İnşallah yavrum Rabbim neylerse güzel eyler. Biz elimizden geleni yaptık gerisi tevekkül artık. İnşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlısıdırNeden yıkım olsun kuzum yaa belki mucizen seninle inşallah öyledir debenim bir tane donmuş embriyom var evet çok haklısın dediğin gibi tutmazsa bile direk transfer şansım var ama olmucağı varsa ister 10 olsun yine olmaz benim evet biraz hazırda embriyom olduğu için rahatlığım var nasip kader birazda gerçekten test gününe odaklan güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben
22 yumurtam toplandıMerhaba bu ilaç iğne ile ne kadar yumurtan oluştu aceba. Bana da aynısını verdiler çünkü.
İnşallah canımİnşallah yavrum Rabbim neylerse güzel eyler. Biz elimizden geleni yaptık gerisi tevekkül artık. İnşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlısıdır❣
Benim de ağrım var canım ama midemde de feci bir ağrı var ilaçlar dokundu heralde Ağlayarak uyanmışım aslında rahat girdiğimi sanıyordum sanmakla yetinmişim galiba. Genel olarak iyi geçti dedi doktorum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum arayacaklarmış. Senin nasıl geçti
Aynen canım uyanınca baya ağrı oluyorBak sana demiştim bende öyleydim.cok ağrım oldu uyanınca ağlaya ağlaya uyandım ya
Hemen hemen aynı ilaçlar canım evet doktorda dedi bol su içicemHayalperestttttttt bir de dostinex yazdı kuzum 8li
Benimde baya ağrım oldu midemde bulanıyor zor geçtiBenim de ağrım var canım ama midemde de feci bir ağrı var ilaçlar dokundu heralde Ağlayarak uyanmışım aslında rahat girdiğimi sanıyordum sanmakla yetinmişim galiba. Genel olarak iyi geçti dedi doktorum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum arayacaklarmış. Senin nasıl geçti
Sorma canım o ağrıyı karnımın ağrısını geçtim midemi kazıyorlardı sanki içerden çok fenaydı mide koruyucu düşündüm aslında sormadan kullanmak istemedim minoset Plus bile yasak dedi bana sadece parol içebilirsin dedi hemşire. Taze transfer olacakmışım oda sürpriz oldu bana şimdi hiç kullanmam artıkHayalperestttttttt kızlqr günaydın benimde çok şiddetli mide ağrım oldu opudan sonra antibiyotiğin yaptığını düşünüyorum mide koruyucu ilaç alın mutlaka çok iyi geliyor, sabah akşam aç karnına alın inanılmaz rahatlatıyor. Nexium, panto vb gibi
İnşallah hakkında hayırlısı olur canımH hayalp
Sorma canım o ağrıyı karnımın ağrısını geçtim midemi kazıyorlardı sanki içerden çok fenaydı mide koruyucu düşündüm aslında sormadan kullanmak istemedim minoset Plus bile yasak dedi bana sadece parol içebilirsin dedi hemşire. Taze transfer olacakmışım oda sürpriz oldu bana şimdi hiç kullanmam artık
8 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş. Dua edin bana da pazartesi yada salı günü transferim var dondurma yapacaktı ama tazeye karar verdi dün
İnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla olsunİnşallah hakkında hayırlısı olur canım
Canım çok zor beklemek gerçekten olumlama yap hep seslen bebişine güzel ruh hazırım seni bekliyoruz seni güvenle sevgiyle sabırsızlıkla bekliyoruz babanla ben hazırız dünyamıza gelmene diye daha kolay geçer zaman ki oda hisseder seniPufff pazartesi Muayne. Cum cumartesi Transfer . Nasıl gecek.bu zamanHeyecan korku endişe ne ararsanız var maşallah kabak çekirdeğine sardım bu ara hele sizin yorumları okuyunca iyi sabrediyolar valla diyorum
Ayy o günleride görürrüz inşallahİnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla olsunyeni topic açıp hamilelik günlerimizi paylaşırız
Çocuk daha buzdolabına nda canımCanım çok zor beklemek gerçekten olumlama yap hep seslen bebişine güzel ruh hazırım seni bekliyoruz seni güvenle sevgiyle sabırsızlıkla bekliyoruz babanla ben hazırız dünyamıza gelmene diye daha kolay geçer zaman ki oda hisseder seni
Başlıyorum canım hemen inşallah bebeğin sımsıkı tutunsunKizlar 1de transferim var. Bugun ya varis esma sirasi bende sanirim guzel tesaduf oldu. Hemde cuma vakti
Çocuk daha buzdolabına nda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?