Amin bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canımHiç merak etme yükselecek inşallah, ben çok inanıyorum oldu Senindarısı başımıza inşallah
İçim çok rahat endişe yapmıyorum benim gibi yaşayanlar varmış rabbim neylerse güzel eyler herşeyin hayırlısı insaAllah
Amin inşallah canımAmin bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canımburda birbrimize çok destek olduk hepinizden rabbim razı olsun
Zaten daha yeni , erken verdim sadece tutmuş mu diye ?
İnsaAlah tam gunumde verip doktoruma sonucu gönderirim bakalım artık en hayırlısı olsun
Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin
Bende okudum canım
Allah kabul etsin agziniza saglikagustos72 canım bende okudum senin için anca girebildim umarım güzel haberlerini alırız Rabbim kabul etsin
Canım değer düşük çıkmış birine sordum diyo kimyal gebelik olabilirçok korkuyorum ya acaba gününden erken verdiğim için olabilir mi ??
Canım nasılsın embriyoların için aradılar mı seniİnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla olsunyeni topic açıp hamilelik günlerimizi paylaşırız
İnsaAllah hayırlı haberler gelirKızlar 5.günüm bugün telefonun başında çaresiz bekliyorımmm10taneden kaçı kaldı acaba dua edin lütfen bu ara hastalandım gece ben darısı 2.adetime sonra transferim inşallah
İnsaAllah güzeldir ben bu harflerden anlamıyorum ama iki tanesi demek iyi gidiyor demekKızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdeeCaglunal bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt agustos72 dwarfangel
Kacinci gunmusKızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdeeCaglunal bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt agustos72 dwarfangel
5. Günü herhalde ne güzel canım gayet iyiKızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdeeCaglunal bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt agustos72 dwarfangel
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara canım evet sürpriz yapmışlar annesine,
Kuzum 5.gün embriyosuKacinci gunmus
Evet kuzum 5.gün5. Günü herhalde ne güzel canım gayet iyi
İyiyim canım karnım şişkin gaz sancısı var gibi tek sıkıntım o bugün aramayacaklarmış dün aramışlardı 5 tane embriyo var dediler yarın arayacaklarmış heyecanla bekliyorumCanım nasılsın embriyoların için aradılar mı seni
Canım bende harflerle ilgili bişey bilmiyorum ama dualarım seninle hiç korkma biiznillah hepsi güzel sağlıklı bebişler olacak. Allahım bunun için neler mümkün de hep evren sana mucizeleri sunacak.Kuzum 5.gün embriyosu
Benim de harflerle ilgili çok bilgim yok bana sadece kaliteli dediler ama buralarda okuduğuma göre 4aa kaliteli diğerleri orta ki orta kaliteli olup tutan da çok . Hem şöyle düşün bir sürü embriyon varKızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdeeCaglunal bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt agustos72 dwarfangel
Canım gözün aydınKızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdeeCaglunal bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt agustos72 dwarfangel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?