Kuzum benim ya bende çok üzülüyorum inanki ama yaşayan daha iyi bilir tabiki Allah tan ümit kesilmez doktora git bakalım Bi detaylı bakılsınİnşallah böyle sizler gibi değerli insanlar tanıdım bana böyle morel veren rabbim hepinizden razı olsun.
Salı günü tekrar kan vereceğim doktorum dedi tekrar ver
Çarşamba günü muayene eder neden tutmamis araştırır
inşaALLAH artar ya
Canımm çok üzüldümmmKizlar ikinci kan verdim bugün
8 Ekim'de değer 10.6 iken
10 Ekim de değer 7. 19 olmuş
bysgns EzgininAnnesi Caglunal
Ya mervecim bende formda okuduğumda 2 gün sonra değil 4gün sonra kanda artışı görmüşler aslında ya belkide tutunmaya çalışıyodur ve daha erkendir test için? Olamaz mı?Amin inşallah bekliyorum sabirla bakalım
İnşallah burdaki arkadaslarim hepsi hayirlisninolsun inşallah rabbim nasip ediyorsa eder her türlü2 ay sonra tekrar dondurulmuş olan embriyo transfer ederiz dedide bakalım ya birde herkes diyo düşük varsa kanama oluyo bende böyle birşey olmadı diyo kese oluşmuşsa bebek var demek
Olmuşlardır kuzum içini ferah tut beni de dün aramamışlardı. Bir arkadaşım Bi kaç kez denedi tüp bebek aramıyorlarsa genelde iyi gidiyordu demiştiAh ah en zor zamanlar ikimizinde günü aynı beni dün aradılar bugün aramadılar bilmiyorum eğerki olduysa 3. Günleriydi bugün artık yarını beklicem
Canım aynen doğru diyorsun 4 gün sonrabenim adet günüm zaten şuan göğüs uclarim simsiyah oldu .Ya mervecim bende formda okuduğumda 2 gün sonra değil 4gün sonra kanda artışı görmüşler aslında ya belkide tutunmaya çalışıyodur ve daha erkendir test için? Olamaz mı?
İnşallah zaten herşey Allah'ın elinde ben birşey yapamam artıkKuzum benim ya bende çok üzülüyorum inanki ama yaşayan daha iyi bilir tabiki Allah tan ümit kesilmez doktora git bakalım Bi detaylı bakılsın
Canım valla direk doktora attım dedi biyokimyasal gebelik geciriyon salı günü tekrar kan ver Çarşamba günü muayene gelYa mervecim bende formda okuduğumda 2 gün sonra değil 4gün sonra kanda artışı görmüşler aslında ya belkide tutunmaya çalışıyodur ve daha erkendir test için? Olamaz mı?
Hayır canım doktor dedi ilaçları kes dedi salı günü tekrar kan ver evet 3-5 gün sonra der günüm. Yok sakinim kendimi tutuyorum sanki yükseklir diyorum ama bilmiyorum canım hayırlısı artikTatlım benim bildiğim bu ilaçları kesmeden kanama olmaz . Bunları bıraktıktan 3 5 gün sonra ancak adet olabiliriz gebelik yoksa. Doktorun ilaçları kestirmediğine göre o da hala değerin yükselebilir diye bekliyor bence. Sen salı gününe kadar kalabildiğin kadar sakin kal ve bekle.
Hadi inşallah dualarım seninleHayır canım doktor dedi ilaçları kes dedi salı günü tekrar kan ver evet 3-5 gün sonra der günüm. Yok sakinim kendimi tutuyorum sanki yükseklir diyorum ama bilmiyorum canım hayırlısı artik
İnşallah canım ama bana embriyolog dedi pazar aramıcam diye bugün arıcak işte bakalım valla rüyamda hastaneyi gördüm kötüydü yani inşallah hayra dönerOlmuşlardır kuzum içini ferah tut beni de dün aramamışlardı. Bir arkadaşım Bi kaç kez denedi tüp bebek aramıyorlarsa genelde iyi gidiyordu demişti
Canımmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam 3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Kaç dkda çıktıTestim
Gün gün tekrarlıcam kuzum inşallah sağlıkla ilerlerCanımmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınyarın yap daha belli olur
Bıraktım içeri gittim 5 dk geçmedi baktım çizgiyi gördümKaç dkda çıktı
Bıraktım içeri gittim 5 dk geçmedi baktım çizgiyi gördüm
Canımm aklımdaydın bakayım dedim sevinçli haberini gördümTestim
Bende şuan Dr dayim. Çok sevindimKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam 3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Ne güzel canım sımsıkı tutunurlar inşallah kan sonucuna mı göre transfer gününü belirleyecekBende şuan Dr dayim. Çok sevindim
Ama ben dayanmak istiyorum o haberi Dr dan almak istiyorum. Tahmini Cuma Cumartesi Trasfer olacak. Kalitesi 4bb 4jb gayet iyi dedi. Şuan kan sonucunu bekliyorum. %50 %60 şansımız var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?