Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Canım hayırla gir opuya inşallah Önümüzdeki 5 günde güzel haberler ver bize

Kızlar iğnelerin 8.günündeyim kasık ağrılarım oluyor böyle doluluk hissi sizlerde de var mıydı? Otururken zor oturuyorum patlayacak gibi oluyor bazen yürürkende zorlanıyorum… sizde de var mıydı böyle şeyler? Bir de 2 gündür siddetli baş ağrısı parol almak zorunda kalıyorum baş ağrım yüzünden

Bas agrisini bilmiyorum ama kasik ve gogus agrilari cok normal

Aynısını yaşıyorum şiddetli göğüs hassasiyeti kasıkta dolgunluk ayrıca hafif Bi baskı bile olsa karnım acıyor resmen mesela mutfakta tezgaha değse karnım acıyor şiddetli gaz var bide afedersin ama baş ağrısı uyumaya yakın oluyor bende canım

Doktora sordun mu hiç canım bana normal dedi ama taze transfer olmazsa diye de korkuyorum biraz sancım olunca yumurta sayım arttı mı acaba diiye

Tatlım Caglunal senin için dua edeceğim opun çok kolay geçsin inşallah. Ben çok korkmuştum ama çok kolay geçti darısı başına inşallah. Ben opuya girerken bile doktor anestezi uzmanına kısa işlem 4 5 tane toplayacağım dedi . 6 tane toplandı . İnşallah senin de fazla ve kaliteli çıkar . Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Dualarım seninle ❣

Doktora sordun mu hiç canım bana normal dedi ama taze transfer olmazsa diye de korkuyorum biraz sancım olunca yumurta sayım arttı mı acaba diiye
Çatlatma iğnesi vurulmadan hemen önce kan testi istiyorlar progesteron. Onun sonucuna göre taze olup olmayacağı belli oluyor canım . Ağrı sayı artmasından ziyade büyüdüklerinde de olur.
Ben hiç ağrı yaşamadım , göğüs ağrısı da yaşamadım . Bundan önce aşılama olmuştum onda da hiç olmadı . Ama o zaman takip ederken postları bazı bayanların oluyordu. Kişiden kişiye değişir.

Benimde öyle canım midemde çok bulanıyor vallahi fenalardayım

Sormadım ağrıların olması normal dedi ama genel konuştu. Yumurtaların büyümüştür büyüdükçe ağrın olurmuş normalmiş sen doktorla konuştunmu? Transfer tarihiyle ilgili bilgi vermedimi?

Saol canım benim Allah sanada yardımcı olur inşallah İnşallah benimde yumurtam 1 2 fazla çıkar o zaman çok mutlu olucam çünkü vallahi ne yalan söyleyeyim gerginim biraz size söylüyordum ama bariz bende çok gerildim kolay geçer inşallah sıkıntı olmaz yarın gelişmeleri yazıcam buraya hakkımızda hayırlısı olsun

Sormadım ağrıların olması normal dedi ama genel konuştu. Yumurtaların büyümüştür büyüdükçe ağrın olurmuş normalmiş sen doktorla konuştunmu? Transfer tarihiyle ilgili bilgi vermedimi?
Yok canım ya vermedi büyük ihtimal opuda verir cumartesi kontrolüm var pazartesi günü de opu olacak işte sana verdimi tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…