- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Kaç kutu var canımEvet halen var canım
Sana kaç tane lazımKaç kutu var canım
MasAllah sana canım transfer nezaman seninEvet canım 5. Gun
Canım hayırla gir opuya inşallahCanım inşallah embriyon sana bebiş olup gelecek inanıyorum beno zaman transferin yakın senin ne güzel maşallah hadi hayırlısı olsun gözün aydın Bi tane olsun sağlıkla olsun önemli olan bu bende sabah 9 da opu olcam yarın banada dua et olurmu canım
Bas agrisini bilmiyorum ama kasik ve gogus agrilari cok normalKızlar iğnelerin 8.günündeyim kasık ağrılarım oluyor böyle doluluk hissi sizlerde de var mıydı? Otururken zor oturuyorum patlayacak gibi oluyor bazen yürürkende zorlanıyorum… sizde de var mıydı böyle şeyler? Bir de 2 gündür siddetli baş ağrısı parol almak zorunda kalıyorum baş ağrım yüzünden
İnşallah tatlım yaa çok çok tşk ederim dua et olurmu bana 4 5 tane yumurta görülüyor biri sağlıklı olsa yeter inşallah emeklerimizin karşılığını alırımCanım hayırla gir opuya inşallahÖnümüzdeki 5 günde güzel haberler ver bize
Aynısını yaşıyorum şiddetli göğüs hassasiyeti kasıkta dolgunluk ayrıca hafif Bi baskı bile olsa karnım acıyor resmen mesela mutfakta tezgaha değse karnım acıyor şiddetli gaz var bide afedersin ama baş ağrısı uyumaya yakın oluyor bende canımKızlar iğnelerin 8.günündeyim kasık ağrılarım oluyor böyle doluluk hissi sizlerde de var mıydı? Otururken zor oturuyorum patlayacak gibi oluyor bazen yürürkende zorlanıyorum… sizde de var mıydı böyle şeyler? Bir de 2 gündür siddetli baş ağrısı parol almak zorunda kalıyorum baş ağrım yüzünden
Göğüs ağrısı opudan sonra geçiyormu bilgin varmı canımBas agrisini bilmiyorum ama kasik ve gogus agrilari cok normal
Geçmiyor maalesef. Oluşan 4 gün sonra adet oluyorsun zaten.Göğüs ağrısı opudan sonra geçiyormu bilgin varmı canım
11 Ekim Muayne 15 Ekim transferMasAllah sana canım transfer nezaman senin
Doktora sordun mu hiç canım bana normal dedi ama taze transfer olmazsa diye de korkuyorum biraz sancım olunca yumurta sayım arttı mı acaba diiyeAynısını yaşıyorum şiddetli göğüs hassasiyeti kasıkta dolgunluk ayrıca hafif Bi baskı bile olsa karnım acıyor resmen mesela mutfakta tezgaha değse karnım acıyor şiddetli gaz var bide afedersin ama baş ağrısı uyumaya yakın oluyor bende canım
Hemen gecmiyo bi kac gun sonra geciyoGöğüs ağrısı opudan sonra geçiyormu bilgin varmı canım
Çatlatma iğnesi vurulmadan hemen önce kan testi istiyorlar progesteron. Onun sonucuna göre taze olup olmayacağı belli oluyor canım . Ağrı sayı artmasından ziyade büyüdüklerinde de olur.Doktora sordun mu hiç canım bana normal dedi ama taze transfer olmazsa diye de korkuyorum biraz sancım olunca yumurta sayım arttı mı acaba diiye
Benimde öyle canım midemde çok bulanıyor vallahi fenalardayımKızlar iğnelerin 8.günündeyim kasık ağrılarım oluyor böyle doluluk hissi sizlerde de var mıydı? Otururken zor oturuyorum patlayacak gibi oluyor bazen yürürkende zorlanıyorum… sizde de var mıydı böyle şeyler? Bir de 2 gündür siddetli baş ağrısı parol almak zorunda kalıyorum baş ağrım yüzünden
Benim 2 gündür şiddetli göğüs hassasiyeti var canımGeçmiyor maalesef. Oluşan 4 gün sonra adet oluyorsun zaten.
Sormadım ağrıların olması normal dedi ama genel konuştu. Yumurtaların büyümüştür büyüdükçe ağrın olurmuş normalmiş sen doktorla konuştunmu? Transfer tarihiyle ilgili bilgi vermedimi?Doktora sordun mu hiç canım bana normal dedi ama taze transfer olmazsa diye de korkuyorum biraz sancım olunca yumurta sayım arttı mı acaba diiye
Saol canım benim Allah sanada yardımcı olur inşallahTatlımCaglunal senin için dua edeceğim opun çok kolay geçsin inşallah. Ben çok korkmuştum ama çok kolay geçti darısı başına inşallah. Ben opuya girerken bile doktor anestezi uzmanına kısa işlem 4 5 tane toplayacağım dedi . 6 tane toplandı . İnşallah senin de fazla ve kaliteli çıkar . Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Dualarım seninle ❣
Yok canım ya vermedi büyük ihtimal opuda verir cumartesi kontrolüm var pazartesi günü de opu olacak işte sana verdimi tarihSormadım ağrıların olması normal dedi ama genel konuştu. Yumurtaların büyümüştür büyüdükçe ağrın olurmuş normalmiş sen doktorla konuştunmu? Transfer tarihiyle ilgili bilgi vermedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?