Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Aa öyle mii bilmiyordum progestronla karar verildiğini Ay canım valla göğüslerimde 2 gündür fena kasıklarımda gitgide hergün biraz daha kötü oluyor ohss den korkar oldm

İnşallah tatlım yaa çok çok tşk ederim dua et olurmu bana 4 5 tane yumurta görülüyor biri sağlıklı olsa yeter inşallah emeklerimizin karşılığını alırım
Dualarım seninle canım sağlıklı sıhatli bebişler olsun sana inş hayırla atlat mutlaka yaz bizede kendine gelince yarın

Aa öyle mii bilmiyordum progestronla karar verildiğini Ay canım valla göğüslerimde 2 gündür fena kasıklarımda gitgide hergün biraz daha kötü oluyor ohss den korkar oldm
Evet canım benim pazar günüydü hastanede hemen çıkmaz falan dediler . Doktorumu aradım ona göre transfere karar vereceğiz dedi. Hatta opu olduğum gün de çıkmadı sonucum doktor sonuç iyiymiş gibi hazırlanalım yüksek olursa iptal ederiz transferi dedi. Ertesi gün sonucum çıktı gayet güzel ilaçlara devam et dedi.
Kaç yumurtan vardı en son kontrolde. İnşallah olmazsın canım. Sen normalde de ovülasyon zamanı böyle ağrı sızı yaşar mısın peki .

Pazartesi günüydü son kontrolüm canım 12 gibi yumurta gözüküyor demişti o gün, cumartesi kontrolüm var , pazartesi de opu olacakmış. Yok canım çok nadirdir hissettiğim ovülasyonu

Pazartesi günüydü son kontrolüm canım 12 gibi yumurta gözüküyor demişti o gün, cumartesi kontrolüm var , pazartesi de opu olacakmış. Yok canım çok nadirdir hissettiğim ovülasyonu
Yok yok olmazsın inşallah bence 12 tane büyüyor ondandır.için ferah tut az kalmış zaten opuya da

İnşallah Çok teşekkür ederimm cevapların iiçin canım ya rahatladım biraz
Pazartesi opu olacaksa cumartesi senden alırlar kan tahlili için . Eğer progesteron 1 altıysa taze olur. Bazı doktorlar 1.5 altı olsa yeter diyormuş. Sen sonucun çıkınca bak için rahatlar.
Rica ederim canım

Pazartesi opu olacaksa cumartesi senden alırlar kan tahlili için . Eğer progesteron 1 altıysa taze olur. Bazı doktorlar 1.5 altı olsa yeter diyormuş. Sen sonucun çıkınca bak için rahatlar.
Rica ederim canım
Ya süpersinm ben biraz sabırsız bi insanım o yüzden bu bilgi süper olduu canım direk verince bakarm benn Ayıptır söylemesi 30eylül ya da 1 ekimde ilişki önerdiler sonrasında opuya kadar pehriz biz bugün uyguladık ama çok zordu o derece ağrı çektim canm kasıklarımda inanılmaz sancı oldu yaa bakalm hayırlısıyla cumartesi olsunda

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…