Eğer opudan sonra ilaçlara başlanmazsa evet adet olunur ama taze olacaksa ilaç kullanıyorsun onları da bırakmadan adet olamazsın. Mesela progestan. Ben hem iğne hem günde 3 tane fitil olarak kullanıyorum bunları bırakmadan da adet olamam.Benim öyle oldu canım. Şua adetim bitince transfer olacağım.
Demekki her tedavi farklı canımEğer opudan sonra ilaçlara başlanmazsa evet adet olunur ama taze olacaksa ilaç kullanıyorsun onları da bırakmadan adet olamazsın. Mesela progestan. Ben hem iğne hem günde 3 tane fitil olarak kullanıyorum bunları bırakmadan da adet olamam.
Kardelen060492
Aynen canım herkesin süreci başka ilerliyor. Senin taze olmayacağı için muhtemelen sana opudan sonra progestan iğne falan vermemiştir. Ondan adet olmuşsundur . İnşallah senin de az kaldı sağlıkla transferin olurDemekki her tedavi farklı canım
Anladım canım bilmiyordum 2 defadır görüyorumEğer opudan sonra ilaçlara başlanmazsa evet adet olunur ama taze olacaksa ilaç kullanıyorsun onları da bırakmadan adet olamazsın. Mesela progestan. Ben hem iğne hem günde 3 tane fitil olarak kullanıyorum bunları bırakmadan da adet olamam.
Kardelen060492
Evet canım bugün söyler mutlakaTaze transfer olcak dedi opudan sonra ya 3 gün yada 5 sanırım net bilmiyorum yarın söyler herhalde
Yok canım vermedi yarın söyler herhaldeBu arada bizim kontrol günümüz aynı seninle kuzum, sana opu için gün verdi mi doktorun?
Özele gidebiliryorsan eğer hemen yapıyorlar 1 saate çıkarArladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Kaçta yarın randevun kuzumYok canım vermedi yarın söyler herhalde
GünaydınArladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Beta hcg den bahsediyorsan özel Bi kurumda yaptır hemen tıp merkezi gibi geçmiş olsunArladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Sabah 8 de canımKaçta yarın randevun kuzum
Amin canım herkesin cuması mübarek olsunDoktoru bekliyorum heyecandan ölücem nerdeyseolsada bitse evime gitsem bir an önce bide mucize falan olsa 10 yumurtam olsa ne güzel olurdu bu arada tüm arkadaşlarımın cuması mübarek olsun bu mübarek günde hepimizin dilekleri kabul olsun göbekleri dolsun inşallah
Canım hiç belli olmazz belki de 10tane çıkarDoktoru bekliyorum heyecandan ölücem nerdeyseolsada bitse evime gitsem bir an önce bide mucize falan olsa 10 yumurtam olsa ne güzel olurdu bu arada tüm arkadaşlarımın cuması mübarek olsun bu mübarek günde hepimizin dilekleri kabul olsun göbekleri dolsun inşallah
Benimde 9da canım haber ver çıkıncaaa mutlakaSabah 8 de canım
TabikideBenimde 9da canım haber ver çıkıncaaa mutlaka
Aminnn inşallah Hayırlı cumalarDoktoru bekliyorum heyecandan ölücem nerdeyseolsada bitse evime gitsem bir an önce bide mucize falan olsa 10 yumurtam olsa ne güzel olurdu bu arada tüm arkadaşlarımın cuması mübarek olsun bu mübarek günde hepimizin dilekleri kabul olsun göbekleri dolsun inşallah
Pazartrsi günümde kan vercm ilaçlara devam et ddi doktorum lekede geçti gibiGünaydın
Beta hcg den bahsediyorsan özel Bi kurumda yaptır hemen tıp merkezi gibi geçmiş olsun
Hadi hayırlısı bakalım olsun hakkinizdaPazartrsi günümde kan vercm ilaçlara devam et ddi doktorum lekede geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?