- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Ya canım valla ohss olmaktan çok korkuyorumBenimde öyle canım midemde çok bulanıyor vallahi fenalardayım
Aa öyle mii bilmiyordum progestronla karar verildiğiniÇatlatma iğnesi vurulmadan hemen önce kan testi istiyorlar progesteron. Onun sonucuna göre taze olup olmayacağı belli oluyor canım . Ağrı sayı artmasından ziyade büyüdüklerinde de olur.
Ben hiç ağrı yaşamadım , göğüs ağrısı da yaşamadım . Bundan önce aşılama olmuştum onda da hiç olmadı . Ama o zaman takip ederken postları bazı bayanların oluyordu. Kişiden kişiye değişir.
Dualarım seninle canım sağlıklı sıhatli bebişler olsun sana inş hayırla atlat mutlaka yaz bizede kendine gelince yarınİnşallah tatlım yaa çok çok tşk ederim dua et olurmu bana 4 5 tane yumurta görülüyor biri sağlıklı olsa yeter inşallah emeklerimizin karşılığını alırım
Amin canım bende korkuyorum gonal f yi kaç doz kullanıyorsun günlükYa canım valla ohss olmaktan çok korkuyoruminş olmayız
Nasıl ya opudan sonra adet oluyosun sonra mı yerleştiriyorlar nasıl denk geliyor taze transfer olmuyor o zaman senin dediğin canım? Anlamadım benGeçmiyor maalesef. Oluşan 4 gün sonra adet oluyorsun zaten.
Evet canım benim pazar günüydü hastanede hemen çıkmaz falan dediler . Doktorumu aradım ona göre transfere karar vereceğiz dedi. Hatta opu olduğum gün de çıkmadı sonucum doktor sonuç iyiymiş gibi hazırlanalım yüksek olursa iptal ederiz transferi dedi. Ertesi gün sonucum çıktı gayet güzel ilaçlara devam et dedi.Aa öyle mii bilmiyordum progestronla karar verildiğiniAy canım valla göğüslerimde 2 gündür fena kasıklarımda gitgide hergün biraz daha kötü oluyor ohss den korkar oldm
Gonal f i 225 kullanıyorum merionali de pazartesi yazdı canım o da 75 2sini birlikte kullanıyorumAmin canım bende korkuyorum gonal f yi kaç doz kullanıyorsun günlük
Pazartesi günüydü son kontrolüm canım 12 gibi yumurta gözüküyor demişti o gün, cumartesi kontrolüm var , pazartesi de opu olacakmış. Yok canım çok nadirdir hissettiğim ovülasyonuEvet canım benim pazar günüydü hastanede hemen çıkmaz falan dediler . Doktorumu aradım ona göre transfere karar vereceğiz dedi. Hatta opu olduğum gün de çıkmadı sonucum doktor sonuç iyiymiş gibi hazırlanalım yüksek olursa iptal ederiz transferi dedi. Ertesi gün sonucum çıktı gayet güzel ilaçlara devam et dedi.
Kaç yumurtan vardı en son kontrolde. İnşallah olmazsın canım. Sen normalde de ovülasyon zamanı böyle ağrı sızı yaşar mısın peki .
Yok yok olmazsın inşallah bence 12 tane büyüyor ondandır.için ferah tut az kalmış zaten opuya daPazartesi günüydü son kontrolüm canım 12 gibi yumurta gözüküyor demişti o gün, cumartesi kontrolüm var , pazartesi de opu olacakmış. Yok canım çok nadirdir hissettiğim ovülasyonu
Bende çok nadir oluyor bulantı kuzum, bir an önce opu olsaydııBenimde öyle canım midemde çok bulanıyor vallahi fenalardayım
İnşallahYok yok olmazsın inşallah bence 12 tane büyüyor ondandır.için ferah tut az kalmış zaten opuya da
Aynen canım kaç yumurtan oldu kaçı döllendi o günleer geçmez bizeBende çok nadir oluyor bulantı kuzum, bir an önce opu olsaydıı
Bu arada bizim kontrol günümüz aynı seninle kuzum, sana opu için gün verdi mi doktorun?Aynen canım kaç yumurtan oldu kaçı döllendi o günleer geçmez bize
Pazartesi opu olacaksa cumartesi senden alırlar kan tahlili için . Eğer progesteron 1 altıysa taze olur. Bazı doktorlar 1.5 altı olsa yeter diyormuş. Sen sonucun çıkınca bak için rahatlar.İnşallahÇok teşekkür ederimm cevapların iiçin canım ya rahatladım biraz
Ya süpersinm ben biraz sabırsız bi insanım o yüzden bu bilgi süper olduu canım direk verince bakarm bennPazartesi opu olacaksa cumartesi senden alırlar kan tahlili için . Eğer progesteron 1 altıysa taze olur. Bazı doktorlar 1.5 altı olsa yeter diyormuş. Sen sonucun çıkınca bak için rahatlar.
Rica ederim canım❣
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım ❣Ya süpersinm ben biraz sabırsız bi insanım o yüzden bu bilgi süper olduu canım direk verince bakarm bennAyıptır söylemesi 30eylül ya da 1 ekimde ilişki önerdiler sonrasında opuya kadar pehriz biz bugün uyguladık ama çok zordu o derece ağrı çektim canm kasıklarımda inanılmaz sancı oldu yaa bakalm hayırlısıyla cumartesi olsunda
Benim öyle oldu canım. Şua adetim bitince transfer olacağım.Nasıl ya opudan sonra adet oluyosun sonra mı yerleştiriyorlar nasıl denk geliyor taze transfer olmuyor o zaman senin dediğin canım? Anlamadım ben
Tmm canım benim yazarım tabiki tşk ederimDualarım seninle canım sağlıklı sıhatli bebişler olsun sana inş hayırla atlat mutlaka yaz bizede kendine gelince yarın
Taze transfer olcak dedi opudan sonra ya 3 gün yada 5 sanırım net bilmiyorum yarın söyler herhaldeYok canım ya vermedi büyük ihtimal opuda verir cumartesi kontrolüm var pazartesi günü de opu olacak işte sana verdimi tarih
İnşaaallah canım hadi hayırlısı olsun11 Ekim Muayne 15 Ekim transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?