğu düşünülerek 3. Günde bırakılıyor..Ayyyy çok tebrik ediyorum sizi maşallahAllah önce bu topik tepkilere sonrada isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah kuzum 5 günde belli ediyor kendini demekki biliyorum bende dayanamıcam erken test yapıcam çünkü çok sabırsızım benim doktorum taze transfer yapcak büyük ihtimalle net bilmiyorum ama bu ay transfer olur adet sonrası 2 haftalık bir süreç demişti çünkü. Benim mrk ettiğim beşinci günün embriyosıyla olan transfer dahamı sağlıklı oluyor. 3 gün olsa mesela tutma ihtimali düşükmü oluyor
Anladım şimdi ben 32 yaşındayım acaba riskli gruptamıyım sence bir sorum daha olacak tüp bebek tedavisinde doktor da önemli oluyor demi yoksa sadece bizimlemi alakalı bu durum doktorundan etkisi oluyordur illaki değilmiYok canım tutma ihtimali ve 3./5. Gün embriyosu olmasının pek alakası yok. Şöyle ki riske atılmak istenmiyor embriyo, özellikle az yumurta olduğunda ve ileri yaş gruplarında embriyonun 5. Güne ulaşamama ihtimalini düşünüp ve anne rahminin de laboratuvar ortamından daha iyi olduğu düşünülerek 3. Günde bırakılıyor..
Bu arada kafamda deli sorular varİğnede göğüse etki ediyor iyi oldu bunu söylemen tşk ederim canım
İkiside güzel ama 5. Gün embriyosu daha hücreli olduğu için ve kaliteli olduğu için tutma şansı daha yüksek ve 5.günde veya 6 ,7 günde en geç çıkıyor testlerde .Transfer olursan yaz bana muhakkak duacınımAyyyy çok tebrik ediyorum sizi maşallahAllah önce bu topik tepkilere sonrada isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah kuzum 5 günde belli ediyor kendini demekki biliyorum bende dayanamıcam erken test yapıcam çünkü çok sabırsızım benim doktorum taze transfer yapcak büyük ihtimalle net bilmiyorum ama bu ay transfer olur adet sonrası 2 haftalık bir süreç demişti çünkü. Benim mrk ettiğim beşinci günün embriyosıyla olan transfer dahamı sağlıklı oluyor. 3 gün olsa mesela tutma ihtimali düşükmü oluyor
Hmm bu konu önemli canım yaa doktoruna bir danış istersen çünkü onun emilmesi lazım içeride ki etkili olsun demi istersen vakit kaybetmeden doktorunla görüşBu arada kafamda deli sorular varprogestan 200 mg vajinal fitil kullanıyorum günde 3 kere. Ve doktorum yan etkisi fazla olduğu için ve daha çok etkisinin olduğunu düşündüğü için bu şekilde kullanmamı söyledi. Ama kullandığım zaman çok ileri ittirmeme rağmen bazen komple geri gelmiş oluyor. Bu da benim kafamı karıştırıyor
Tmm yazıcam tabiki daha neler sorucam nelerİkiside güzel ama 5. Gün embriyosu daha hücreli olduğu için ve kaliteli olduğu için tutma şansı daha yüksek ve 5.günde veya 6 ,7 günde en geç çıkıyor testlerde .Transfer olursan yaz bana muhakkak duacınım
Rica ederimTmm yazıcam tabiki daha neler sorucam nelertşk ederim ilgilendiğin için
Doktorum vücudun gerekli olan kısmını aldığını geri kalanı attığını, durumun normal olduğunu söyledi ama bugün komple geldi ilaç. Benm de kafam karıştı. Doktorumla yarın detaylı görüşeceğim. Ağızdan içemem çok baş dönmesi kusma yapıyor. Vajinal aldıktan sonra da ya 15 dakika uzanman yada 15 dakika yürümen lazımmış vücut ısınla emilmesi için. Bense akşama kadar masa başı bir işteyimHmm bu konu önemli canım yaa doktoruna bir danış istersen çünkü onun emilmesi lazım içeride ki etkili olsun demi istersen vakit kaybetmeden doktorunla görüş
Amin inşallahAmin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericez
Canım yürüyüş dışarıda yaptın demi mesela bir saat falan yürüdünüz mü yada evde yavaş yavaş yürüyüş mü2 günden sonra ağır haraketlerlemi devam ediyorsun hayatına yoksa normale dönüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?