- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Canım benimkiler henüz yeni bölünmeye başlamış 2. Günü dedi pazartesi arıyacağız dedi ama o güne kadar sayı düşebilir hepsi gelişmeyebilir dedi hayırlısı ya bitane olsunda sağlıklı olsun gerisi önemli değilİyiyim canım karnım şişkin gaz sancısı var gibi tek sıkıntım o bugün aramayacaklarmış dün aramışlardı 5 tane embriyo var dediler yarın arayacaklarmış heyecanla bekliyorumSende durum ne ne dediler sana
Tedavinin en zor kısmı canım kaç embriyo kalacakBenim de harflerle ilgili çok bilgim yok bana sadece kaliteli dediler ama buralarda okuduğuma göre 4aa kaliteli diğerleri orta ki orta kaliteli olup tutan da çok . Hem şöyle düşün bir sürü embriyon varbak bana 1 tane için her sabah kalbim ağzımda bekledim bence bu tedavinin en zor kısmıydı. Son aradıklarında açamayacağım sandım kötü bir şey diyecekler diye bitti artık gözün aydın
Kuzum ben rahat 3gün gaz sancısı çektim aşırı gaz vardı halada geçmiş değil karnımda şiş gazlı herşey den uzak dur Bi gece sinirden ağladım gaz yüzündenİyiyim canım karnım şişkin gaz sancısı var gibi tek sıkıntım o bugün aramayacaklarmış dün aramışlardı 5 tane embriyo var dediler yarın arayacaklarmış heyecanla bekliyorumSende durum ne ne dediler sana
Valla yemek yemekten korkuyorum desem yalan değil canım elimden geldiğince dikkat ediyorum iğne bastırsam fıs diye söner mi acaba diye düşünmedin de değil sinirdenKuzum ben rahat 3gün gaz sancısı çektim aşırı gaz vardı halada geçmiş değil karnımda şiş gazlı herşey den uzak dur Bi gece sinirden ağladım gaz yüzünden
Kesinlikle canım doktorum bana hep sayıya takılma sağlıklı olsun bize bir tane bile yeter dedi hep sağlıklı olsun diye dua ediyorumCanım benimkiler henüz yeni bölünmeye başlamış 2. Günü dedi pazartesi arıyacağız dedi ama o güne kadar sayı düşebilir hepsi gelişmeyebilir dedi hayırlısı ya bitane olsunda sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Hahaha kızzzz inanki bende düşündüm evde şırınga vardı aklıma geldi eşime dedim bu iğneyi batırsam sönermi ki diyeValla yemek yemekten korkuyorum desem yalan değil canım elimden geldiğince dikkat ediyorum iğne bastırsam fıs diye söner mi acaba diye düşünmedin de değil sinirden
Anayım ben anaaa deseydinHahaha kızzzz inanki bende düşündüm evde şırınga vardı aklıma geldi eşime dedim bu iğneyi batırsam sönermi ki diyeben bide bu gaz olayında çok hassasım böle ulu orta yapanlardan nefret ederim eşimde bilir bunu Ogün tabi ben sürekli Bi balkona alel acele kaçıyorum diyorki bana gördünmü bak nasıl oluyor bende tabiki yine başım dik ama ben hastayım hasta olduğum için oluyor napayım tıpa mı tıkayım orama burama dedim diyor tmm hayatım yine sen haklısın
Demi aynısını yaşadım bende ama geçicek Bi kaç güne komple bitmiyor ama bu kadar da olmuyorAnayım ben anaaa deseydinAl benden de o kadar banyoya kaçıyorum ben zaten kaçarken olan heveste gitmiş oluyor hadi Bi daha bekle ki gelsin
Geçecek kuzum gülümseyerek hatırlayacağız bugünlerimiziDemi aynısını yaşadım bende ama geçicek Bi kaç güne komple bitmiyor ama bu kadar da olmuyorkızz bu minikler gelsede popolarına Bi şaplağı hak ediyorlar aslında
Geçecek kuzum gülümseyerek hatırlayacağız bugünlerimizi
Kızz benim ki doğuma girip ben atıcam şaplağı diyo nerde kaldın diye soracakmış
Öyle gerçektenTedavinin en zor kısmı canım kaç embriyo kalacak
Ben seni çok iyi anlıyorum şans tek embriyo ya bağlanınca insan ister istemez umutsuzluk içinde oluyor çok haklısın ama tutacağı varsa tekde tutunur embriyon kaç hücreliydi senin kalitesi nasıldıÖyle gerçekten1 tane bile olsa umut işte insan bekliyor. Doktorum başından beri biliyormuş gibi 1 tane olsun kalite olsun yeter dedi de insan garanti olsun kalsın, donsunlar istiyor.
Evet öyle canım son çare diyorsun ondada çare tükeniyor insan haliyle üzülüyorÖyle gerçekten1 tane bile olsa umut işte insan bekliyor. Doktorum başından beri biliyormuş gibi 1 tane olsun kalite olsun yeter dedi de insan garanti olsun kalsın, donsunlar istiyor.
Kalitesi hakkında harf falan söylemediler . Resmini verdiler kağıtta da yazmıyor ama embriyolog gelip bilgi verdiğinde çok kaliteli dedi. Doktorum da transfer esnasında kaliteli bir embriyo vereceğim sana dedi . Hatta ben yine zaten 1 tanecik hocam falan dedim . Olsun kalitesi önemli dedi ama hiç hücre sayısı ya da 4aa falan demediler. Soracaktım aklımdaydı ama stresten hepsi uçtu gitti . İlk günden itibaren hep güzel devam ediyor demişlerdi hatta ben 1 tane olunca 3.gün transfer olsun istedim riske atmamak adına belki 5e gidemez diye ama Doktorum istemiş en azından 4.güne gitsin görelim diye. Şükür gitti inşallah tutunup da mucizem olurBen seni çok iyi anlıyorum şans tek embriyo ya bağlanınca insan ister istemez umutsuzluk içinde oluyor çok haklısın ama tutacağı varsa tekde tutunur embriyon kaç hücreliydi senin kalitesi nasıldı
Kaliteli embriyo demişler zaten kaliteli embriyo transfer olunca tutma ihtimali çok yüksek oluyormuş bana embriyolog böle dedi ama orta kalite yada düşük kalite olunca onlarda şüpheli konuşuyorlar. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana varmı belirtin nasıl gidiyor bugün kaçıncı günün senin 4 gün mü transfer olduKalitesi hakkında harf falan söylemediler . Resmini verdiler kağıtta da yazmıyor ama embriyolog gelip bilgi verdiğinde çok kaliteli dedi. Doktorum da transfer esnasında kaliteli bir embriyo vereceğim sana dedi . Hatta ben yine zaten 1 tanecik hocam falan dedim . Olsun kalitesi önemli dedi ama hiç hücre sayısı ya da 4aa falan demediler. Soracaktım aklımdaydı ama stresten hepsi uçtu gitti . İlk günden itibaren hep güzel devam ediyor demişlerdi hatta ben 1 tane olunca 3.gün transfer olsun istedim riske atmamak adına belki 5e gidemez diye ama Doktorum istemiş en azından 4.güne gitsin görelim diye. Şükür gitti inşallah tutunup da mucizem olur
Ben sebepsiz infertilite dendiği için böyle dramatik bir tablo beklemiyordum sanırım o yüzden böyle umutsuz oldum. Ama işte nasipte ne varsa onu yaşıyoruz .
Canimmya Rabbim senden razı olsun iyi ki sizin gibi iyi insanlar var elhamdülillah evet evet bende gördüm
Sıkıntı yapma bebeğine odaklan inşallah güzel olucakCanimmya Rabbim senden razı olsun iyi ki sizin gibi iyi insanlar var elhamdülillah evet evet bende gördümcoksukur rabbim büyük içimde büyük bir umut var insaAllah artar
Tamam canım inanıyorum ki yavaş yavaş artiyo insalahSıkıntı yapma bebeğine odaklan inşallah güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?