Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kuzum benim ya bende çok üzülüyorum inanki ama yaşayan daha iyi bilir tabiki Allah tan ümit kesilmez doktora git bakalım Bi detaylı bakılsın

Kizlar ikinci kan verdim bugün
8 Ekim'de değer 10.6 iken
10 Ekim de değer 7. 19 olmuş
bysgns EzgininAnnesi Caglunal
Canımm çok üzüldümmm sanırım kimyasal kuzum hiç canını sıkma desemde boş biliyorum ama nası olsa dondurulmuş embriyoların var hala güzel yanından bakalım kardeşim belkide hayırlı evlat olmayacaktı öyle düşün ya da zor gebelik geçirecektin En yakın zamanda diğer embriyolarından birini koyarsınız lütfen üzülme

Ya mervecim bende formda okuduğumda 2 gün sonra değil 4gün sonra kanda artışı görmüşler aslında ya belkide tutunmaya çalışıyodur ve daha erkendir test için? Olamaz mı?

Ah ah en zor zamanlar ikimizinde günü aynı beni dün aradılar bugün aramadılar bilmiyorum eğerki olduysa 3. Günleriydi bugün artık yarını beklicem
Olmuşlardır kuzum içini ferah tut beni de dün aramamışlardı. Bir arkadaşım Bi kaç kez denedi tüp bebek aramıyorlarsa genelde iyi gidiyordu demişti

Ya mervecim bende formda okuduğumda 2 gün sonra değil 4gün sonra kanda artışı görmüşler aslında ya belkide tutunmaya çalışıyodur ve daha erkendir test için? Olamaz mı?
Canım aynen doğru diyorsun 4 gün sonrabenim adet günüm zaten şuan göğüs uclarim simsiyah oldu .
Evet doktor ilaçları kes dedi
Yani kessemde zaten ilaclarim tam gününde bitti .
Valla bende bir mucize bekliyorum evet birden artış olanda varmış artık hakkımızda hayırlısı ağlamaktan gözlerim şişti.
Ve üzerine nezle oldum artık Corona değilse iyidir bugün eşimle hastaneye gittik
Artık bilemiyorum rabbim daha iyisini bilir biliyormusunuz kızlar içime doğdu cuma günü test ver dedi bugün sabah öyle bir sancı ile uyandım ki anlatamam dedim tamam adet oldum . Kasıklarım sırtım goguslerim çok şiş öldüm öldüm üzerine nezle olunca şuan çok fenayım Allah yardımcım olsun ne diyim ki canlar rabbim sizlere güzel sonuçlar versin hepinize dua ediyorum insalah rabbim sizlerinde emeklerinizi zayi etmesin .
O bebisler tutunsun ve birakmasinlar annesini
Siz bu yazıyı okurken bile o hücre canlısı bile hissediyor tüm kalbim ve samimiyetle söylüyorum .
Rabbim herkese annelik duygusunu hakkiyla yaşatsın ve çabasını boşa götürmesin yüzünüzü hep güldürsün

Canım valla direk doktora attım dedi biyokimyasal gebelik geciriyon salı günü tekrar kan ver Çarşamba günü muayene gel

Hayır canım doktor dedi ilaçları kes dedi salı günü tekrar kan ver evet 3-5 gün sonra der günüm. Yok sakinim kendimi tutuyorum sanki yükseklir diyorum ama bilmiyorum canım hayırlısı artik

Olmuşlardır kuzum içini ferah tut beni de dün aramamışlardı. Bir arkadaşım Bi kaç kez denedi tüp bebek aramıyorlarsa genelde iyi gidiyordu demişti
İnşallah canım ama bana embriyolog dedi pazar aramıcam diye bugün arıcak işte bakalım valla rüyamda hastaneyi gördüm kötüydü yani inşallah hayra döner

Kızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsun günlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş

Canımmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın yarın yap daha belli olur

Bende şuan Dr dayim. Çok sevindim
Ama ben dayanmak istiyorum o haberi Dr dan almak istiyorum. Tahmini Cuma Cumartesi Trasfer olacak. Kalitesi 4bb 4jb gayet iyi dedi. Şuan kan sonucunu bekliyorum. %50 %60 şansımız var dedi

Bende şuan Dr dayim. Çok sevindim
Ama ben dayanmak istiyorum o haberi Dr dan almak istiyorum. Tahmini Cuma Cumartesi Trasfer olacak. Kalitesi 4bb 4jb gayet iyi dedi. Şuan kan sonucunu bekliyorum. %50 %60 şansımız var dedi
Ne güzel canım sımsıkı tutunurlar inşallah kan sonucuna mı göre transfer gününü belirleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…